BRAVIA® OLED AG9, voor een meeslepende bioscoopervaring.
"Dankzij de BRAVIA® MASTER Series gaan we films anders zien"

Luister naar de regisseurs en schrijvers zelf en ontdek waarom ze voor Sony kiezen.

Sony BRAVIA®-tv's AG9 en XG95 zijn Netflix Recommended TV's in 2019.

Netflix vindt voor u de televisies met de beste prestaties, eenvoudige toegang tot apps en nieuwe functies voor een betere Smart TV. Met Netflix Recommended TV's kunt u genieten van populaire series en films met een speciale knop en spraakbesturing.

Verken nieuwe werelden met OLED

Met meer dan 8 miljoen zelfverlichtende, afzonderlijk gereguleerde OLED-pixels ervaart u diepe zwarttinten, ongelooflijk contrast en levensechte kleuren. Een unieke, betoverende ervaring.

Bekijk Stranger Things op Netflix.

(1) Conventioneel (2) OLED

De intentie van de maker komt tot leven op de AG9

Onze krachtigste Picture Processor, de X1TM Ultimate, creëert een bioscoopervaring in uw woonkamer. Zwarttinten blijven dankzij OLED behouden en elk detail wordt verbeterd door de Pixel Contrast Booster — allemaal perfect aangevuld door Acoustic Surface Audio+TM.

Bekijk Bird Box op Netflix.

Beeld en geluid vormen een harmonieus geheel

Ervaar indrukwekkende 4K, waarbij prachtig gedetailleerde, levendige beelden worden gecombineerd met onze Sound-from-Picture RealityTM

Ultiem realisme

De Picture Processor X1TM Ultimate biedt een ongekende verwerkingskracht en detecteert elk object op het scherm, waarna hij op intelligente wijze de helderheid, details en kleuren verbetert. U geniet van buitengewone nauwkeurigheid en helderheid bij het kijken van films, met alle diepte en textuur zoals de makers het bedoeld hebben.

Afbeelding van: Gaetan Ferrari

beeld
beeld

Afbeeldingen zijn simulaties

Superieure beeldkwaliteit

Pixel Contrast BoosterTM verrijkt de natuurlijke kleuren van OLED met fijne, heldere details. Zelfs donkere schaduwgebieden worden gedetecteerd en weergegeven, zodat u een volwaardig, sfeervol bioscoopeffect krijgt.

superieur
superieur

Afbeeldingen zijn simulaties

Multidimensioneel geluid

In de bioscoop komt het geluid rechtstreeks vanaf het scherm, waardoor het aansluit op wat u ziet. De AG9 bootst die overweldigende ervaring na in uw huiskamer met behulp van Acoustic Surface Audio+TM. Twee actuatoren laten het scherm onmerkbaar vibreren en twee subwoofers bieden een krachtige bas. Het resultaat is een rijk bioscoopgeluid waarmee u helemaal in de actie opgaat.

Afbeelding van: Maaike Ronhaar

Het toppunt van adembenemend geluid

Luister naar gesprekken, geluidseffecten en muzieknummers zoals de filmmaker ze heeft bedoeld. Verbind de AG9 gewoon met uw Home Theatre-systeem en gebruik de tv als middenspeaker voor een meeslepende bioscoopervaring.

De AG9 is prachtig vanuit iedere hoek

Een eenvoudig, minimalistisch ontwerp houdt u gefocust op wat belangrijk is: het beeld. Zo mist u nooit een plotwending.

Slepen
Geniet van een echte bioscoopervaring

Dolby VisionTM brengt scènes tot leven voor een authentieke kijkervaring, terwijl Dolby AtmosTM de kamer vult met meeslepende Surround Sound.

  • Netflix Calibrated Mode
  • Netflix-knop
  • Gratis proefabonnement
Extra aanbevolen BRAVIA®-televisies om van content te genieten zoals die bedoeld is.
  • Ontdek de XG95
  • Beeldkwaliteit van de XG95
  • Geluidskwaliteit van de XG95
Ontdek onze BRAVIA®-tv's, gemaakt om van al uw favoriete films en series te genieten.

 Afbeelding van: Albert Dros