99

4.4 gebaseerd op 99 klantbeoordelingen

54
38
4
1
2
Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

mooi geluid

HT-XF9000 18-02-2019 door SaLe74

Ik heb de soundbar nu een paar weken, bediening is gemakkelijk, geluid is mooi

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

Meest handig (kritisch)
0

Fijne soundbar werkt helaas niet samen met Philips

HT-XF9000 13-09-2018 door autwwi

Soundbar gewonnen in loterij Nieuwe Levenskracht. Ben er zeer blij mee. Helaas bleek bij het installeren dat het apparaat niet goed overweg kon met mijn Philips SmartTV. Sony ziet blijkbaar nog steeds meer in koppelverkoop dan in standaardisatie.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

99 klantbeoordelingen

0

Fantastische geluid

HT-XF9000 02-12-2019 door Soebaas

Pas gekocht, ben zeer te vreden, heb ook aan vrienden en kennis / familie leden aangeraden.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

verrassend goed geluid

HT-XF9000 28-11-2019 door Baldwin

Het voldoet aan alle verwachtingen welke vooraf de keuze hebben bepaald.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

top sound!

HT-XF9000 10-04-2019 door Kemi85

Het geluid is uitstekend! Alleen valt het geluid sinds een paar weken steeds weg en of de soundbar schakeld uit. Update van 2-4-19 gedaan en ook dat heeft niks geholpen helaas.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

mooi geluid

HT-XF9000 18-02-2019 door SaLe74

Ik heb de soundbar nu een paar weken, bediening is gemakkelijk, geluid is mooi

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

geweldig audio systeem

HT-XF9000 17-02-2019 door ibrahim68

Ik heb voor mijn nieuwe woning gekocht zo’n super geluid

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

mooi geluid

HT-XF9000 16-02-2019

Mooie soundbar met een geweldig geluid. De surround kan beter maar voor dit geld meer dan waard.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Al jaren sony

HT-XF9000 13-02-2019 door Sony79

Dit is nu mijn tweede home cinema set en de eerste werkt ook gewoon nog na al die jaren

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede prijs kwaliteit verhouding

HT-XF9000 12-02-2019

Ben super tevreden van de soundbar, mooi design en een super zuivere klank .

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sony soundbar HT-XF9000 super apperaat

HT-XF9000 11-02-2019

Ik heb de soundbar 2 weken geleden gekocht en ik ben er zeer tevreden mee.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima

HT-XF9000 11-02-2019 door Mario123

Qua geluid klinkt het lekker, maar er zit meestal een vertraging in bij het kijken van b.v. een serie/film op Netflix.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi geluid

HT-XF9000 07-02-2019 door davmar3

Ben er zeer tevreden mee , geen - punten bass geluid ook super

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi geluid

HT-XF9000 06-02-2019

Twee weken geleden gekocht mooi design en vol van geluid ik ben zeer tevreden

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekend geluid

HT-XF9000 06-02-2019 door Cheri middel

Ik heb deze soundbar gekocht om te combineren met detv KD55xf9005. Een geweldige combinatie

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

heerlijjk geluid

HT-XF9000 05-02-2019 door mark1791

HT-XF9000 soundbar en subwoofer in combinatie met 55 inch sony bravia tv, compact van formaat maar groots in geluid. makkelijk aan te sluiten en ongekende mogelijkheden en instellingen. prachtig design. zowel voor tv als muziek een aanwinst voor in huis, vol geluid.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede soundbar

HT-XF9000 04-02-2019 door Kareltje1

Een fantastische aankoop waarmee ik zeer tevreden ben. Geluid van de TV en de muziek is nu veel voller en mooier.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie soundbar met prima geluid.

HT-XF9000 03-02-2019 door Clau2

Makkelijk aan te sluiten en past mooi tussen mij Sony tv.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede soundbar

HT-XF9000 02-02-2019 door Mario86

Goed product mooi geluid enkel spijtig dat er geen HDMI kabel standaard word meegeleverd

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

prachtig geluid

HT-XF9000 01-02-2019 door papspetrol

zeer tevreden over deze aankoop prijs kwaliteit &10/10

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima kwaliteit

HT-XF9000 01-02-2019 door Keijzer

Gewoon erg goed , wij zijn zeer tevreden en de geluidkwaliteit is perfect.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede soundbar. Geluid is erg goed! Zeer tevreden.

HT-XF9000 01-02-2019 door TJMN

Erg tevreden met de soundbar. Goed geluid. Werkt goed met Sony TV

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goeie sound

HT-XF9000 31-01-2019

Wij hebben dit product gekocht vanwege slecht horend en nu door dit product zijn we gelukkig

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig

HT-XF9000 29-01-2019 door ygielens

Deze doet wat ik verwachtte van een soundbar, Bas zéér goed en apart te regelen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

goed

HT-XF9000 26-01-2019 door jos60

net gekocht ben tevreden er mee kan het aanbevelen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Knappe prestatie

HT-XF9000 24-01-2019 door Jochen76

Goed toestel, het is wel even wennen als je van een 5.1 systeem komt. Voor de rest heb is het een gemakkelijk en goede installatie

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi design

HT-XF9000 24-01-2019 door Vampire65

Heb hem nu ongeveer 4 weken in bezit bevalt perfect qua geluid maar heb wel moeten wennen dat je dus geen geluid meer achter je hebt zoals bij een 5.1 systeem,maar wilde van de boxen af in woonkamer, je kunt de bass box goed regelen,zichtbaar op tv,meerdere geluid optie's, telefoon makelijk te vinden via Bluetooth, alleen even gepuzzeld om Netflix app via tv van geluid te voorzien,.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Wilde dolbyatmos uitproberen

HT-XF9000 24-01-2019 door Klelo

Strak geluid Mooie bas en ben er zeer tevreden mee

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

De soundbar HT-XF9000 is echt een geweldig apparaa

HT-XF9000 24-01-2019 door Hans JM

Het geluid van de Brava is eigenlijk ook al goed te noemen, maar met toevoeging van de soundbar HT-XF 9000 is het helemaal af.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super geluid

HT-XF9000 22-01-2019 door Patricia71

Zeer tevreden, makkelijk in gebruik en bioscoop gevoel

0

0

0

Best geluid veel beter Tv

HT-XF9000 22-01-2019 door Petgrand

Goed geluid,ook makkelijk te gebruiken met spotIfy

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Perfecte soundbar

HT-XF9000 22-01-2019 door Chania2018

Vandaag gekocht, ben er erg blij mee en zal de soundbar bij anderen aanbevelen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Gweldige kenmerken

HT-XF9000 22-01-2019 door Roy 1979

Ik ben zeer tevreden met dit product goed geluid .

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super mooi geluid en het ziet er prachtig uit.

HT-XF9000 21-01-2019 door Hansp22061956

Aansluiten is super makkelijk en de producten van Sony zijn strak en mooi van vormgeving.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed geluid, handleiding wbt audio slecht

HT-XF9000 20-01-2019

Speaker is goed, maar uitleg over de audio instellingen is echt waardeloos.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi vol geluid

HT-XF9000 18-01-2019

Vorige maand gekocht, zeer tevreden mee. Mooi geluid, geweldig met films.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed product

HT-XF9000 17-01-2019

Had meer power van sub verwacht voor de rest prima.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Mooie set met goed geluid

HT-XF9000 17-01-2019 door Dreeke1

Design past bij de 9000 serie van Sony. Simpele bediening met afstandbediening tv mits juiste HDMI kabel. Jammer dat deze er niet bij zit.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Prima

HT-XF9000 16-01-2019 door Penes

Makkelijk aan te sluiten prima geluid waar voor je geld.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Surround - Allround

HT-XF9000 14-01-2019

Volledig ingekapseld dankzij het geluid. Geweldig entertainend!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super tevreden.

HT-XF9000 14-01-2019 door Jan Kraak

Ik heb deze soundbar nu vier dagen in huis en val van de ene verbazing in de andere wat een geweldig apparaat deze HT-XF 9000, klasse.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Gebalanceerd en Zuiver geluid, prachtig!

