€ 330,00

(inclusief btw)
71

4.4 gebaseerd op 71 klantbeoordelingen

32
36
2
1
0
Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

Fraai aanzien en nog mooier geluid

HT-XT1 02-06-2014 door schelvis45

Aangenaam geluid. Makkelijk te instaleren en goede gebruiksaanwijzing.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

4

0

Meest handig (kritisch)
0

Best goed

HT-XT1 01-11-2014 door WimR

Uitleg: Matig. Geluid: Goed. Interface: Redelijk. .

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

1

0

71 klantbeoordelingen

0

prima

HT-XT1 30-12-2018 door sipke

Vorige maand gekocht en prima tevreden hoef niet te klagen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Aanwinst

HT-XT1 10-09-2017 door Eddy10

Goed geluid,veel instellingen ,veel aansluitingen,eenvoudige bediening.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Perfect apparaat

HT-XT1 14-05-2017

Apparaat voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Gemakkelijk in gebruik en klank zoals ik kan verwachten van een Sony. Prima

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

meerwaarde aan mijn Sony Bravia TV

HT-XT1 17-03-2016 door lode

compact toestel met verbluffende geluid .....een aanrader

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie vormgeving

HT-XT1 08-03-2016 door kingscrown

Heb het apparaat sinds kort en ben begonnen met het aansluiten op mijn flatscreen. Werkt prima, geluid veel beter dan de flatscreen solo en ook natuurlijker dan mijn (inmiddels verouderde Panasonic thuisbioscoop). Vandaar dat ik de speakers van de thuisbioscoop inmiddels heb losgekoppeld en het apparaat ook op de soundplate heb aangesloten. Muziek afspelen vanaf mijn mobile telefoon werkt nog niet (goed).

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

3

0

0

Goed geluid

HT-XT1 25-12-2015 door Johan13

Deze soundplate een maand geleden bij mijn sony 4K tv gekocht. Een soundbar vond ik lelijk, deze soundplate ziet er fraai uit en geeft een prima geluid.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Geweldige soundplate

HT-XT1 08-12-2015 door FVteA

Deze HT-XT1 onlangs aangeschaft. Perfekt geluid, mooie bas en duidelijke, heldere stemmen. Dit is tevens goed in te stellen naar eigen smaak. TV (overigens ook een Sony) past er perfekt op. Simpel aan te sluiten. Zeer tevreden over deze soundbar. Een aanrader !

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Prijs / kwaliteit een topper!

HT-XT1 25-10-2015 door gfy847

Compact geheel. Vlotte installatie. Heel aangenaam geluid: - conversaties worden goed verstaanbaar; - muziek krijgt goede bas.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Mooie klank

HT-XT1 11-09-2015 door Muis

Ik wilde een betere klank dan die van de tv, dus kocht ik de soundbar. Na alles te hebben aangesloten stond ik versteld van de klank dat deze Sony gaf, echt een toffe verbetering. Je hoort nu ook bijna elk detail in de film die je bekijkt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

HT-XT1 03-09-2015

Het is een relatief klein apparaat waar een groots geluid uitkomt. Dat betekent dat het geluid zachter kan, dat luistert rustiger. De vele instel mogelijkheden zijn mooi, maar de standaard instelling zijn meestal voldoende. Dus meestal kan je van de knoppen afblijven, dat zie ik als een voordeel.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

3

0

0

Geluid is perfect en een mooi design

HT-XT1 27-08-2015 door FrankC

het is echt een aanrader en ik heb hem aan een collega laten zien en die heeft er ook gelijk 1 gekocht

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Goed

HT-XT1 23-06-2015 door dag mooi niet

Prima geluid. Kan nu de gesproken tekst op TV weer goed verstaan

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Fantstisch Product !!!!!

HT-XT1 04-06-2015

Onderhalve maand geleden zij mijn schoonzoon,ge moet is gaan luisteren naar de soundbar van Sony HT-XT1,ik was allang naar zoiets op zoek,heb dat gedaan,wel ik was direct verkocht om dit toestel aan te kopen,man wa was da!, alles in één toestel sammengevat,past precies onder je tv,knap desgine,fantastische klank,(je moet geen baskast hebben die je moeilijk kwijtgeraaakt ),en de afstandsbediening,vierkantig langwerpig blokje,waar je nog véél mogelijkheden mee hebt om andere instellingen te doen,en dan nog maar te zwijgen over de prijs!,bedankt Sony voor dit product op de markt te brengen,ik raad het iedereen aan om er zeker al is naar gaan te luisteren,ben er van overtuigd dat er nog vééél kopers zullen volgen!!!!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Fantastisch apparaat.

