Een meeslepende thuisbioscoopervaring

© 2019 Columbia Pictures Industries, Inc., Perfect World Pictures (USA) Inc. en 2.0 Entertainment Borrower, LLC. Alle rechten voorbehouden. 

Films en series: mooier dan ooit

Met geavanceerde technologieën op het gebied van beeld en geluid brengt Sony BRAVIA® levensechte beelden met driedimensionaal geluid naar uw woonkamer, voor een overweldigende bioscoopervaring.

Contrast als in de bioscoop

Met ruim acht miljoen zelfverlichtende OLED-pixels die afzonderlijk worden gereguleerd, ziet u diepere zwarttinten en adembenemende heldere pieken. Onze Pixel Contrast BoosterTM vergroot dit superieure contrast nog verder, en zorgt voor meer diepte, textuur, kleur en details in uw films.

Bad Boys for Life beschikbaar als download.

Levensechte details

De beeldprocessor X1TM Ultimate – onze krachtigste tot nu toe – detecteert in realtime elk object op het scherm en verbetert op intelligente wijze de helderheid, kleuren en details. Scènes worden ongelofelijk helder en realistisch.

Levensechte details
Levensechte details
Betoverend geluid

In de bioscoop komt het geluid rechtstreeks vanaf het scherm, dus alles wat u ziet sluit aan op wat u hoort. Acoustic Surface AudioTM van Sony bootst dit na in uw huiskamer. Twee actuatoren laten het scherm onmerkbaar vibreren en twee subwoofers bieden rijk basgeluid. Het resultaat is een dynamische geluidservaring waardoor u helemaal in de actie opgaat.

Afbeelding van: Maaike Ronhaar

Sony BRAVIA®, gemaakt voor films
Films komen tot leven met de A8-serie

De A8 wordt aangedreven door dezelfde processor die onze 8K-tv's aanstuurt en combineert de pracht van OLED perfect met het geluid.

Kijk nu naar seizoen 4 van La Casa de Papel op Netflix.
Netflix-lidmaatschap is vereist.

Onze beste 4K LCD, de XH95-serie

Conventionele tv's hebben één rij LED-lampjes. Bij Full Array LED zijn ze verspreid over het gehele scherm om elk detail op de XH95 weer te geven.

Zombieland: Double Tap beschikbaar als download.

Geniet van studiokwaliteit met de Netflix Calibrated Mode

Deze modus is speciaal ontwikkeld om te genieten van Netflix Originals en op de tv dezelfde beeldkwaliteit te reproduceren als op een studiomaster. In de Netflix Calibrated Mode blijft de intentie van de maker behouden.
Netflix-lidmaatschap vereist.