MDR-E9LP OORDOPJES

Productbeoordelingen

€ 7,99

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
16

4.3 gebaseerd op 16 klantbeoordelingen

11
2
1
1
1
Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

16 klantbeoordelingen

0

Zeer goede P/K- verhouding.

MDR-E9LP 04-05-2021 door BLOost (België)

* Hoewel de technische gegevens dit tegenspreken, is er te weinig bas. Het hoog is wat hard en iets te weinig gedetailleerd. De ritmiek en meezingkwaliteit is onvoldoende, wat vooral bij een superieure bron als CD tot uiting komt. Bij MP3 en radio is dit dan weer geen probleem. * Al bij al goede kwaliteit voor een zeer lage prijs. * Verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Sounds Great

MDR-E9LP 27-04-2019 door GadgetMan101Alex (Verenigd Koninkrijk)

I bought this some time ago in 2014 I don't remember. It is greeat and I still use it today!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

6

2

0

No problems

MDR-E9LP 20-01-2019 door Chazlewz23 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Great earphones for general use bass is decent for the price. couldn't ask for any thing more

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

7

2

0

Ze doen het erg goed

MDR-E9LP 16-12-2018 door Daniel15 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb ze als kado gekregen niet ze doen het erg fijn. Als ik wind tegen heb dan vallen ze soms wel uit mijn oren

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sony - E9LP In-ear Headphones

MDR-E9LP 13-01-2018 door wendy 1 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

very good for my husband who suffers from partial deafness

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

4

2

0

It is the third time I am buying this

MDR-E9LP 11-12-2017 door chokoreto (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Great product. Very convenient for my ears, without being intrusive like the new ones. Every time I break it, I buy it again. This is my third pair in almost 15 years. Keep making these Sony!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

8

2

0

New Headphones

MDR-E9LP 12-01-2017 door Pierre Gas (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Great product at an affordable price....I love Sony products...

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

8

2

0

I'll just be lucky if this gets posted.

MDR-E9LP 16-03-2016 door BeatleUK (Verenigd Koninkrijk)

Okay third time lucky.....focus only on the product, does that mean I can't compare it to other products.....that isn't in the Avoid list, so here we go. Previously I had a pair of Sony earphones, the MDR-E11LP/W model, but one of the wires broke, so how do these compare? Without the foam pads they sounded airey and not as bassy as I had been lead to believe, also they fell out my ears a bit. Attaching the foam pads, taking care not to break them, the fit was better, though not as close to my eardrum but the sound was more rounded, a little bass, sorta like the sound I had previously experienced with the MDR-E11LP/W. However, which one might expect, these don't hold a candle next to the MDR-ZX300W, more expensive, and a little older, and harder to travel with. I bought these because I can just roll them into my pocket, I can listen to the music in the rain without fear of headphones getting wet, and I can recreate the experience I get when listening to music at home. I do own a further pair of Sony headphones, but these are just for my digital piano. So for the price they're reasonable, and if you're not a fan of in-ears (Sony do these too, I've just never tried them) then these with their bright colours and bright sound might brighten your day.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

9

11

0

Not great

MDR-E9LP 15-05-2015 door dt1984 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Connection between jack and wire is not great, getting crackling sound with first use

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

8

14

0

excellent

MDR-E9LP 18-03-2015 door silverline (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

brilliant sound snugglyfits into your ears awsome sound

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

7

7

0

Ik heb twee weken geleden gekocht.

MDR-E9LP 06-03-2015 door Abner (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Werken goed en goed en de geluid is uitstekend, maar het oortje van links hoort een beetje laag dan oortje rechts.

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

never again

MDR-E9LP 06-02-2015 door allison (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

i got them and the first time using them one ear phone keeps cutting out, it also crackles like the cables are breaking

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

3

14

0

Perfect fit

MDR-E9LP 24-10-2014 door NatC87 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Have bought 3 sets of these earphones & they do not disappoint. Great fit and sound quality.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

11

2

0

Fijne oordopjes voor deze prijs

MDR-E9LP 01-10-2014 door lientje (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Deze oordopjes geven mooi geluid voor een hele goede prijs.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

blij dat ik ze gevonden heb

MDR-E9LP 13-08-2014 door zounietwetenwaarom (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

De oude oortjes die ik bij aankoop van mijn mp speler had, bevielen echter prima, alleen deed het rechter oortje het niet meer. Dus op zoek naar andere. Deze oortjes zijn voor mij perfect. Mijn gehoorgangen zijn erg klein en deze blijven ten minste in mijn oren zitten.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Geweldig

MDR-E9LP 05-08-2014 door Yvonnetje (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb deze oortjes al een keer eerder gehad. Ze zijn een paar jaar mee gegaan en helaas uiteindelijk stukgegaan. (4 a 5 jaar gebruikt) Ik heb meteen nieuwe besteld en ze waren snel binnen en met de prijs-kwaliteit is het goed. Goede oortjes voor een lage prijs.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0