HT-XT1 24-03-2015 door Rubehe

Wij hadden de HT-XT1 voor bij de computer gekocht Het geluid was werkelijk erg goed. Eigenlijk was het doodzonde om het alleen voor de PC te gebruiken. We hebben het aan onze zoon gegeven en die heeft zijn nieuwe tv er op staan. Hij is er eveneens dolblij want hij speelt regelmatig games en dan is het het geluid top.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Prachtig toestel ( design)

HT-XT1 26-02-2015 door gee bijaam

Wij hebben dit toestel nog geen veertien dagen in huis staan. Tot op heden werkt het goed en prima en daar zijn wij tevreden mee.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

Goed geluid!

HT-XT1 22-02-2015 door Koortje

Ik heb de soundbar in december gekocht. Makkelijke aansluiting, prima geluid! Echt waar voor je geld.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

uitstekend

HT-XT1 21-02-2015 door guy2

ik heb dit product een drietal weken gekocht en ben er heel tevreden mee

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Kenmerken

HT-XT1 12-02-2015 door Fairwind

De voetspeaker is eenvoudig aan te sluiten en geeft geweldig geluid. Vooral de spraakopties vormen een perfecte aanvulling op het veelal matige geluid van de LED TV's.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Super geluid en kwaliteit

HT-XT1 11-02-2015 door GertG

Ik heb het apparaat 2 weken geleden gekocht en ben er super tevreden over, kan het iedereen aanbevelen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Sony HT-XT1

HT-XT1 11-02-2015 door update

De Sony HT-XT1 is een zeer goede soundbar. Geen aparte woofer nodig neem geen onnodige ruimte in. Is energie zuinig en is kwalitatief hoog product zeker aan te bevelen. Wanneer je een nieuwe soundbar nodig heb dan beveel ik deze zeker aan.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Mooi apparaat!

HT-XT1 11-02-2015 door Christianus

Goed geluid, geschikt voor ringleiding, daarvoor heb ik deze gekocht.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

Goed geluid voor eerste soundbar!

HT-XT1 10-02-2015 door rayjay91

Sinds januari soundbar gehaald, omdat het geluid wat uit de tv komt vaak minder is. Zeer helder geluid die je zowel met je mobiel als met afstandbediening te bedienen is. Helaas geen volume regelaar op de soundbar zelf te vinden. Design is heel mooi van piano lak. Kan makkelijk het gewicht van een tv aan. Ziet er heel elegant uit. Over het algemeen zeer tevreden met mijn aankoop! Voor mijn eerste soundbar ben ik zeer tevreden!

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

goede keuze

HT-XT1 10-02-2015 door hendrikdevijfde

1 maand in bezit en gezien de prijs goed geluid en simpele bediening.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

goede geluidsweergave

HT-XT1 07-02-2015 door jan enpiet

prijs kwaliteitsverhouding goed. Bluetooth met mijn I-pad prima

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

2

0

0

thuisbioscoop effect

HT-XT1 07-02-2015 door son76

Het thuisbioscoop effect, geweldig!! Vrij makkelijk aan te sluiten, optische kabel zit erbij. Tv staat er mooi op, dit apparaat kan in tegenstelling tot andere veel gewicht dragen.Het geluid is geweldig, absoluut geen spijt van deze aankoop. Je kan ook via bluetooth muziek afspelen via je telefoon, en dat is ook ook weer vrij simpel te koppelen met het apparaat. Er zitten ook genoeg hdmi aansluitingen op voor externe apparatuur. 1 van de hdmi aansluitingen is ARC ondersteunt dus als jouw tv dit ook ondersteund kun je gewoon met de sony afstandsbediening het geluid regelen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Geweldig geluid

HT-XT1 28-01-2015 door Yoco69

Ideaal te plaatsen onder je tv en een waanzinnig bioscoop geluid. Aansluiten heel simpel en via bluetoot ook je mobiel en tablet aan te sluiten! !Een echte luister ervaring, ik kan het iedereen aanraden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

makkelijke aansluiting en bedening

HT-XT1 27-01-2015 door hummer

werkt allemaal simpel en werkt prima met de sony bravia tv

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

goede prijs kwaliteit

HT-XT1 25-01-2015 door rayki

Heb het de ht-xt1 een maand in huis en erg goed en makkelijk in gebruik. Staat onder de tv-kast en zelfs dan is het geluid erg realistisch.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Makkelijk in gebruik!!

