Afbeeldingen van Boekenplankstereospeakers
Afbeeldingen van Boekenplankstereospeakers

Muziek zoals de artiest die bedoelde

Geniet met hi-res audio van de verfijnde nuances van geluid van studiokwaliteit, met betere kwaliteit dan op cd's. Elk onderdeel, van signaal tot speaker, is ontworpen met passie voor muziek, zodat het bijna voelt alsof de artiest recht voor u staat.

Sterk verbeterde geluidskwaliteit

Audio met hoge resolutie: voor ongekende kwaliteit

Ontdek de rijkdom van audio met hoge resolutie met het SS-HA1-systeem. De twee supertweeters zorgen voor een groot bereik aan heldere hoge tonen, terwijl de solide wooferconussen stevige bastonen produceren. Het klankbord en de aluminium behuizing verminderen diffractie en vibratie, zodat u pure, natuurgetrouwe audio met hoge resolutie hoort.

Muziek. Zoals u nog nooit hebt gehoord

Ontdek uw muziekcollectie opnieuw met ongekend duidelijke en heldere tonen. Elk aspect van de SS-HA1 is erop gericht om de rijke details van muziekbestanden met hoge resolutie te benadrukken en de subtiliteiten binnen mp3-audio bloot te leggen.

Hoe werkt audio met hoge resolutie?

Hoe het werkt

Digitale muziek die cd-kwaliteit overtreft

De snelheid waarmee audio met hoge resolutie analoog geluid naar digitaal geluid converteert is hoger dan bij cd's. Het resulterende geluid is 24 bits / 96 kHz, bij cd's is dat 16 bits / 44,1 kHz.

Intelligente vormgeving, superieur geluid

De luidspreker heeft een uniek vormgegeven klankbord om diffractie te verminderen, voor helder, scherp geluid. Dankzij het stevige aluminium ontwerp nemen vibraties af, waardoor geluid minimaal wordt vervormd.

Kenmerken van hoge resolutie

Heldere hoge tonen en rijke lage tonen

Drivers die zijn ontworpen om uw audio met hoge resolutie te verbeteren

Twee supertweeters met brede verspreiding verbreden het luistergebied en vullen de hoogfrequente energie van muziek met hoge resolutie aan. Met wooferconussen van licht en stevig MRC-vezel geniet u van ongekend heldere muziek en resonerende bastonen.

Sluit uw collectie met hoge resolutie aan

De SS-HA1-luidsprekers passen perfect bij andere audiocomponenten met hoge resolutie, zoals muziekbestanden die u op uw pc hebt opgeslagen, HDD-audiospelersystemen of USB-DAC-versterkers. Sluit uw luidsprekers aan en ontdek nieuwe scherpte en details die de originele opname benaderen in uw muziek.

Specificaties en kenmerken
  • 3-weg Bass Reflex-systeem met 4 drivers (48 Hz - 50 kHz)

  • Geschikt voor audio met hoge resolutie

  • Supertweeters met brede verstrooiing voor natuurgetrouwe hoge tonen

  • Drivers van MRC-vezel (Mica Reinforced Cellular) voor dynamisch geluid

  • Stevige aluminium behuizing voor verminderde kasttrillingen

Frequentierespons
48 Hz-50 kHz
Voorste speaker
1
Middenspeaker
0
Surround
0

Inhoud van de verpakking

Handleiding, Garantiekaart

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers