Diepe zwarttinten. Prachtig geluid. Dit is Sony OLED.

Een OLED-tv biedt geweldige beeld met diepe zwarttinten en levendige kleuren. Sony's OLED biedt meer: mooie details die tot leven komen door onze unieke beeldkwaliteitstechnologie, geweldig geluid dat de actie volgt en een minimalistisch design. 

Met het donkere zwart hebben beelden meer diepte 

OLED-schermen bevatten miljoenen zelfverlichtende pixels die afzonderlijk worden geactiveerd of uitgeschakeld. Het verschil tussen licht en donker wordt daardoor sterk vergroot met diepe zwarttinten en stralende wittinten. U ziet meer details, diepte en texturen in donkere scènes. Daarom is OLED ideaal voor films.

Kleur en contrast worden door Sony afgestemd voor extra diepte en realisme

Sony heeft de OLED met unieke technologieën afgestemd voor een ongelofelijk meeslepende en onvergetelijke kijkervaring. Met de Pixel Contrast Booster worden kleur en contrast in heldere gebieden verbeterd, zodat u kunt genieten van scènes vol levensechte kleurschakeringen en tinten, meer diepte, fijne textuur en het diepzwarte contrast dat alleen OLED kan bieden. Onze krachtige X1-processors gebruiken geavanceerde algoritmen om ruis te verminderen en kleur, contrast en helderheid te verbeteren.

Papegaai nader in beeld op edge-led-lcd
Edge-led-lcd
Papegaai nader in beeld op conventionele OLED
Conventionele OLED
Papegaai nader in beeld op Sony OLED met Pixel Contrast Booster
OLED van Sony met Pixel Contrast Booster
Speaker in het scherm voor geluid zoals in de bioscoop 

Bij de OLED-tv's van Sony komt het geluid rechtstreeks uit het scherm en beweegt het nauwkeurig mee met wat u ziet. Dat maakt uw ervaring nóg meeslepender. Hoor het geluid vanaf de juiste plek. 

Minimalistisch One Slate-ontwerp
Een uniek ontwerp voor een meeslepende ervaring. 

Met optimaal beeld en geluid uit het scherm bezorgt onze OLED-tv met minimalistisch design u een ongelofelijk meeslepende ervaring. Het One Slate-ontwerp heeft geen afleidende elementen en past perfect in de woonkamer.