Uw favoriete apps zijn nu nog beter

Haal alles uit uw favoriete apps met diverse unieke entertainmentfuncties op onze Smart TV's.

Ruim 5000 apps, een onovertroffen aantal

Bioscoopervaring in uw woonkamer, geniet van gratis films met BRAVIA XR™

Talloze films zijn inbegrepen en wachten op u. Dankzij de BRAVIA XR-technologie, Pure Stream™ en IMAX® Enhanced wordt alles weergegeven met een verbluffende kwaliteit en meeslepende geluidskwaliteit.

Een superieure Netflix-ervaring

‘Aanbevolen door Netflix’-afstandsbediening die op de tv is gericht
Onze Smart TV's worden aanbevolen door Netflix

Netflix vindt voor u de televisies met de beste prestaties, eenvoudige toegang tot apps en nieuwe functies voor een betere Smart TV. Met Netflix Recommended TV's kunt u genieten van populaire series en films met een speciale knop en spraakbediening. 

Logo Netflix Calibrated Mode
Geniet van studiokwaliteit met de Netflix Calibrated Mode

Deze modus is speciaal ontwikkeld om te genieten van Netflix Originals en dezelfde beeldkwaliteit te reproduceren op een tv als op een studiomaster. In de Netflix Calibrated Mode blijft de intentie van de maker behouden.

Gezin met vier personen die ontspannen naar de tv kijken op een rode bank terwijl ze popcorn eten
Zo horen films te zijn

Bekijk al uw favoriete films in verbluffend realistische kwaliteit op een tv die is ontworpen voor een levensechte bioscoopervaring in uw eigen woonkamer.

Logo Verbeterd voor IMAX

Sommige tv's van Sony zijn verbeterd met IMAX voor kleur, contrast, helderheid en geluid van hoge kwaliteit. U bent verzekerd van een meeslepende home-entertainmentervaring die optimaal gebruikmaakt van de voor IMAX verbeterde content.

Logo van Dolby Vision / Atmos

Tover uw woonkamer om in een bioscoop. Dolby Vision™ brengt scènes tot leven voor een authentieke kijkervaring, terwijl Dolby Atmos™ de kamer vult met meeslepende surround sound.

De leukste entertainment. Met de hulp van Google.

Kijk op één plek naar ruim 700.000 films en series. Google TV biedt al uw favoriete content uit uw apps en abonnement en ordent het speciaal voor u. Zoeken is simpel: vraag het aan Google. Zeg gewoon "Ok Google, zoek actiefilms" of "Ok Google, laat avontuurlijke scifi-series zien" om in uw favoriete apps te zoeken.