Gemasterde realiteit

Het ontwerpen van televisies die de intentie van de maker overbrengen, is onze passie. De MASTER Series voldoet aan onze strenge criteria en laat prachtige beelden tot leven komen. De verbeelding van de makers wordt natuurgetrouw geproduceerd in de huiskamer. 

Waarom filmmakers zo enthousiast zijn over de MASTER Series

Zie hoe verbaasd de regisseur en producers van Jumanji: The Next Level waren toen ze zagen hoe waarheidsgetrouw de MASTER Series AG9 het beeld en geluid van hun film reproduceert.

Jake Kasdan
"Absoluut spectaculair. Ik stond versteld toen ik het beeld zag."

Jake Kasdan
Regisseur

Matt Tolmach
"Zo precies en levendig! En het geluid komt rechtstreeks uit het scherm."

Matt Tolmach
Producer

Hiram Garcia
"Het eerste consumentenproduct dat kan reproduceren wat we het publiek wilden laten zien."

Hiram Garcia
Producer

Inspiratie voor makers door prachtig beeld

Zie hoe de MASTER Series de wereld van Gran Turismo® tot leven brengt door subtiele nuances in kleur, licht en gradatie weer te geven zoals de makers voor ogen hadden.  

Ware topkwaliteit door fabriekskalibratie 

Ontdek hoe het harde werk en de toewijding van ons productieteam in de fabriek ervoor zorgt dat elke televisie uit de MASTER Series ongelofelijk levensechte beelden weergeeft in de huiskamer.

Mikichika Sakata, Deputy General Manager, Panel Design
"De beeldkwaliteit van ons prototype raakt je. Het is onze wens om dezelfde emoties over te brengen en te delen met zoveel mogelijk klanten."


Mikichika Sakata
Deputy General Manager, afdeling Product Design

Jun Moritsugu, Production Engineer
"De producten van de MASTER Series zitten vol passie en enthousiasme van de technici. Onze missie is om producten te maken zonder dit buiten beschouwing te laten."


Jun Moritsugu
Assistant Manager, afdeling Production Engineering

Tamio Haruyama, Senior Manager
"Dit proces staat tegenover de gebruikelijke productie-efficiëntie. Wij streven dit echter bewust na om de ultieme kwaliteit te leveren die past bij dit hoogwaardige model."


Tamio Haruyama
Senior Manager, afdeling Production

Kijk naar SPIDER-VERSE zoals de makers er in de studio naar kijken

Ontdek de passie van de makers van de bekroonde film SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE en hoe de MASTER Series hun werk in studiokwaliteit reproduceert.

Rodney Rothman
"De televisie van Sony die we net hebben gezien, is het eerste consumentenproduct dat ik ooit heb gezien dat elke nuance overbrengt van de aandacht en passie waarmee we doen wat we doen." 


Rodney Rothman
Regisseur en co-auteur

Bob Persichetti
"Toen ik de BRAVIA MASTER Series van Sony had gezien, had ik de indruk dat deze voor de studio is gemaakt, niet voor thuis, vanwege de kwaliteit van wat we zien, de natuurgetrouwheid van het beeld.”


Bob Persichetti
Regisseur 

Peter Ramsay
"Na de demonstratie van de BRAVIA MASTER Series van Sony had ik het gevoel dat ons werk in goede handen is.”


Peter Ramsay
Regisseur

Picture Processor X1™ Ultimate

Elk idee op authentieke wijze gereproduceerd

Om films op tv weer te geven, moet de inhoud digitaal worden gecomprimeerd. Dit is niet goed voor de beeldkwaliteit. Met de tv's uit de MASTER Series wilden we het beeld van de oorspronkelijke maker zonder kwaliteitsverlies als digitaal signaal weergeven. Hiervoor was wel een nieuwe processor vereist. 

De uitdaging van conversie

Wat de maker ziet tijdens de opnamen wordt gecodeerd voordat het naar de televisie wordt verzonden en vervolgens weer gedecodeerd en geconverteerd voor weergave op het scherm. Onze Picture Processor X1™ Ultimate minimaliseert het kwaliteitsverlies.

Verwerking van signalen op ultrahoge bitsnelheden

Bij de ontwikkeling van de Picture Processor X1™ Ultimate zijn we uitgegaan van het idee dat er geen enkele bit verloren mag gaan. Signalen worden verwerkt op ultrahoge bitsnelheden waarna hun oorspronkelijke kwaliteit volledig wordt hersteld. 

Afstemming van signalen voor specifieke schermen

De Picture Processor X1™ Ultimate herkent de verschillende kenmerken van schermen en schermsoorten en past het signaal aan — onze meest geavanceerde afstemmingstechniek ooit. 

De beste onderdelen

De uiterst nauwkeurige onderdelen in de signaalprocessor zorgen ervoor dat de details op het hele scherm behouden blijven voor ultiem realisme en indrukwekkende visuele expressie. 

Onze professionals, van cameralens naar huiskamer

In 2000 ontwikkelde ons tv-team samen met Sony Pictures Entertainment de Home Theatre-modus om een thuisbioscoopervaring mogelijk te maken. Sindsdien werken we nauw samen om nieuwe indelingen, zoals 4K en HDR, te standaardiseren en zo de bedoeling van de maker zo nauwgezet mogelijk over te brengen.

Professionals zijn erg positief over de MASTER Series

Bekijk de positieve reacties van professionals op het gebied van tv en film over de MASTER Series.

Kijkinnovatie voor thuis.
Het ecosysteem van Sony en Netflix.

Dankzij de technologische vooruitgang van de afgelopen jaren kan televisie beter dan ooit de visie en inspiratie van makers weergeven. Kijkers genieten in hun eigen huis van allerlei soorten entertainment, vol indrukwekkende en meeslepende beelden. Sony en Netflix zijn al jarenlang pioniers op dit gebied en werken nauw samen met makers, zodat zij hun werk over de hele wereld kunnen laten zien. Door het leveren van geavanceerde technologieën, zoals 4K en HDR, kunnen consumenten nu thuis genieten van een ware bioscoopervaring.

Netflix-lidmaatschap vereist

Daarnaast heeft Netflix actief geïnvesteerd in de productie van originele programma's met behulp van de nieuwste videobeeldstandaarden en is in samenwerking met Sony de Netflix Calibrated Mode gecreëerd. Deze modus is speciaal ontwikkeld om dezelfde beeldkwaliteit te reproduceren als die van een studiomastertape om de visie en intentie van de filmmaker te behouden.

Een goede samenwerking

Ontdek hoe Netflix en Sony samen meer kleur, contrast en beweging naar uw woonkamer kunnen brengen met de Netflix Calibrated Mode. Zo kunt u genieten van entertainment zoals de makers het bedoeld hebben.

Entertainment zoals het bedoeld is

Dankzij de Netflix Calibrated Mode kan de kijker series, films, documentaires en andere soorten verhalen bekijken zoals ze zijn bedoeld door de maker.

Tv's met studiokwaliteit 

De beeldkwaliteit van de MASTER Series benadert die van tv-monitoren in filmstudio's en kan tv-entertainment op ideale wijze weergeven. 

Bioscoopkwaliteit voor thuis

Entertainmentliefhebbers kunnen nu thuis genieten van een bioscoopervaring dankzij de MASTER Series, die samen met de Netflix Calibrated Mode zorgt voor een nauwgezette reproductie van beelden die verhalen tot leven brengen.

De kunst van het kalibreren, de sleutel tot onberispelijke kleuren

Wat trekt mensen aan tot een speelfilm? In het creatieve proces zitten veel elementen, zoals scripts, enscenering, bewerkingen en kleurgradatie. Het verhaal van de maker komt tot leven wanneer deze elementen getrouw worden weergegeven op een tv-scherm, wat voor een meeslepende, emotionele visuele ervaring zorgt. Nauwkeurige kleurreproductie is essentieel. Het zorgt ervoor dat de gelaatstrekken van acteurs in de schaduw, subtiele details bij een spontane flits en fijne gradaties van donker naar licht zichtbaar zijn. De MASTER Series is in de fabriek nauwkeurig gekalibreerd voor witbalans en uniformiteit om te voldoen aan de behoeften van professionele makers en om consistent hoge prestaties te garanderen.

CalMAN-logo
Respect voor de passie van de makers

Om te compenseren voor kleurverschillen in het productieproces, is deze tv geschikt voor de CalMAN-autokalibratiesoftware van Portrait Displays. Hierdoor is een ongeëvenaard kalibratieniveau mogelijk en kunt u aanpassingen verfijnen die niet mogelijk zijn met doorsnee beeldinstellingen. Dit levert een kleurweergave op die trouw is aan het originele tv-signaal en zich aanpast aan subtiele kleurveranderingen die zich na verloop van tijd kunnen voordoen. Deze tv is geschikt voor CalMAN, zodat klanten kunnen profiteren van software die wordt gebruikt door visuele ontwerpers tijdens postproductie en workflows voor kwaliteitscontrole. Zo kunt u thuis genieten van kleurprecisie op professioneel kalibratieniveau.

Download de brochure
BRAVIA-kalibratie met Calman