Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
Afbeeldingen van Speakers met Dolby Atmos
Afbeeldingen van Speakers met Dolby Atmos
Afbeeldingen van Speakers met Dolby Atmos
Afbeeldingen van Speakers met Dolby Atmos
Afbeeldingen van Speakers met Dolby Atmos
Ga een stap verder met Dolby Atmos® Surround Sound

Ervaar het allernieuwste in filmische geluidsinnovatie in uw eigen huis. De SS-CSE-speakers zijn exclusief voor Dolby Atmos ontworpen, bioscoopwaardige Surround Sound-technologie die ook uitstekend werkt met andere geavanceerde surround-indelingen zoals DTS:X™. Het resultaat is Surround Sound waarmee u vanaf elke kant wordt omhuld, zelfs van boven.

Dolby Atmos®
Dolby Atmos®

Dolby Atmos levert adembenemend realisme met 360º Surround Sound door het geluid nauwkeurig binnen uw omgeving te positioneren. Het resultaat is een rijk geluid dat van alle kanten komt. En met de SS-CSE-speakers komt het geluid zelfs van boven.

Overweldigende Surround Sound

Geen ingewikkelde speaker-instellingen. De compacte SS-CSE-speakers werken met uw bestaande instellingen en woonruimte, om een Surround Sound-ervaring als in de bioscoop te creëren. 

Ontwikkeld om ultiem geluid af te geven 

Elk onderdeel van de SS-CSE-speaker is gemaakt om vibratie en vervorming te reduceren, zodat u kunt genieten van de rijkheid en helderheid van Dolby Atmos Surround Sound. 

Vormgeving afgestemd op de CS-serie
CS-ontwerp van serie   

SS-CSE-speakers passen naadloos in uw inrichting en bij uw flinterdunne tv's en AV-ontvangers. Hun compacte behuizing is gemaakt met geavanceerde houtbewerkingstechnieken en ze passen qua geluid en ontwerp perfect bij andere speakers van de CS-serie.

Sterke MDF-behuizing
Rijke akoestiek met een stevige MDF-behuizing

De houten behuizing, door geluidsontwerpers geoptimaliseerd, biedt prachtige akoestiek. Ongewenste vibraties worden gedempt en geabsorbeerd door versterkte verbindingen in het Medium Density Fibreboard voor een heldere, brede ruimtelijke geluidsweergave. 

Versterkte Mica Reinforced Cellular-wooferconus
MRC-wooferconus voor helder geluid

Veel traditionele speakers zijn voorzien van papieren kegelhoorns die gebogen kunnen worden, na verloop van tijd slijten en een vervormd geluid produceren. De SS-CSE-MRC-woofers zijn stevig en houden hun vorm, zelfs onder hoge druk. 

Compact en veelzijdig   

De compacte SS-CSE is discreet te installeren op uw bestaande speakers en aan uw muren. Of u nu wilt upgraden naar het filmische Dolby Atmos-geluid of uw huidige geluidsbeleving wilt uitbreiden, deze veelzijdige speaker biedt u een allesomvattende auditieve upgrade.

Compact en veelzijdig ontwerp

D: 180 mm zonder speakeraansluiting | H: 145 mm met grill

Specificaties en kenmerken

Ervaar de nieuwste innovatie op het gebied van bioscoopgeluid in uw eigen huis. De SS-CSE-speakers zijn exclusief voor de filmische Surround Sound-technologie Dolby Atmos ontworpen en zijn ook geschikt voor andere geavanceerde Surround-indelingen zoals DTS:X™. Het resultaat is Surround Sound dat van alle kanten lijkt te komen, zelfs van boven.
  • Verbluffende filmische Surround Sound met Dolby Atmos

  • MRC-conus (Mica Reinforced Cellular) voor duidelijke audio

  • Stevige constructie met hoogwaardige audiocomponent

  • Veel installatiemogelijkheden

  • Compact design, passend bij de CS-serie

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers