SOUNDBARS

2.1-kanaals tv-voetspeaker met Wi-Fi®/Bluetooth®-technologie

HT-XT3
Afbeelding van 2.1-kanaals tv-voetspeaker met Wi-Fi®/Bluetooth®-technologie

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
Afbeeldingen van 2.1-kanaals tv-voetspeaker met Wi-Fi®/Bluetooth®-technologie
Afbeeldingen van 2.1-kanaals tv-voetspeaker met Wi-Fi®/Bluetooth®-technologie
Afbeeldingen van 2.1-kanaals tv-voetspeaker met Wi-Fi®/Bluetooth®-technologie
Afbeeldingen van 2.1-kanaals tv-voetspeaker met Wi-Fi®/Bluetooth®-technologie
Afbeeldingen van 2.1-kanaals tv-voetspeaker met Wi-Fi®/Bluetooth®-technologie
Muziek zoals de artiest die bedoelde

Geniet met hi-res audio van de verfijnde nuances van geluid van studiokwaliteit, met betere kwaliteit dan op cd's. Elk onderdeel, van signaal tot speaker, is ontworpen met passie voor muziek, zodat het bijna voelt alsof de artiest recht voor u staat.

Gemaakt voor liefhebbers van Surround Sound

Schakel moeiteloos tussen overweldigend filmgeluid en rijke hi-res audio. Met 2.1-kanaals virtuele Surround-technologie en ingebouwde subwoofers, levert de HT-XT3 een diep en krachtig geluid waardoor u zich midden in de actie waant. Dit alles-in-één-ontwerp wordt onder uw tv geplaatst, zodat u ook nog ruimte bespaart.

Bekijk de video

Bekijk de HT-XT3 van dichtbij en ontdek hoe diep het geluid uit deze compacte voetspeaker kan zijn.

2.1-kanaals voetspeaker
Krachtige soundtracks

Deze 2.1-kanaals voetspeaker geeft uw filmsoundtracks de intensiteit die ze verdienen, dankzij het uitgangsvermogen van 350 W en de dubbele ingebouwde subwoofer.

HDMI
Ontworpen om te verbinden

Sluit diverse andere apparaten aan met HDMI-, analoge en optische ingangen.

Soundbar met LDAC en Bluetooth®
Haal het beste uit Bluetooth®

Stream hi-res audio via Bluetooth® met LDAC, dat tot drie maal de bitsnelheid van gewone Bluetooth® ondersteunt.

Luister met levensechte sound stage

S-Force PRO Front Surround Sound

Deze overweldigende virtuele Surround Sound-technologie simuleert driedimensionale geluidsvelden op natuurlijke wijze, zodat u kunt genieten van rijke hifi-audio in een breed luistergebied.

Ongeëvenaard geluid

De voetspeaker heeft een krachtige dubbele subwoofer, die uw films en muziek een intensief geluid en geweldig lager tot middenbereik geeft. De speaker heeft ook 2-weg coaxiale drivers en een supertweeter om over alle frequenties te kunnen luisteren.

Dolby® True HD

Geniet van HD-films met helder hifi-Surround Sound.

DTS-HD Master Audio

Breng films en muziek tot leven met de precisie van de originele studiomaster.

Wat is audio met hoge resolutie?

Audio met hoge resolutie verwijst naar een reeks digitale processen waarbij de codering en het afspelen van muziek met hogere samplesnelheden plaatsvindt dan bij cd's.

Audio met Hoge Resolutie
44,1 kHz/16-bits [cd]
Audio met Hoge Resolutie
96 kHz/24-bits [hoge resolutie]
S-Master HX
S-Master HX digitale versterker

De digitale S-Master HX-versterker reproduceert de subtiele details en het grote bereik van hi-res audio-indelingen, zonder vervorming.

DSEE HX
Digital Sound Enhancement Engine HX

De DSEE HX schaalt gecomprimeerde digitale muziek (mp3, ACC, ATRAC en WMA) op. De hoge en lage tonen die verloren gaan tijdens de compressie, worden hersteld, waardoor u een rijk geluid krijgt dat de kwaliteit van hi-res audio benadert.

ClearAudio+
Geoptimaliseerd afspelen

ClearAudio+ optimaliseert audio door geluidstechnologieën van Sony te combineren, zodat u muziek, dialogen en geluidseffecten helderder en met meer details kunt horen.

Nauwkeurig en vol geluidsbereik

Maximaal geluid, minimale ruimte. Het ontwerp van de coaxiale speaker bevat een woofer en tweeter in één 2-weg speakerunit, voor een groot bereik aan lage en hoge tonen. In combinatie met de ingebouwde subwoofers kan de HT-XT3 hi-res geluidsdetails met volle frequentie reproduceren.

Ontwikkeld voor uitzonderlijk geluid

De supertweeter van de voetspeaker vult het ultrabrede frequentiebereik aan en genereert extra hoge tonen en een fantastische geluidsweergave.

Super Tweeter
Bluetooth®-streaming van superieure kwaliteit

Breng streaming naar een nieuw niveau. De LDAC-codec van Sony ondersteunt een tot wel drie keer hogere bitsnelheid dan standaard Bluetooth®-streaming, samplesnelheden van 96 kHz en efficiëntere codering voor geluid van cd-kwaliteit.

NFC, Bluetooth® Soundbar
Maak direct verbinding

Raak gewoon met een geselecteerde smartphone of tablet de voetspeaker aan om een directe One-touch connection met Bluetooth® tot stand te brengen.

Bluetooth®, Bluetooth® Soundbar
Draadloze streaming via Bluetooth

Geniet van al uw muziek in geweldige kwaliteit wanneer u uw tablet of smartphone direct via Bluetooth® verbindt met de voetspeaker.

Ingebouwde Wi-Fi®
Geen kabels meer

Ingebouwde Wi-Fi® biedt u brede connectiviteit, zodat u muziek en audio kunt streamen via een groot aantal online services.

Eenvoudig toegang tot uw muziek

Geniet van eenvoudige toegang tot een grote verscheidenheid aan muziek en meer, dankzij Chromecast ingebouwd (voorheen Google Cast™) en Spotify Connect.

Chromecast built-in
Chromecast built-in

Stream muziek, online radio en podcasts vanaf je smartphone, tablet of laptop naar je audio-apparaat. Tik gewoon op de Cast-knop.

Spotify
Spotify Connect

Speel Spotify af via uw audio-apparaat en gebruik de Spotify-app als afstandsbediening.

Stream met Chromecast ingebouwd

Stream muziek, podcasts en radio via meer dan 100 audio-apps, waaronder Youtube Music en meer.

Al uw muziek bij elkaar

Pas uw luisterervaring aan met SongPal

De SongPal-app brengt al uw muziek samen in één ruimte. Groepeer geselecteerde apparaten van Sony en stel afspeellijsten in voor het luisteren in meerdere ruimten, verander uw geluidsinstellingen en schakel tussen muziekbibliotheken en online providers.

SongPal 3.0, Bluetooth® Soundbar
Luister naar muziek in een andere kamer

Dankzij de multi-room functie kunt u overal in huis naar hetzelfde geweldige nummer luisteren met de SongPal-app. Groepeer bepaalde Soundbars en speakers van Sony en stream vervolgens muziek vanaf een pc of uw DLNA-netwerk in meerdere kamers in huis.

Past in elk interieur

Premium alles-in-één-geluidsoplossing

De gestroomlijnde, minimalistische vormgeving van de HT-XT3 is ontworpen als aanvulling op elke ruimte in het huis. Deze compacte voetspeaker bevat twee coaxiale speakers en dubbele subwoofer-drivers en is ook een tv-standaard. Dankzij het slanke profiel en een hoogte van slechts 8 cm (3,2 inch) past het apparaat prima op zelfs de kleinste plaatsen.

Voor elkaar gemaakt

Bijpassende tv's van Sony

Het stoere, maar compacte frame is ontworpen voor de ondersteuning van tv-sets tot 50 kg, met een display tot 165 cm (65 inch). Door de verfijnde stijl is het de perfecte partner voor de eenvoudige elegantie van een tv van Sony.

4K-doorvoer
Klaar voor 4K

Met ondersteuning van 4K-doorvoer

4K-kwaliteit van bron tot scherm. Als u een 4K-apparaat op de HT-XT3 aansluit, bereiken gegevens via de Soundbar rechtstreeks uw tv, zonder dat de beeldkwaliteit in het gedrang komt; u geniet van indrukwekkende, levensechte beelden met kamervullend geluid.

Specificaties en kenmerken

Schakel moeiteloos tussen overweldigend filmgeluid en rijke hi-res audio. Met 2.1-kanaals virtuele Surround-technologie en ingebouwde subwoofers, levert de HT-XT3 een diep en krachtig geluid waardoor u zich midden in de actie waant. Dit alles-in-één-ontwerp wordt onder uw tv geplaatst, zodat u ook nog ruimte bespaart.
  • Geschikt voor audio met hoge resolutie

  • DSEE HX schaalt muziek op naar hi-res kwaliteit

  • Digitale S-Master HX-versterker voor pure geluidskwaliteit

  • Geweldig klinkende muziek in één stap met ClearAudio+

  • Eenvoudige Bluetooth®-connectiviteit met NFC One-Touch 

Uitgangsvermogen (totaal)
350 W
Versterkerkanalen
2.1-kanaals
Aansluitingen in/uit
Analoge audio-ingang (1), Bluetooth®-ontvangst (1), Bluetooth®-transmissie (1), Ethernet (1), HDMI-video-ingang (3), HDMI-video-uitgang (1), USB-A (1)
FORMAAT HOOFDUNIT — ALLEEN BEHUIZING (B X H X D) 
75 x 8,3 x 35,8 cm
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers