Afbeeldingen van Audiospeakers voor thuis met hoge resolutie

Kenmerken

Hi-res audio voor uitzonderlijk geluid

Haal meer uit uw digitale muziekcollectie met hi-res audio. Door muziek vast te leggen met een hogere snelheid dan op cd en zo zowel het aantal geluidsfragmenten per seconde als de nauwkeurigheid van de bitrate van elk sample te verhogen, is hi-res audio een bijna perfecte weergave van muziek. Geniet van elke ademhaling en subtiele wending voor een werkelijk emotionele ervaring.

Gaan perfect samen met de MAP-S1

De SS-HW1-speakers zijn speciaal ontwikkeld om het allerbeste uit onze MAP-S1 hi-res audiospeler te halen. Door het reeds verbeterde audiosignaal van de MAP-S1 door de WD-supertweeter van de speaker te voeren, kunnen de SS-HW1-speakers noten met een hoge frequentie weergeven met de helderheid en details die voor hi-res audio vereist zijn.

Sluit uw collectie met hoge resolutie aan

De SS-HW1-speakers passen perfect bij andere audiocomponenten met hoge resolutie, zoals muziekbestanden die u op uw pc hebt opgeslagen, HDD-audiospelersystemen of USB-DAC-versterkers. Sluit de speakers simpelweg aan op uw versterker en blaas uw muziekcollectie nieuw leven in.

3-weg speakersysteem voor allesomvattend geluid

Van een sopraanstem tot een resonerende bas—hoor elke noot met de details die ze verdient. Een woofer, een tweeter en twee WD-supertweeters werken samen om een geluid in een breed frequentiebereik te reproduceren—dus waar u ook naar luistert, u hoort altijd een helder, natuurlijk geluid.

Supertweeters voor extra hoge tonen

Ervaar kristalheldere hoge tonen bij muziek of dialogen. De WD supertweeters op de voorkant en bovenkant van elke speaker creëren een breed geluidsveld dat zijn kwaliteit door de hele ruimte heen behoudt. Ultra-hoge tonen worden weergegeven met de helderheid en details van hi-res audio, zodat u kunt genieten van uitstekend geluid, waar u ook zit.

Met mica versterkte cellulaire conus voor niet-vervormde audio

De perfecte partner voor de basmuziek van nu. De meeste speakers worden gemaakt met papieren conussen die naar verloop van tijd verbuigen en onderhevig zijn aan slijtage, waardoor het geluid vervormt. De wooferconussen van lichte en stevige MRC-vezel (Mica Reinforced Cellular) zijn stug. Ze behouden hun vorm, zelfs wanneer ze onder hoge druk en snelheid in beweging zijn, waardoor u de bas nog harder kunt zetten zonder dat uw geluidskwaliteit er onder lijdt.

Sterke structuur voor een diepe bas

Deze speakers hebben een stevige basis. De geleidingsplaat van de kast is gemaakt van 15 mm dik MDF zodat ongewenste trillingen grondig worden onderdrukt. De binnenzijde van de kast is nog beter versterkt met een houten steunstructuur. Het resultaat: rijke, volle akoestiek.

Voel lage tonen en geniet van hoge tonen dankzij aparte kamers

Hoor minder trillingen en meer details in uw muziek. Een gescheiden kamerstructuur binnen in de speaker isoleert de tweeter van de andere drivers. Dit voorkomt dat ongewenste trillingen gaan overlopen en garandeert een helder, natuurlijk geluid.

Eersteklas onderdelen, eersteklas geluid

Slechte aansluitingen kunnen van grote invloed zijn op de geluidskwaliteit. Dat is de reden waarom deze speakers uitsluitend eersteklas onderdelen bevatten: een filmcondensator en hoogwaardige spoel zorgen voor een vloeiende signaaldoorvoer, en hoogwaardige aansluitingen verminderen vervorming. Dit betekent dat u elke nuance van hi-res audio kunt horen en beleven.

Houten afwerking—sterk en stijlvol

De glanzende afwerking van deze speaker met pianolak zal niet misstaan in de meest luxueuze interieurs. Het houtfineer behoudt zijn vorm ook goed, zodat het geluid niet wordt beïnvloed door de veranderingen in temperatuur en vochtigheid.

Specificaties
  • 3-weg boekenplankspeakers

  • Geschikt voor audio met hoge resolutie

  • Supertweeters met brede verstrooiing voor natuurgetrouwe hoge tonen

  • Drivers van MRC-vezel (Mica Reinforced Cellular) voor dynamisch geluid

  • Authentieke afwerking van echt hout

Frequentierespons
50 Hz–50 kHz
Voorste speaker
2

Inhoud van de verpakking

Speakerkabel (2), Speakerdoppen (1), Gebruiksaanwijzing (1), Garantiekaart

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren Meer over Sony en het milieu