SD-GEHEUGENKAARTEN

UHS-II Sd-kaart uit de SF-M-serie met TOUGH-specificaties

SF-M series (T)
Afbeelding van UHS-II Sd-kaart uit de SF-M-serie met TOUGH-specificaties

64GB

SF-M64T

Prijs niet beschikbaar

128GB

SF-M128T

Prijs niet beschikbaar

256GB

SF-M256T

Prijs niet beschikbaar

Afbeeldingen van UHS-II Sd-kaart uit de SF-M-serie met TOUGH-specificaties
Afbeeldingen van UHS-II Sd-kaart uit de SF-M-serie met TOUGH-specificaties
Afbeeldingen van UHS-II Sd-kaart uit de SF-M-serie met TOUGH-specificaties
's Werelds stevigste SD-kaart

Dit is de extreem stevige, supersnelle TOUGH-kaart uit de SF-M-serie

Wanneer u opnamen maakt in een moeilijke omgeving zijn onze SD-kaarten met TOUGH-specificaties uit de SF-M-serie perfect. Ze zijn ontworpen voor professionele foto- en videografen met uiteenlopende specialiteiten en zijn stevig genoeg voor de meest extreme fotosessies. Ook fotografieliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Deze kaart biedt betrouwbaarheid en hoge snelheden, zodat u zorgeloos alle actie kunt vastleggen. 

18x beter bestand tegen buigen
Sterker dan ooit: 18x beter bestand tegen buigen 

Dankzij een extra stevig, in hars gegoten design zijn de TOUGH-kaarten uit de SF-M-serie 18 keer meer buigresistent dan de standaard voor SD-kaarten. Dat is robuustheid waar u op kunt vertrouwen.

IP68 water- en stofbestendig
IP68 water- en stofbestendig

Onze kaart uit de SF-M-serie met TOUGH-specificaties kan gedurende 72 uur 5 meter zijn ondergedompeld in water en is geheel stofbestendig. Dit zorgt voor complete bescherming bij het maken van opnamen in alle omstandigheden.   

Bestand tegen een val van 5 meter
Schokbestendig: Bestand tegen een val van 5 meter

De SF-M-serie met TOUGH-specificaties is gemaakt van robuuste materialen en uit één stuk gegoten, waardoor de kaart een val van tot wel 5 meter hoog aan kan.

's Werelds eerste ééndelig gegoten ontwerp
's Werelds stevigste ééndelig gegoten ontwerp

Met een innovatief, ééndelig gegoten ontwerp en zeer duurzame materialen bieden de TOUGH-kaarten uit de SF-M-serie bescherming en gemoedsrust voor professionele fotografen en fotografieliefhebbers, voor al hun fotosessies. 

's Werelds eerste ribloze ontwerp voor SD-kaarten
Ontwerp zonder ribbels en schrijfbeveiligingsschakelaar

De nieuwe kaart uit de SF-M-serie met TOUGH-specificaties heeft geen fragiele ribbels in de connector en geen schrijfbeveiligingsschakelaar, zoals conventionele SD-kaarten. Dit zijn onderdelen die snel kapot gaan, waardoor er mogelijk niets meer op de kaart kan worden gezet.

Zeer stevig en betrouwbaar — voor de professionals met hoge eisen
Snelheid waar u op kunt vertrouwen

Het maakt niet uit of u een professionele fotograaf bent die foto's maakt in hoge resolutie, een videograaf die een documentaire opneemt in 4K of een fotografieliefhebber die landschapsfotografie uitprobeert — deze geheugenkaarten hebben de snelheid die u nodig hebt om alle actie vast te leggen. De geheugenbuffer wordt na burstopnamen snel geleegd en inhoud wordt op een efficiënte manier overgedragen naar een computer.


Hoge schrijfsnelheden
Hoge schrijfsnelheden

Met hoge schrijfsnelheden van tot wel 150 MB/s ondersteunen deze kaarten langere burstopnamen van foto's met hoge resolutie en wordt de geheugenbuffer sneller geleegd.

Razendsnelle back-up en gegevensoverdracht
Razendsnelle back-up en gegevensoverdracht

Besteed meer tijd aan het maken van opnamen en minder aan bestandsoverdracht en back-ups. Met de ultrasnelle leessnelheden van tot wel 277 MB/s kunt u zelfs de grootste mediabestanden in luttele seconden overdragen naar uw computer. 

Geoptimaliseerd voor video's in hoge resolutie met V60
Geoptimaliseerd voor video's in hoge resolutie met V60 

Onze kaarten uit de SF-M-serie met TOUGH-specificaties ondersteunen de videosnelheidsklasse V60 voor stabiele 4K-opnamen en video-opnamen met hoge bitsnelheid. Ideaal voor het opnemen van allerlei soorten video's met hoge resolutie.

Betrouwbare back-ups.

Unieke software zorgt ervoor dat uw kaart optimaal blijft presteren

Het scanhulpprogramma voor SD-kaarten scant en controleert het geheugen
Scant en controleert het geheugen

In de loop van de tijd slijt een SD-kaart en slaat hij gegevens niet meer betrouwbaar op. Het scanhulpprogramma voor SD-kaarten scant automatisch uw SD-kaart en houdt u op de hoogte zodat u op tijd actie kunt ondernemen. Kan gratis worden gedownload.

Herstelt verloren bestanden

Geen zorgen. Zelfs als u per ongeluk foto- of videobestanden verwijdert of als de bestanden niet meer kunnen worden opgehaald, kunt u ze terughalen met onze herstelsoftware. Deze kunt u gratis downloaden. 

File Rescue herstelt verloren bestanden

Specificaties en kenmerken

Dankzij de robuuste behuizing en het design zonder ribbels is deze kaart zeer geschikt om opnamen te maken in ruige omgevingen en zware omstandigheden. Dankzij de hoge lees- en schrijfsnelheden zijn deze kaarten optimaal voor verschillende soorten foto's en 4K-video-opname.
  • TOUGH-specificaties met een druk- en schokbestendig ontwerp

  • Het ontwerp zonder ribbels en schrijfbeveiligingsschakelaar verhoogt de betrouwbaarheid en vermindert de kans dat de kaart kapot gaat

  • IP68 stof- en waterbestendig

  • Geniet van de hoge leessnelheid van tot wel 277 MB/s en een schrijfsnelheid van tot wel 150 MB/s

  • Het scanhulpprogramma voor SD-kaarten controleert uw kaart en laat het u weten als de overschrijfcapaciteit van de kaart is bereikt

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers