21

3.9 gebaseerd op 21 klantbeoordelingen

10
5
3
0
3
Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

Het multi functionele gebruik ervan

HT-XT3 11-01-2016 door Rimo

Ik was in het bezit van een av receiver, maar het geluid om echt muziek te beluisteren ging mij steeds meer tegen zitten Mijn zoektocht leverde 2 merken op nl yamaha en sony. Internet aansluiting ivm streaming en multi room mogelijkheden zijn voor mij een pre. Bij yamaha zou het echt stereo worden met een subwoofer.Bij sony werd het de str-dn 860, tot ik uitkwam bij een soundbar. Na uitgebreide reviews op internet werd het de ht-xt3. Het apparaat heeft internet aansluiting en multi room mogelijkheden. Met streaming en multi room heb ik aardig wat ervaring met sonos bij een familie lid. Ik vind dit een produkt dat softwarematig af is, alleen kwa muziek beluistering een beetje minder Ik heb de soundplate nu 14 dagen in huis en heb al veel plezier beleefd aan de mp3 en wav bestanden die ik zowel op mijn nas (synology) als op een usb stick heb staan. Wat betreft het geluid van de tv (sony) is dit echt verbeterd. Ik hoorde laatst het geluid van een oorlogs drama duidelijk op de achtergrond het inslaan van ontploffende munitie. Het installeren was echt kinderlijk eenvoudig, waar ik sonos om bewonder, daar doet sony gelukkig niet voor onder. Via mijn telefoon (apple) ging het zeer eenvoudig met de app die sony via de app store beschikbaar stelt. Apple music via apple tv is totaal geen probleem. Chromecast is ingebouwd en zelfs met mijn telefoon te benaderen, dit ivm met radio uitzendingen.Bluetooth verbinding is seconde werk. Multi room heb ik nog niet uitgetest, ik bezit nog geen extra speakers. Het grote voordeel vind ik de gebruiks mogelijkheden. Het is een multi functioneel apparaat. Mijn av receiver is weg en vervangen door de ht-xt3. Streaming werkt perfect. ClearAudio+ is duidelijk een verbetering ten opzichte van mijn oude av receiver.Het geluid van muziek is veel natuurlijker. Ik heb verschillende soorten muziek afgespeeld, zowel pop, rock als klassiek. Ik hoor 3 lagen het hoog, midden en laag, waarbij de bastonen netjes meelopen. De bas staat afgesteld op de middelste stand. Zijn er ook nadelen? Er zijn volop aansluit nogelijkheden, maar ik mis een vaste hoofdtelefoon aansluiting. Dit is op te lossen dmv een bluetooth hoofdtelefoon, maar daar hangt een stevig prijskaartje aanvast.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

Meest handig (kritisch)
0

Streaming functionaliteit werkt niet.

HT-XT3 29-03-2017 door mcjonkman

Ik raad de HT-XT3 af indien je deze ook koopt voor streaming doeleinden. Bevestigd door Sony dat er aan een update wordt gewerkt om problemen met Google Cast en Spotify Cast op te lossen. Momenteel last van wegvallende verbinding. Product doet dus niet wat het zou moeten kunnen.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

2

0

21 klantbeoordelingen

0

Kan geen verbinding met Wifi maken

HT-XT3 03-09-2018 door jebeel

Kan geen verbinding met Wifi maken. Ook bedraad geen verbinding met de router en kan hem dus niet updaten

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Waardeloos stukje prul

HT-XT3 21-08-2018 door Obiwan777

Heeft iets meer als 2 jaar gewerkt en blijft nu in een bootloop hangen, garantie voorbij dus. Op internet gezocht en iedereen heeft hier last van. Dit apparaat was veel te duur voor de gebreken die het heeft. Dit was echt het laatste product dat ik van Sony heb gekocht.!!!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Moeilijk aan te sluiten

HT-XT3 23-05-2017

Te moeilijk om aan te sluiten, heb alles geprobeerd en de handleiding is ook niet goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Slecht

0

2

0

Streaming functionaliteit werkt niet.

HT-XT3 29-03-2017 door mcjonkman

Ik raad de HT-XT3 af indien je deze ook koopt voor streaming doeleinden. Bevestigd door Sony dat er aan een update wordt gewerkt om problemen met Google Cast en Spotify Cast op te lossen. Momenteel last van wegvallende verbinding. Product doet dus niet wat het zou moeten kunnen.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

2

0

0

je moet ingenieur zijn

HT-XT3 14-03-2017 door Stef1957

Geweldig voor movies , iets te weinig bass in music modus maar al bij al heel goed -punt zo als altijd bij sony de handleiding is voor genius

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Geweldig pruduct.

HT-XT3 19-02-2017 door Aadvdl

installeren ging heel eenvoudig, bediening heel simpel. Apperaat gaat van zelf aan bij inschakelen tv of blueray speler en het geluid is heel mooi. En bediening gaat met de afstand bediening van tv of blueray speler.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijn apparaat

HT-XT3 05-01-2017 door brouwercp

Films en series kijken met dit apparaat is perfect muziek luisteren iets minder.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

geweldig apperaat

HT-XT3 28-11-2016 door leobol

ben zeer tevreden over de soundplate en geen losse supwoofer

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

werkt niet als de reclame-beloften

HT-XT3 30-10-2016 door Peter1951

werkt niet als de reclame-beloften, na de update niet beter

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Topkwaliteit!

HT-XT3 31-05-2016 door Kommieske

Ik heb dit toestel al enkele weken en ik kan niet anders of tevreden zijn. Super geluidskwaliteit! Prachtig design. Geen bekabeling nodig, werkt prima met wifi of Bluetooth !

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Kwaliteit

HT-XT3 30-04-2016 door Woetie

We hebben deze home cinema nu een tijdje in ons bezit, en hij bevalt heel goed, prachtig geluid!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Htxt3

HT-XT3 26-01-2016 door WillieS

Nu twee weken in bezit en heb er mijn bravia televisie op aangesloten, maar voornamelijk gekocht om vanuit de bank muziek van Spotify of eigen muziek af te spelen. Ben er erg tevreden over, muziek is goed in te stellen naar persoonlijke smaak en bas is apart via afstandsbediening in te stellen. Heb misschien wel een bevooroordeeld beeld naar Sony toe omdat ik daar heel veel zo niet alles van heb maar ook de soundbase is weer typisch een Sony product, gewoon erg goed. Een aanrader dus!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie aanwinst

HT-XT3 25-01-2016

Het standaard geluid van de moderne platte tv's is uiteraard niet bijzonder. Deze soundbar geeft een mooi vol geluid.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige soundbar

HT-XT3 16-01-2016

Fantastisch werkt geweldig ik ben er zeer blij mee

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Het multi functionele gebruik ervan

HT-XT3 11-01-2016 door Rimo

Ik was in het bezit van een av receiver, maar het geluid om echt muziek te beluisteren ging mij steeds meer tegen zitten Mijn zoektocht leverde 2 merken op nl yamaha en sony. Internet aansluiting ivm streaming en multi room mogelijkheden zijn voor mij een pre. Bij yamaha zou het echt stereo worden met een subwoofer.Bij sony werd het de str-dn 860, tot ik uitkwam bij een soundbar. Na uitgebreide reviews op internet werd het de ht-xt3. Het apparaat heeft internet aansluiting en multi room mogelijkheden. Met streaming en multi room heb ik aardig wat ervaring met sonos bij een familie lid. Ik vind dit een produkt dat softwarematig af is, alleen kwa muziek beluistering een beetje minder Ik heb de soundplate nu 14 dagen in huis en heb al veel plezier beleefd aan de mp3 en wav bestanden die ik zowel op mijn nas (synology) als op een usb stick heb staan. Wat betreft het geluid van de tv (sony) is dit echt verbeterd. Ik hoorde laatst het geluid van een oorlogs drama duidelijk op de achtergrond het inslaan van ontploffende munitie. Het installeren was echt kinderlijk eenvoudig, waar ik sonos om bewonder, daar doet sony gelukkig niet voor onder. Via mijn telefoon (apple) ging het zeer eenvoudig met de app die sony via de app store beschikbaar stelt. Apple music via apple tv is totaal geen probleem. Chromecast is ingebouwd en zelfs met mijn telefoon te benaderen, dit ivm met radio uitzendingen.Bluetooth verbinding is seconde werk. Multi room heb ik nog niet uitgetest, ik bezit nog geen extra speakers. Het grote voordeel vind ik de gebruiks mogelijkheden. Het is een multi functioneel apparaat. Mijn av receiver is weg en vervangen door de ht-xt3. Streaming werkt perfect. ClearAudio+ is duidelijk een verbetering ten opzichte van mijn oude av receiver.Het geluid van muziek is veel natuurlijker. Ik heb verschillende soorten muziek afgespeeld, zowel pop, rock als klassiek. Ik hoor 3 lagen het hoog, midden en laag, waarbij de bastonen netjes meelopen. De bas staat afgesteld op de middelste stand. Zijn er ook nadelen? Er zijn volop aansluit nogelijkheden, maar ik mis een vaste hoofdtelefoon aansluiting. Dit is op te lossen dmv een bluetooth hoofdtelefoon, maar daar hangt een stevig prijskaartje aanvast.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Een heel goede klank update van de TV

HT-XT3 06-01-2016 door Molt

Mijn toch wel uitstekende stereo weggedaan (Denon versterker met zware vloerstaanders, 20j oud) en de voetspeaker gekocht met een beetje schrik dat het een stap terug zou zijn. Maar het is een heel positieve ervaring. Schitterende klank en film kijken is een plezier!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

helemaal niet gebruiksvriendelijk

HT-XT3 29-12-2015 door ingand

Ik heb dit artikel deze maand icm een kd55x8509C gekocht. een combinatie waarvan IK dacht dat dit naadloos op elkaar zou aanluiten. Ja aansluiten daar aan toe maar verder. Kan gerust van mezelf zeggen dat ik eea heus wel in elkaar kan aansluiten, maar vanaf het begin af aan met de televisie geen prettig gevoel van over gehouden

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Slecht

1

4

0

Soundmachine

HT-XT3 22-12-2015 door Pattieman

2 weken geleden gekocht, top apparaat. Vergis je niet in het compacte formaat. Heeel tevreden

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Doet wat moet en meer dan dat.

HT-XT3 12-12-2015 door Roger 2

8 weken geleden gekocht samen met een 4K SUHD smart TV en een Sony Blu-Ray player. Alles werkt precies zoals het beloofd was.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig geluid

HT-XT3 05-11-2015 door Pauke60

enkele weken gelden aangeschaft en een aanrader voor de geluidsbeleving, toch zeker als je naar concerten luister of Blu ray dvd kijkt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

HTXT3 top versterker

HT-XT3 05-11-2015 door Henkboot

De Sony HTXT3 is voor mij een geweldig apparaat want in combinatie met mijn Sony televisie werk hij geweldig en je heb maar een ab bediening nodig voor de werking van het geheel.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0