HT-XT1 23-01-2015 door Stompie

Ik heb dit 2 maanden geleden gekocht en ben er zeer tevreden over.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

makkelik in alles

HT-XT1 23-01-2015 door lennard best

heel goed toestel en voor iedereen in te stellen op alles

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldig geluid mooie design

HT-XT1 21-01-2015 door nissan62

Ik ben zeer te vrede de over ht-xt1 het geluid is uitstekend, een mooi design dat komt door de zwarte glasplaat, ik heb mijn Sony bravia op de ht-xt1 geplaatst. De bediening is gebruiksvriendelijk

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima apparaat

HT-XT1 19-01-2015 door Molletje

Nu een paar weken in bezit en geluid is een stuk beter, vooral bij muziekprogramma's en films.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig design

HT-XT1 17-01-2015 door Fikkie150

In december de Sony sound-plate HT-XT1 gekocht en nog geen minuut spijt van gehad. Het design past helemaal bij mijn tv,het geluid dat deze sound-plate produceert overstijgt mijn verwachting. Het bedienings gemak,het aansluiten en in gebruik stellen is heel eenvoudig. In 1 woord Top product.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige klank en super handig om te instaleren

HT-XT1 15-01-2015 door vale46

Een echte aanrader ,geluid gewoon schitterend. Makkelijk te instaleren .

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

een goede aanvulling voor mijn TV

HT-XT1 14-01-2015 door Fred65

heb hem nou 2 weken in bezit, heb lang zitten twijfelen maar uiteindelijk gekozen voor deze Sony.een wereld van verschil met het geluid van mijn plasma TV. heb hem uitgeprobeerd met films en muziek en bij het laatste was het een genot bij een dts dvd. lekker vol geluid en meer als voldoende bass. bij films was het ook boven mijn verwachting . telefoon koppelen met de sony soundplate was ook geen probleem. al met al zeer tevreden.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldig apparaat

HT-XT1 13-01-2015 door leendert57

Spraak is beter te verstaan Muziek is mooi vol En films is echt geweldig

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig

HT-XT1 13-01-2015 door HTXT1

Een prima oplossing voor het tegenvallend geluid van de TV. De ingebouwde woofer is prima. De verschillende opties voor spraak, maar ook de night stand maken het apparaat gemakkelijk te bedienen en te gebruiken.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

top

HT-XT1 13-01-2015 door Ralphy

Blij dat deze aankoop heb gedaan, volume sterkte meer dan voldoende in mijn huiskamer en veel bas.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Een goede aankoop

HT-XT1 13-01-2015 door niet nodig

Na raadpleging van de Sony klantendienst werkt de HTXT-1 perfect met de afstandsbediening van mijn Sony TV; ook het aan- en uitzetten gaat automatisch ! De geluidskwaliteit is goed .

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed, mogelijk zeer goed

HT-XT1 12-01-2015 door xander25

Ik heb deze sound bar pas zeer kort in gebruik en ben nog volop bezig om te leren ermee om te gaan. De bediening moet echt geleerd worden en dat heeft even tijd nodig. Wel erg jammer dat een goede papieren handleiding ontbreekt.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

goed

HT-XT1 11-01-2015 door mc67

1 week in gebruik geweldig geluid en een heel mooi design

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super geluid

HT-XT1 10-01-2015 door Roppie

Ik heb hem nu een week in huis, super apparaat werkt top samen met de Bravia TV en ook met de playstation 3. Geluid is perfect.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Verbluffend eenvoudige installatie

HT-XT1 09-01-2015

Na eerst de nodige informatie te hebben opgezocht op internet heb ik medio december de knop doorgehakt en de Sony tv KDL 32-W705B in combinatie met de soundplate HT - XT1 gekocht. Ik was een beetje benauwd voor de installatie, optical, hdmi, usb, scart pff. Achteraf gezien was het een makkie, in feite gewoon plug and play. De combinatie is super, een schitterend beeld gecomineerd met een fantastisch geluid. Ik kan hem iedereen aanbevelen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi geluid, maar loopt niet cynchroom

HT-XT1 08-01-2015 door Luisteraar

Mooi geluid maar loopt niet cynchroon erg jammer ga er me nu al aan ergeren.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Eindelijk klinkt een tv zoals het hoort

HT-XT1 05-01-2015 door CO58

de klank en het vermogen zorgen voor een fantastische geluidsbelevenis bij films en muziekvideo's. Bas meer dan voldoende en goed instelbaar.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

goed

HT-XT1 02-01-2015

steekt ver boven de middelmaat uit en smaakvol ontwerp !!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Perfecte aanvulling !

HT-XT1 30-12-2014 door yvanvw

Dit is een perfecte aanvulling voor mijn Sony tv. Het " kartonnen " geluid dat uit de tv komt is met deze aanvulling volledig verdwenen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

mooi van vorm staat netjes onder ve TV

HT-XT1 30-12-2014 door will14

In december gekocht omdat het product mooi onder de tv past, het geluid en de mogelijkheden zijn geweldig

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Genieten van mooie klanken

HT-XT1 30-12-2014 door Jewe

Geweldig mooi geluid volle klanken, alles goed regelbaar, de ingebouwde subwoofer werkt ongelofelijk goed, aansluitingen zijn simpel aan te brengen , ook handig de extra HDMI aansluitingen en het design is mooi met een afgewerkte zwarte glazen plaat aan de bovenzijde het display aan de voorzijde is goed af te lezen, de TV staat mooi stabiel op de plate, inmiddels vanaf 13-12-2014 in mijn bezit en geniet er elke dag van hier totaal geen spijt van geweldig apparaat ,top.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

makkelijk te bedienen met afstandsbediening

HT-XT1 29-12-2014 door jan O

mooi ontwerp met glazen plaat voor de standaard en super geluid

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Byzonder goed Apparaat

HT-XT1 27-12-2014 door Aart

Na eerst tevergeefs een ander merk te hebben geprobeerd, was de HT-XT1 in deze prijsklasse voor mij een openbaring. Niet alleen muziek ect. werd prima weergegeven, maar het sterkste punt is de speciale versterking van de spraak. Veelal worden bij TV programma's nauwelijks verstaanbare gesprekken gevoerd. Het geluid van de TV wordt dan (arme buren) naar het maximum opgevoerd. Met deze HT-XT1 is dat simpel en perfect opgelost.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

bijna super

HT-XT1 26-12-2014 door anton50

Als ouderen die slechthorend beginnen te worden maar toch willen blijven genieten hebben wij deze speakers gekocht. Voordeel veel verschillende mogelijkheden van filmgeluid tot betere spraak én geen extra boxen in de kamer. Bovendien neemt de sound-plate geen tot weinig ruimte in.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

lost eenvoudig het armoedige geluid van een lcd op

HT-XT1 21-12-2014 door huib

ik heb sondbar nu 14 dagen en ben zeer tevreden over het geluid je kan het vergelijken met de oude inline kast waar nog wel geluid uit kwam

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

Geweldig geluid

HT-XT1 20-12-2014 door Sally

Paar weken in gebruik en ben er zeer tevreden over. In combinatie met mijn Sony led televisie werkt het uitstekend geef een goed geluid.Heb hiervoor gekozen omdat ik geen losse subwoofer wilde die door heel het pand heen dreunt. Dit systeem heeft 2 kleine ingebouwde subwoofers dreunt niet heel hard maar geef toch een mooi vol geluid met redelijke bas.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

erg veel opties

HT-XT1 13-12-2014 door kootje70

Ik heb hem gekocht omdat we een ruis in de tv hadden, nu hebben we een perfect geluid. Ik wist ook niet dat soundbars zoveel opties hadden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

2

0

0

wat een sound!

HT-XT1 11-12-2014 door gestoordegek

Ik dacht, laat ik mezelf eens verwennen met een soundbar! Maar na een aantal afgekeurd te hebben liep de verkoper naar deze toe om me te laten horen. Hij was er al erg positief over voordat hij aanstond. En ik kreeg kippenvel toen hij aanging! Echt een aanrader

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

HTXT1

HT-XT1 28-11-2014 door Dorus

Bijzonder goed klinkend apparaat ziet er ook goed uit.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Gewoon goed

HT-XT1 23-11-2014 door Pvl cc

Goede oplossing voor ideaal geluid. En ook mooi passend als tv voet.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Mooi Geluid

HT-XT1 21-11-2014 door Appie1990

Mooi design en een mooi geluid. Ik mis alleen een hdmi kabel in de doos want die had ik nodig om hem aan te sluiten.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Best goed

HT-XT1 01-11-2014 door WimR

Uitleg: Matig. Geluid: Goed. Interface: Redelijk. .

