Mobiele ES-serie

Topproducten van Sony met de hoogste bouwkwaliteit en verfijningen voor ongeëvenaarde audio en video

Gebouwd voor perfectie

Ontdek de nieuwe speakers en subwoofers uit de Mobile ES-serie. Met de combinatie van MRC-diafragma's van de derde generatie en afzonderlijke omringende inkepingen geniet u van ongeëvenaarde akoestiek in uw auto.

MRC van derde generatie

MRC is ons originele materiaal voor speakerdiafragma's, gebouwd voor hoge rigiditeit, laag gewicht en goed intern verlies (lage resonantievervorming). Naast verbeteringen aan de mechanische driver hebben we deze samenstelling van de derde generatie verder geoptimaliseerd voor een nog bredere frequentierespons en vloeiender, natuurlijker klinkend geluid.

Surround met gescheiden uitsparingen op de rand

De afzonderlijke, gekromde omringende inkepingen, eveneens onze eigen technologie, verbeteren de symmetrie van de verticale amplitude van de woofer voor minder vervorming en een helder geluid.

Framestructuur in vijf richtingen en Dynamic Air Diffuser

De resonantie valt uiteen door het framedesign in vijf richtingen en dankzij de ingebouwde Dynamic Air Diffuser is de luchtcirculatie efficiënt, zodat de spraakspoel soepel beweegt en afkoelt.

Spoel met progressief hoogteniveau

Een voor akoestiek geoptimaliseerd spoelontwerp zorgt voor een hogere stroomcapaciteit en een betere luchtstroom. Het profiel is ontworpen voor een snellere en preciezere demping van de speakerconus.

Fasestekker

De resonantiedempende stekker op de XS-162ES-woofer draagt bij aan een ideale frequentierespons tot op het cross-overpunt met de afgestemde tweeters. Een stevige aluminium spoel en Dynamic Air Diffuser ondersteunen ook de brede frequentierespons voor een beheerste en dynamische bas.