Een slimmere beleving met Android TV

Bedien uw favoriete apps snel en eenvoudig met uw stem.

Ruim 5000 apps, een onovertroffen aantal

Bezoek de Google Play Store voor meer

Een superieure Netflix-ervaring

Aanbevolen door Netflix
Onze Android tv's worden aanbevolen door Netflix

Netflix vindt voor u de televisies met de beste prestaties, eenvoudige toegang tot apps en nieuwe functies voor een betere Smart TV. Met Netflix Recommended TV's kunt u genieten van populaire series en films met een speciale knop en spraakbediening.

Netflix Calibrated Mode
Geniet van studiokwaliteit met de Netflix Calibrated Mode

Deze modus is speciaal ontwikkeld om te genieten van Netflix Originals en dezelfde beeldkwaliteit te reproduceren op een tv als op een studiomaster. In de Netflix Calibrated Mode blijft de intentie van de maker behouden.

Dolby Vision en Dolby Atmos
Geniet van de volledige Dolby-ervaring

Geselecteerde Android TV's zijn compatibel met Dolby Vision® en Dolby Atmos®, waarmee u geniet van een bijzonder overweldigende kijkervaring met geluid uit elke hoek.

Werkt met Google Home
Werkt met Google Home

Verbind Google Home en bedien uw Sony-tv moeiteloos handsfree. Met Google Home vindt en cast u uw favoriete video's naar uw Sony-tv zonder maar een vinger te hoeven uitsteken.

Bedien meerdere apparaten eenvoudig met de slimme afstandsbediening
Eenvoudig te bedienen met een smart afstandsbediening

Sluit settopboxen en andere apparaten aan op uw OLED Smart TV via HDMI en bedien ze met één slimme afstandsbediening. Het slanke, afgeronde design met geïntegreerde spraakbesturing en verbeterde knoppenlay-out maakt de bediening zeer eenvoudig.

Werkt met Apple AirPlay / Apple HomeKit

Met Apple AirPlay kunt u video en audio direct vanaf uw iPhone, iPad of Mac naar uw tv streamen. Bekijk films en tv-programma's uit de Apple TV-app, uw favoriete apps of zelfs Safari. Deel uw foto's met iedereen in de kamer.

Werkt met Apple AirPlay / Apple
Cast naar een groter, beter scherm met Chromecast built-in

Met Chromecast kunt u uw favoriete video's, games en apps met volledige kwaliteit van uw mobiele apparaat naar uw tv casten. Gewoon even op de cast-knop op uw Android- of iOS-scherm tikken en u ziet uw favoriete content in het groot. Cast uw content en blader vervolgens gewoon verder op uw telefoon of tablet.

Logo Chromecast ingebouwd