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

1

0

0

HDMI ingangen en compatibliteit met sony tv

HT-XT1 25-10-2014 door frits17

Ik heb het product recent aangeschaft en ik vind dat hierdoor de geluidskwaliteit , vooral in de bassen, voller geworden is. Het product geeft ook het geluidsvolume weer, en wel tegelijk met wat normaal het geluidsvolume van de sony LED TV aangeeft. De TV geeft bijv als volume 16 aan, en dan geeft de ht-tx 1 8 als volume aan, dus steeds de helft. Ik hoef enkel de afstandsbediening van de tv te gebruiken als het om het volume gaat. Verder wordt aangegeven dat de ht-tx 1 geen erg grote tv-schermen aan kan, maar dat komt doordat de bovenzijde van de ht-tx 1 een glasplaat is, die maar een bepaald gewicht aan kan. Ik heb om de glasplaat te ontzien, zodat er ook niks bovenop kan vallen, boven de glasplaat een mooie massief houten plank op RVS-pootjes gemaakt. Daarop staat de TV op een draaiplateau. Dan heb ik niks te maken met het draagvermogen van die glasplaat en kan ik iedere TV erop plaatsen die ik wil. Nu staat de tv ook nog iets hoger, wat in ons geval goed uitkomt. Ik vind de HDMI-aansluitingen erg fijn. Nu hebben we extra HBMI-aansluitpunten. Op de Sony-TV zaten er al, dus is dat een welkome uitbreiding. Het geheel staat op een glazen televisietafeltje, en je mag natuurlijk niks onder de ht-tx 1 schuiven. Logisch, want dan doen de luidsprekertjes het niet meer. Als het nodig is, kan je het volume opvoeren. Denk aan koken in de open keuken. Van de buren zijn daarover tot nu toe geen klachten gekomen ivm geluidsoverlast. Ik vind het enorme voordeel, dat je hier te maken hebt met een enkel apparaat, zonder bas- of satellietboxjes. Het scheelt bovendien snoertjes. Lekker compact, mooi geluid! Vooral bij natuurfilms.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

3

0

0

goed

HT-XT1 15-10-2014 door ossie76

alleen als ik het inschakel met de afstand bediening van de tv het is een sony gaat hy wel aan maar geen geluid dan moet hem uischakelen en weer aan en dan komt pas het geluid ik heb een dure hdmi kabel met rca

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

De oplossing , weg met alle snoeren

HT-XT1 11-10-2014 door ferdinand01

Zelfs mijn vrouw is zeer tevreden , geluid ,uiterlijk bedieningsgemak.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

3

0

0

Goede aanvulling voor de T.V.

HT-XT1 08-10-2014 door Peentje

Ik heb de voetspeaker met ingebouwde subwoofer begin oktober aangeschaft en vind het een perfecte aanvulling bij de Sony T.V. KDL-42W828B.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

Prachtig apparaat

HT-XT1 22-09-2014 door kikker666

Zuiver klank, zowel in hogere als lagere regio. Makkelijk in gebruik en dadelijk samenwerkend met mijn SONY LED TV KDL46W905ABAEP en SONY BDP-S4200.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

beOORdeling

HT-XT1 08-09-2014 door Stoffer

Enige weken in gebruik. Geluid prima voor de televisie. Voldoende laag en over het algemeen is het geluid voldoende gedetaileerd. Echter erg jammer dat de soundplate geen verbinding krijgt met de Sony TV. Ondanks een highspeed hdmi kabel via de (arc) aansluitingen. Dit komt de gebruiksvriendelijkheid niet ten goede. Ik ga nog eens een andere kabel aanschaffen, wellicht dat dat het probleem is......... Behalve dit probleem bevalt het apparaat prima. Met de voorinstellingen is prima te leven.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

2

0

0

Aanwinst!

HT-XT1 20-08-2014 door Ludema

Het geluid van mijn tv komt van de achterkant. Niet slecht, maar het kan beter. Omdat ik geen extra boxen in de woonkamer wilde (er staan er al 2 voor mijn receiver/tuner) vond ik een soundplate een uitkomst. Omdat al mijn apparatuur van Sony is, leek het mij een goed idee om ook de soundplate van Sony te kopen. M.n. vanwege een veronderstelde vlekkeloze integratie. Ik werd niet teleurgesteld. Gemakkelijk te bedienen, prima geluid dat echt van voren komt (speaker links en rechts in de soundplate en subwoofer in het midden. Dik tevreden!!!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Goed product

HT-XT1 02-08-2014 door noot

Een prima product, verwacht geen echte surround zoals een echt home-theatre systeem maar wel een geweldige geluidsverbetering tov tv geluid ! Prima in te stellen naar eigen voorkeur en ook de keuze uit een aantal voorgeprogrammeerde "geluidsbeelden"

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

4

0

0

Uitstekende klank

HT-XT1 06-06-2014 door betjanb

een toestel waar ik lang heb op gewacht! uitstekende kwaliteit en compact

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

ton zijn beoordeling

HT-XT1 02-06-2014 door tonmarian

een prima aparaat dat aan al mijn wensen beantwoord ook het aansluiten

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

Fraai aanzien en nog mooier geluid

HT-XT1 02-06-2014 door schelvis45

Aangenaam geluid. Makkelijk te instaleren en goede gebruiksaanwijzing.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

4

0