Je favoriete apps zijn nu nog beter

Haal alles uit je favoriete apps met diverse unieke entertainmentfuncties op onze Smart TV's.

Google Play heeft meer dan 7000 apps en games voor je tv   

Bioscoopervaring in je woonkamer: Geniet van gratis films met BRAVIA XR™

Talloze films zijn inbegrepen en wachten op u. Dankzij de BRAVIA XR-technologie, Pure Stream™ en IMAX® Enhanced wordt alles weergegeven met een verbluffende kwaliteit en meeslepende geluidskwaliteit.

Entertainment van studiokwaliteit zoals de maker voor ogen had

De Creator Calibrated Mode op BRAVIA XR-tv's optimaliseert beeldinstellingen als je programma's op Netflix en BRAVIA CORE bekijkt. Met de Netflix Adaptive Calibrated Mode geniet je nóg meer van Netflix. Door de betere lichtomstandigheden in je kamer zie je de programma's op Netflix in spectaculaire studiokwaliteit, zoals de maker voor ogen had.

Gezin met vier personen die ontspannen naar de tv kijken op een rode bank terwijl ze popcorn eten
Zo horen films te zijn

Bekijk al je favoriete films in verbluffend realistische kwaliteit op een tv die is ontworpen voor een levensechte bioscoopervaring in je eigen woonkamer.

Logo Verbeterd voor IMAX

Sommige tv's van Sony zijn verbeterd met IMAX voor kleur, contrast, helderheid en geluid van hoge kwaliteit. Je bent verzekerd van een meeslepende home-entertainmentervaring die optimaal gebruikmaakt van de voor IMAX verbeterde content.

Logo van Dolby Vision / Atmos

Tover uw woonkamer om in een bioscoop. Dolby Vision™ brengt scènes tot leven voor een authentieke kijkervaring, terwijl Dolby Atmos™ de kamer vult met meeslepende surround sound.

De leukste entertainment met de hulp van Google

Kijk op één plek naar ruim 700.000 films en series. Google TV biedt al je favoriete content uit je apps en abonnement en ordent het speciaal voor jou. Zoeken is simpel: vraag het aan Google. Zeg gewoon "Ok Google, zoek actiefilms" of "Ok Google, laat avontuurlijke scifi-series zien" om in je favoriete apps te zoeken.