HT-X8500

Bioscoopsfeer, krachtige geïntegreerde bas

Beleef driedimensionaal Surround Sound van bioscoopkwaliteit met deze 2.1-kanaals Dolby Atmos® en DTS:X™ Soundbar, met geïntegreerde subwoofers voor een diep basgeluid. De dunne, elegante vormgeving past perfect bij je tv.

SOUNDBARS

2.1-kanaals Dolby Atmos®/DTS:X® enkele Soundbar met ingebouwde subwoofer | HT-X8500

HT-X8500
Afbeelding van 2.1-kanaals Dolby Atmos®/DTS:X® enkele Soundbar met ingebouwde subwoofer | HT-X8500

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

€ 249,00

Het geluid komt van alle kanten dankzij de gesimuleerde 7.1.2-kanaals Surround Sound 

Dankzij de Vertical Surround Engine, onze nieuwste surround-technologie, kun je genieten van Dolby Atmos® en DTS:X® vanuit een enkele slanke unit. Het maakt niet uit in welke kamer je je bevindt, de geavanceerde DSP-technologie zorgt ervoor dat slechts twee frontspeakers een volledig bioscoopgeluid creëren, waarbij het geluid van overal om je heen en zelfs van boven lijkt te komen.

Illustratie van verticaal geluid
Ervaar geluid van boven 

Dankzij de virtuele surround-technologie kan de Soundbar geluid positioneren in een verticale ruimte, zodat je 3D geluid kunt ervaren zonder speakers op het plafond of omhooggerichte speakers te hoeven plaatsen. Net als Dolby Atmos en DTS:X biedt Vertical Surround Engine ook in andere indelingen een realistischer, multidimensionaal geluid.

Illustratie van Surround Sound
Surround is eenvoudig

Met gebruik van alleen front speakers reproduceert Sony's unieke digitale technologie voor geluidsveldverwerking virtueel surround sound en komt er vanuit beide kanten geluid op je af. Het is niet nodig achterspeakers te plaatsen, dus je kunt genieten van rijke surround sound van bioscoopkwaliteit zonder al teveel apparatuur in je woonruimte.

Kies de perfecte instelling

Een knop voor elk soort geluid — druk op de modus die past bij jouw activiteit en voorkeur.

Ervaar diepe lage tonen

De HT-X8500 heeft een krachtige ingebouwde dubbele subwoofer in het midden, zodat je van een diep basgeluid kunt genieten zonder dat je woonkamer vol met allerlei apparatuur komt te staan.

Slank en elegant 

De HT-X8500 is slank, compact, subtiel, past goed bij je BRAVIA-TV en heeft een formaat van slechts 890 x 64 x 96 mm. Onderscheidende ontwerpelementen zijn onder andere het metalen speakerrooster en de subwooferkanalen aan beide kanten.

Pictogram 4K HDR
Geniet van al je films in 4K HDR-kwaliteit

Met de 4K HDR 18 Gbps-doorvoer en HDCP 2.2/HDCP 2.3 is de HT-X8500 gemaakt voor de nieuwste Home Theatre-systeemindelingen.

Eenvoudig aan je AV-systeem toe te voegen

Verbind een gameconsole, UHD Blu-ray™-speler of je decoder en je tv via HDMI en optische digitale ingangen.

Pictogram voor draadloze verbinding
Draadloze connectiviteit met je tv

Met een Sony BRAVIA-TV inclusief Bluetooth®-zender kun je audio draadloos naar je Soundbar zenden.

HDMI-logo
HDMI eARC met één kabel

Met HDMI eARC kun je genieten van de modernste Surround Sound-indelingen met een hoge bitsnelheid, bijvoorbeeld Dolby Atmos® en DTS:X®, vanuit een compatibele tv.

Stream muziek met Bluetooth®-technologie
Stream al je favoriete muziek

Koppel de HT-X8500 via Bluetooth®-technologie met je smartphone of tablet om al je favoriete films en afspeellijsten draadloos te streamen.

Specificaties en kenmerken

De 2.1-kanaals Dolby Atmos®/DTS:X® Soundbar met ingebouwde dubbele subwoofer en Vertical Sound Engine biedt een driedimensionale Surround Sound-bioscoopervaring en past dankzij de elegante vormgeving perfect bij je tv.
  • 2.1-kanaals Dolby Atmos/DTS:X met Vertical Sound Engine

  • Ingebouwde subwoofers voor een diep basgeluid

  • Slank, onopvallend ontwerp dat goed bij je tv past

  • Knoppen voor geluidsmodussen voor betere films, muziek, gaming, nieuws en sport

  • 4K HDR-compatibiliteit

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen en awards

Meningen van gebruikers