HT-XF9000 13-01-2019

Zeer tevreden met de geluidskwaliteit, niet schreeuwerig of hard maar strak en gebalanceerd geluid. Geen betere Dolby Atmos soundbar te krijgen voor deze prijs.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi geluid voor een prima prijs

HT-XF9000 13-01-2019 door stephn94

Gemakkelijk aan te sluiten op een Sony Bravia TV. Geluid is goed en aanschafprijs acceptabel.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed geluid en is een aanrader.

HT-XF9000 13-01-2019 door callen

Ik heb dit artikel afgelopen vrijdag 11 januari 2019 gekocht. Het is een prachtige aankoop voor ons.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed geluid

HT-XF9000 11-01-2019

Hoe harder het geluid hoe beter de sound vooral wat de bas betreft.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

sound bar

HT-XF9000 10-01-2019

ik ben tevreden met dit product en ga er van genieten

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prijs kwaliteit is super

HT-XF9000 08-01-2019 door Wijn

2 weken gekocht erg tevreden ! Gemakkelijk aan te sluiten en gebruiksvriendelijk

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Makkelijk te installeren

HT-XF9000 08-01-2019

2 weken geleden aangeschaft, makkelijk te installeren, mooi geluid.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed

HT-XF9000 07-01-2019 door Bartistuta

Ben tevreden! Mooi apparaat, goed geluid, voor een leuke prijs

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtige bas, en goede tonen

HT-XF9000 07-01-2019 door Hanno69

Erg tevreden over het geluid, met name de bastonen komen er zeer goed uit bij bijvoorbeeld muziekvideo's van youtube.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig geluid

HT-XF9000 06-01-2019 door Reacher 2

Vorige maand gekocht en past prachtig bij mijn ook nieuwe gekochte Sony tv. Het synchroniseren van het geluid met het beeld is wel erg lastig en lukt niet altijd.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Past uitstekend bij de kd-55xf9005-4k tv

HT-XF9000 05-01-2019 door skerbusch

Het geluid is voortreffelijk, bedienen vanaf mobiele telefoon of i pad en makkelijk zelf te installeren naar lang zoeken toch een goede gevonden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima,en voor een te gekke prijs puik geluid

HT-XF9000 04-01-2019 door Klaas 63

In december gekocht en geniet elke dag van het verbazingwekkende geluid.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top installatie

HT-XF9000 03-01-2019 door Henri1903

Simpel te installeren en perfect geluid, top,klasse

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Sony soundbar ht-xf9000

HT-XF9000 02-01-2019 door Zainu

Ik vond de kwaliteit supergoed! Het geluid is gewoon te gek en de prijs is redelijk.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig diep geluid

HT-XF9000 01-01-2019 door Perry1978

Als je films kijkt lijkt het net of je in de bioscoop bent, super mooie klanken en diepe bas.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super product voor thuis

HT-XF9000 30-12-2018

Product gekocht en heeft een zeer fijn instelbaar geluid. Het werkt zonder na te moeten denken. Top!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer goede kwaliteit

HT-XF9000 30-12-2018 door Yvonne 60

Mooi geluid zeer tevreden. Mooie vormgeving! Goede prijs kwaliteit verhouding

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekende geluidskwaliteit

HT-XF9000 30-12-2018 door Stevo1987

Op 29/12/2018 nieuwe soundbar aangekocht mits de oude van sony kapot was gegaan. De vorige was een gewoon instapmodel daarmee dat ik nu toch eens iets extra wou mits aankoop van 4k blurays met dolby atmos. Daarmee kwam ik al snel uit op de xf9000 van sony. Deze geeft zelfs meer dat ik er van verwacht had, diepe rijke bassen met echt omgevingsgeluid waardoor je echt in een thuisbioscoop bent! Echte aanrader dus!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige soundbar met vol geluid

HT-XF9000 27-12-2018 door gmr138

Deze soundbar met bass box is een zeer goede aankoop, geeft een vol geluid aan mijn Smart TV. Hij doet echt niet onder voor andere, duurdere soundbars. Beslist een aanrader!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

slechte info naar de handleiding

HT-XF9000 25-12-2018 door Theo 37

dit product gekocht voor betere geluid via de tv ed

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

mooie styling

HT-XF9000 23-12-2018 door kroondomein

past uitstekend bij onze Sony TV en maakt beeld en geluid compleet.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima sound bar

HT-XF9000 23-12-2018 door Wolfman1

Op Black Friday gekocht en prima Sony geluidsproduct!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed geluid

HT-XF9000 23-12-2018 door Sylvia52

Er zit een heel goed geluid in en er zijn verschillende opties dus voor elke kijk of luisterervaring is er een perfect geluid.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Veel storing

HT-XF9000 21-12-2018

Ontevreden met geluid. Grote box geeft heel veel ruis dus die staat uit. Geluid met tv kijken veel te zacht en met Netflix veel te hard.

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Goed geluid

HT-XF9000 20-12-2018 door Gebruikernaam

Heb deze, tegelijk met een nieuwe TV (ook Sony) gekocht en het geluid is gewoon goed. Ook streamen gaat perfect via bluetooth. Het is nog wachten op de extra speakers maar daar verwacht ik ook veel van.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Je trilt van de bank af!

HT-XF9000 19-12-2018 door Kylop1

vorige maand deze soundbar gekocht, bevalt heel goed. compacte apparatuur maar is soms wel wat langzaam met de comando's vanuit tv

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Goed

HT-XF9000 18-12-2018 door akaijser

Gebruiksvriendelijk met een mooie sound around our room

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Matig

HT-XF9000 18-12-2018 door rolvf01

Niet synchroon met tv door optische kabel zelf verholpen door hdmi kabel te plaatsen

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Prima

HT-XF9000 18-12-2018 door Sleger

Werkt makkelijk en geeft goed geluid...............

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

prachtige soundbar om te zien

HT-XF9000 18-12-2018 door eise 10

heb hem deze maan gekocht paste mooi bij mijn sony tv xf8505 geluid is prima een mooie set zo ben er blij mee

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed apparaat mte (te?) veel mogelijkheden

HT-XF9000 18-12-2018 door PPolling

Inmiddels een paar weken in bezit. Instellen lijkt heel snel te kunnen, maar als je de vele mogelijkheden goed wil benutten, is het handig om rustig te gaan zitten en de menu’s helemaal door te lopen. Ik blijf wat moeite hebben met de helderheid van de stemmen tijdens tv-kijken, de verhouding is enigszins onnatuurlijk voor mijn oren. Het grote nadeel is dat je de HDMI-bron moet kiezen om het menu en de instellingen te zien. Als je tv zit te kijken of via een externe bron luistert, kan je niet zien welke instellingen er zijn gekozen (versterking stem, volume SW). Dat is jammer, want het kan blijkbaar wel, master-volume wordt wel getoond tijdens wijzigen als je tv kijkt (ARC-HDMI). Pro’s: - de vele opties - geluidskwaliteit - gemak subwoofer Con’s: - display tijdens tv-kijken - volume-instellingen verschillende bronnen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Goede bluetooth Soundbar

HT-XF9000 18-12-2018 door Rixie

Zo tevreden mee dat ik een recennsie wilde schrijven. De soundbar past perfect bij de TV en heeft slechts één enkele dunne Glasfiber nodig voor perfecte synchronisatie van geluid. Bluetooth connectie is ook prima en daardoor geen behoefte om nog extra speaker aan te schaffen.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Kenmerken uitstekend

HT-XF9000 17-12-2018 door Berkie

Heb deze soundbar nu ongeveer een maand in mijn bezit en ben er zeer tevreden mee. Ik heb op internet naar verschillende soundbites gezocht en ben tenslotte bij de Sony uitgekomen. De installatie was eenvoudig ook mede door de duidelijke bijgesloten handleiding. Het geluid is mooi en vol mede door de basbox. Het is wel jammer dat je niet een app hebt voor instellen, dit kan via een menu op de televisie. Dat werkt uitstekend en kun je alles instellen als tv, usb en audio. Op de audio heb ik mijn cd / dvd speler aan gesloten en krijg ik een mooi geluid bij een cd als bij een covert op dvd. Ik kan dan ook deze zijnen af van harte aanbevelen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0