HT-ST5000

Een nieuwe dimensie van geluid

Ontdek thuis een nieuwe standaard van overweldigend bioscoopgeluid. Met Dolby Atmos® geniet u van driedimensionale Surround Sound die u versteld doet staan.

SOUNDBARS

7.1.2 Dolby Atmos® Soundbar met Wi-Fi®/Bluetooth®-technologie

HT-ST5000
Afbeelding van 7.1.2 Dolby Atmos® Soundbar met Wi-Fi®/Bluetooth®-technologie

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
5 sterren van What Hi-Fi?
HT-ST5000: 5 sterren van What Hi-Fi?

De Sony is een product bomvol functies dat geweldig geluid produceert. Dit is de eerste Dolby Atmos® Soundbar die we zonder enig aarzelen zouden aanraden' (mei 2017)

Hi-res audio
Muziek zoals de artiest die bedoelde

Geniet met hi-res audio van verfijnd geluid van studiokwaliteit, met betere kwaliteit dan op cd's. Elk onderdeel, van signaal tot speaker, is ontworpen met passie voor muziek, zodat het voelt alsof de artiest recht voor u staat.

Ontdek overweldigende audio

7.1.2-kanaals S-Force PRO Front Surround-technologie

Onze virtuele Surround Sound combineert digitale signaalverwerking en S-Force PRO Front Surround met Wave-front-technologie om een natuurlijk, driedimensionaal geluidsveld te genereren, en dat alles met een enkele Soundbar en subwoofer.

Illustratie van Surround Sound
Surround is eenvoudig

Met gebruik van alleen front speakers reproduceert Sony's unieke digitale technologie voor geluidsveldverwerking virtueel surround sound en komt er vanuit beide kanten geluid op je af. Het is niet nodig achterspeakers te plaatsen, dus je kunt genieten van rijke surround sound van bioscoopkwaliteit zonder al teveel apparatuur in je woonruimte.

Dolby Atmos®-logo
Dolby Atmos

Dolby Atmos® levert adembenemend realisme met 360° Surround Sound. Geluid wordt nauwkeurig gepositioneerd binnen uw omgeving, zodat de 7.1.2 speakerkanalen (inclusief Phantom Surround Back) u volledig met geluid omgeven — zelfs van bovenaf. 

DTS:X-logo
DTS:X

DTS:X-decodering zorgt voor multidimensionale Surround Sound die zich in realtime aanpast aan je speakerconfiguratie. Geluiden worden nauwkeurig rond en boven je geplaatst door negen speakerkanalen (inclusief Phantom Surround-speakers) en Object-based audiodecodering.

Hoogwaardig materiaal, optimaal design

Ontworpen en ontwikkeld met hoogwaardige componenten voor ultiem overweldigende audio.

Maximale beeld- en geluidskwaliteit

Zie en hoor alles tot in de kleinste details met hi-res audio en een groot dynamisch bereik en geniet van krachtige prestaties voor films en muziek.

Zie alles helder met groot dynamisch bereik

Een HDR-signaal (groot dynamisch bereik) geeft uw video's uitzonderlijk veel detail, kleur en contrast, met veel meer helderheid dan bij andere video-indelingen.

HDR
GROOT DYNAMISCH BEREIK
HDR2
STANDAARD
Maak verbinding

Blijf uw Home Theatre-systeem uitbreiden dankzij drie HDCP 2.2-compatibele HDMI-ingangen, één HDMI ARC-uitgang, optische SPDIF, analoge AUX en een USB-aansluiting.

HDMI
3 HDMI®-poorten

Sluit eenvoudig je huidige apparatuur aan met drie HDMI-ingangen en één HDMI ARC-uitgang.

USB
USB-poort

Sluit gewoon je USB-apparaat aan om te genieten van hi-res audio.

Digitale S-Master HX-versterker
Digitale S-Master HX-versterker

De digitale S-Master HX-versterker zorgt voor minder vervorming en meer precisie bij een hoog frequentiebereik (boven 40 kHz).

DSEE HX
Digital Sound Enhancement Engine HX

DSEE HX™-opschaaltechnologie gebruikt een algoritme om uw muziek te analyseren en ontbrekende harmonie aan te vullen, zodat de geluidssignalen bijna van hi-res kwaliteit zijn.

Clear Audio+
ClearAudio+

ClearAudio+ past automatisch de geluidsinstellingen aan voor datgene waar je naar kijkt of luistert — van gamemodus tot film- of muziekmodus.

Eenvoudige toegang tot je muziek

Speel direct en moeiteloos muziek af met NFC, Bluetooth® en draadloze technologie.

Hoogwaardige draadloze audiostreaming

LDAC is een audiotechnologie van Sony waarmee u via Bluetooth® draadloos kunt genieten van hoogwaardige audio. Omdat er drie keer zo veel gegevens worden verzonden, biedt LDAC een optimale draadloze luisterervaring voor al uw muziek.

NFC
Maak direct verbinding

Maak een snelle One-touch connection via NFC om direct je muziek vanaf geselecteerde smartphones te streamen via je ontvanger.

Bluetooth
Streamen via Bluetooth®

Stream muziek draadloos via Bluetooth®-technologie vanaf uw smartphone, tablet of laptop. 

Draadloos
Draadloos streamen

Maak verbinding met internet via de ingebouwde Wi-Fi® en krijg direct toegang tot muziekdiensten zoals Spotify (en nog meer met Chromecast ingebouwd) en meer. Je kunt ook muziek streamen vanaf apparaten op je thuisnetwerk.

Geniet sneller van je muziek

Ga onmiddellijk terug naar uw favoriete nummers. Dankzij de speciale muziekdienst-knop kunt u op een ander apparaat verdergaan waar u bent gebleven met Spotify.

Eenvoudig toegang tot uw muziek

Geniet van eenvoudige toegang tot een grote verscheidenheid aan muziek en meer, dankzij Chromecast ingebouwd (voorheen Google Cast™) en Spotify Connect.

Chromecast built-in
Chromecast built-in

Stream muziek, online radio en podcasts vanaf je smartphone, tablet of laptop naar je audio-apparaat. Tik gewoon op de Cast-knop.

Spotify
Spotify Connect

Speel Spotify af via uw audio-apparaat en gebruik de Spotify-app als afstandsbediening.

Stream met Chromecast ingebouwd

Stream muziek, podcasts en radio via meer dan 100 audio-apps, waaronder Youtube Music en meer.

Geluid dat jou bijblijft

Stream muziek in het hele huis met Sony | Music Center

Luister overal in huis naar dezelfde muziek dankzij de multi-room-functie van de Sony | Music Center-app (voorheen SongPal genoemd). Gebruik de Sony | Music Center-app om bepaalde Soundbars en draadloze speakers van Sony te groeperen, en stream vervolgens vanaf uw tv of favoriete muziekdienst via HDMI, optisch of analoog.

Specificaties en kenmerken

Met 7.2.1 kanalen en ondersteuning voor Dolby Atmos levert de ST-5000 driedimensionale Surround Sound van bioscoopkwaliteit.
  • Geschikt voor audio met hoge resolutie

  • Dolby Atmos® levert driedimensionale Surround Sound

  • Opschalen met DSEE HX herstelt de kwaliteit van gecomprimeerde bestanden

  • Digitale S-Master HX-versterker voor pure geluidskwaliteit

  • Geweldig klinkende muziek in één stap met ClearAudio+

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers