14

4.5 gebaseerd op 14 klantbeoordelingen

7
7
0
0
0
Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

14 klantbeoordelingen

0

Top product

HT-RT5 12-02-2017 door Onong55

Twee weken geleden gekocht 100 % tevreden, goede transparante geluid goed in het laag.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

5

0

Veel te lang gewacht ...

HT-RT5 23-01-2017 door driesvo41

Enkele weken in gebruik. Een fantastisch geluid. Veel te lang gewacht om dit te kopen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

3

0

Goeie soundbar , makkelijk in gebruik !

HT-RT5 21-01-2017 door marcelwilleke92

Nu bijna 2 weken in huis en deze soundbar bevalt erg goed ! Goed geluid met muziek en goeie surround ervaring met films ! Mooie prijs en mooi design ! Erg makkelijke bediening en koppeling met bluetooth ! Een aanrader dus !

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

2

0

Ontzettend Goed Geluid.

HT-RT5 28-08-2016 door Tony1972

Product nu enkele maanden in bezit. Wat een geluid je TV nu heeft is geweldig. Met 3 HDMI aansluiting genoeg om al je apparaten aan te sluiten die via de souondbar gaan. Nog een groot pluspunt vind ik het spotify Connect. Met je Smartphone Spotify naar je Soundbar sturen en je hebt muziek die jij wil luisteren. Het draadloze systeem van de subwoofer de surround speakers is easy. Geen kabels, geen gedoe. Ik heb alleen in het begin (een minuut of 5) problemen met verbinden van de draadloze speakers. Als ze het eenmaal doen, geen probleem meer. Sony is samen met me aan het bekijken waaraan het ligt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

2

0

Betere speakers gewenst

HT-RT5 13-07-2016 door Remcos

Ik heb dit product 2 weken geleden gekocht. Geluid is ok, maar betere speakers en een equalizer zou gewenst zijn..

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

4

0

goed complete soundbar

HT-RT5 11-02-2016 door Been

Goede soundbar mede door het 5.1 systeem met kleine draadloze boxen. Perfecte vervanging van m'n oude systeem om dat het geluid gewoon goed is en er een hoop ruimte wordt bespaard. Mooie ogende set en een hoop persoonlijke instellingen zoals een aparte volume regeling voor de subwoofer. Snelle plug en play voor de set en tv en goed gebruik makend van Wifi en Bluetooth voor de streaming naar m'n smartphone en tablet.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

6

0

Mooi Design en mooi uiterlijke set.

HT-RT5 06-02-2016 door bikappel

Ik heb hem vorige maand gekocht ik ben er zeer te vrede mee ik heb er geen spijt van dat ik hem gekocht heb. Het voldoet aan mijn wensen en het ziet er mooi uit, het geluid is ook perfect en je kan hem ook naar eigen wens instellen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

2

0

waanzinnig mooi product

HT-RT5 05-01-2016 door Rogier

Alles werkt als wat ik ervan verwacht had. Mooi product.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

2

6

0

Ben er blij mee.

HT-RT5 05-01-2016 door Sammei

Heb de apparatuur nu twee weken in huis en ben er zeer tevreden mee. Goede geluidsproductie mede door gebruikmaking van allerlei effecten. De soundbar ziet er mede door de wigvormige uitvoering goed uit en de aansluitingen en bediening zijn goed bereikbaar, al zou ik de RJ45 aansluiting liever 180° gedraaid zien i.v.b. met de bereikbaarheid van het ontgrendelings palletje. De instelmogelijkheden zijn legio en de bediening eenvoudig al moet je wel even door een zeer uitgebreid instel menu. Jammer dat bij het overschakelen van een andere geluidsbron naar de via ARC HDCP 2.2 HDMI OUT naar HDMI ARC INPUT aangesloten TV het geluid van de (merk LG) 4K-TV niet automatisch wordt doorgeschakeld, maar dat in de instelling van de TV eerst weer geschakeld moet worden voor: Externe luidspreker (optisch/ HDMI ARC). Ik heb daar nog geen andere oplossing voor kunnen vinden.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

2

0

Ben helemaal en dik tevreden

HT-RT5 15-12-2015 door Paul M

Ik heb vorige maand mijn Sony 5.1-kanaals Home Theatre-systeem gekocht en ben er helemaal content mee. Makkelijk aan te sluiten, geen bedrading meer en een pracht geluid.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

2

0

verzorgt uiterlijk

HT-RT5 07-12-2015 door klaas1955

Ik heb het product nu enkele weken in huis. Nu is een film niet alleen kijken maar ook een luister genot

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

2

0

Mooie soundkwaliteit

HT-RT5 28-11-2015

Onlangs gekocht en geïnstalleerd. Bediening is overzichtelijk en ook via IPad en iPhone gemakkelijk aan te sturen. Geluidskwaliteit is goed en aangenaam.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

2

0

Mooi geluid en gemakkelijke bediening

HT-RT5 10-11-2015 door Marcomo

Vorige week gekocht in combinatie met 65x8507c uhd tv. Combinatie werkt prima, soundbar geeft een mooi geluid en de bediening is erg gemakkelijk via smartphone.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

2

0

Super!

HT-RT5 28-09-2015 door Lessinii

Ik heb dit in augustus aangeschaft en ik ben meer dan tevreden. Geluidkwaliteit is super.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

2