Afbeeldingen van USB-netadapter met vier poorten
Afbeeldingen van USB-netadapter met vier poorten

Kenmerken

Laad vier apparaten tegelijk op

Met de vier USB-poorten kunt u vier apparaten tegelijkertijd opladen. Deze USB-netadapter is dus de perfecte oplossing om minder stopcontacten te gebruiken in een huishouden waar veel apparaten moeten worden opgeladen. Maar deze adapter is ook ideaal als u op reis meerdere mobiele apparaten tegelijkertijd wilt opladen.

Totaal uitgangsvermogen van 6,0 A voor snel opladen 

Eén van de poorten heeft een uitgangsvermogen van 2,4 A, vijf keer zo snel als conventionele netadapters, voor het snel opladen van grotere apparaten zoals tablets. Met de andere drie poorten kunt u uw apparaten maximaal drie keer zo snel opladen als met een conventionele netadapter.

Veilig opladen van Sony

Onze netadapters hebben een hittebestendig ontwerp, een intelligente vermogensregelaar en exclusieve technologie voor behoud van veilige en betrouwbare prestaties bij herhaald gebruik.

Zeer duurzaam

Met hoogwaardige materialen voor duurzaam gebruik, evenals veilige en betrouwbare prestaties. Getest op 5000 keer verbinden met USB-kabel en 3000 keer aansluiten op een stopcontact.

Spanning van 100–240 V voor internationaal gebruik

Ideaal voor op reis: de compatibiliteit met 100–240 V betekent dat u uw apparaten overal ter wereld kunt opladen.

Compatibel met USB-apparaten

U kunt niet alleen smartphones maar ook tablets, camera's en andere USB-apparaten opladen.

Specificaties
Laad snel en efficiënt uw draagbare laders, tablets, smartphones en meer op met deze USB-netadapter met vier USB type A-poorten en kabel.
  • Aanbevolen voor gebruik met draagbare USB type A-laders van Sony

  • (Totaal) uitgangsvermogen van 5 V, 6 A voor snel opladen

  • Vier USB type A-poorten zodat u vier USB-apparaten tegelijkertijd kunt opladen

  • Netsnoer van 1 m (40 inch) of 50 cm (20 inch)

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu