Xperia 10 III

5G die moeiteloos in uw hand en leven past

Ervaar de vrijheid van 5G-snelheid, krachtige prestaties en een lange batterijlevensduur. Alles in een hoogwaardige, handzame smartphone.

ALLE SMARTPHONES

Xperia 10 III Waterbestendige telefoon met grote batterij (lader niet inbegrepen)

Xperia 10 III EU
Xperia 10 III in zwart

whiteblack

€ 419,00

(inclusief btw)
5G-snelheid, lange batterijlevensduur, en een compact, duurzaam ontwerp

Geniet onderweg van meer van wat u wilt met de Xperia 10 III. Hij combineert een krachtige, lange batterijlevensduur met de snelheid van 5G voor snelle streaming en downloads. En het hoogwaardige, handzame ontwerp ligt niet alleen lekker in de hand, maar is ook sterk en waterbestendig. U kunt de Xperia 10 III dus zonder zorgen gebruiken, waar en wanneer u maar wilt.

Maak kennis met de Xperia 10 III 


Sony's tv-knowhow in een prachtig smartphonescherm 

We hebben gebruikgemaakt van onze wereldberoemde tv-expertise om een uitzonderlijke kijkervaring op de Xperia 10 III te creëren. Dankzij de filmische hoogte-breedteverhouding van het 21:9 OLED-breedbeeldscherm van 6 inch kunt u helemaal opgaan in al uw favoriete films, tv-programma's en games.

Adembenemende kleur en contrast

Met Sony's videobeeldoptimalisatie levert het OLED-display ongelooflijk rijke, natuurlijke kleuren en diepere zwarttinten. Het is ook in staat om HDR-inhoud weer te geven, die een groter dynamisch bereik heeft dan standaard videoformaten, waardoor zowel het contrast als de kleur worden verbeterd. Heldere delen van de afbeelding worden helderder en het kleurenpalet wordt groter om meer heldere blauwtinten, groentinten, roodtinten en alles daartussenin weer te geven.

Xperia 10 III in zwart die een scène van Londen bij zonsondergang laat zien
Moeiteloos prachtige foto's maken dankzij de driedubbele lens

Met ultrabreedhoek-, groothoek- en telefoto-opties kunt u met de camera met drie lenzen een grote verscheidenheid aan opnamen maken — van uitgestrekte landschappen tot expressieve portretopnames.

Een vrouw op een dak die over haar schouder kijkt, vastgelegd met een 16mm-ultrabreedlens
16 mm, ultrabreed

Als u het drama en de schaal van een locatie wilt vastleggen, kies dan voor de 16-mm-ultragroothoeklens. 

Close-up van een vrouw op een dak die glimlachend over haar schouder kijkt, vastgelegd met een 27mm-groothoeklens
Groothoek van 27 mm

De veelzijdige 27-mm-groothoeklens is geschikt voor de meeste alledaagse opnamesituaties.

Foto van opzij van een vrouw op een dak die in de camera kijkt, vastgelegd met een 54mm-telelens
54-mm-telefoto

De telefoto van 54 mm is ideaal voor portretten en brengt u dichter bij uw onderwerp.

AI-geoptimaliseerde instellingen voor verschillende situaties

De Xperia 10 III biedt niet alleen veelzijdigheid met drie lenzen, maar heeft ook een groot aantal gebruiksvriendelijke fotografiefuncties waarmee u elke keer weer buitengewone resultaten verkrijgt.

4K-logo
4K-video-opnamen

Met 4K-video-opnamen kunt u films maken met een viermaal hogere resolutie dan Full HD.

SteadyShot™-logo
SteadyShot™

SteadyShot zorgt voor vloeiende, trillingsvrije video's, zelfs wanneer u onderweg filmt.

Uitzonderlijke geluidskwaliteit, draadloos of bedraad

De Xperia 10 III biedt uitzonderlijk geluid, of u nu geniet van ultiem draadloos luisteren met draadloze hi-res audio of de 3,5 mm audio-aansluiting gebruikt om uw favoriete bedrade koptelefoon aan te sluiten. Naast het afspelen van oorspronkelijke hi-res audio, beschikt de Xperia 10 III ook over DSEE Ultimate, dat AI gebruikt om al uw muziek op te schalen tot bijna hi-res audiokwaliteit.

Lichtgewicht, in de hand passend ontwerp

Hoewel de Xperia 10 III een groot scherm van 6 inch heeft, is de telefoon slechts 68 mm breed, dus u kunt hem comfortabel met één hand bedienen. Met een gewicht van slechts 169 gram is hij licht van gewicht en gemakkelijk te gebruiken, ook bij het fotograferen of gamen.

Xperia 10 III toont webbrowser met een video die in een ander venster bovenin het scherm wordt afgespeeld
Gemaakt voor multitasken

Sony's unieke optie voor meerdere vensters op het 21:9-breedbeeldscherm is op de Xperia 10 III verbeterd met een nieuwe pop-upvensterfunctie. Perfect voor multitasking, omdat u het ene venster met het andere kunt laten overlappen. U kunt dus snel een taak afhandelen, zoals het beantwoorden van een bericht, en vervolgens meteen teruggaan naar de game die u speelt of de website die u bezoekt.

Robuust, waterbestendig ontwerp

Met een waterbestendigheid van IP65/68 en duurzaam Corning® Gorilla® Glass 6, is de Xperia 10 III bestand tegen het dagelijks leven.

Xperia 10 III in zwart met waterspatten erachter
Opvallende stijl

De Xperia 10 III combineert een hoogwaardige uitstraling met een keuze aan kleuren die bij uw stijl passen.

Buitengewone prestaties 

Het Qualcomm® Snapdragon™ 690 5G Mobile Platform kan gemakkelijk al uw apps, films, spellen en meer aan, terwijl het Qualcomm® Snapdragon™ X51 5G Modem-RF-systeem topprestaties combineert met energie-efficiëntie voor superieure connectiviteit.

5G-logo
Ontdek de snelheid van 5G

De snelle 5G-verbinding opent een wereld van mogelijkheden, waardoor u kunt genieten van compromisloze, hoogwaardige downloads en naadloze streaming – zelfs van bestanden met een hoge resolutie.

Logo van 5G/4G Wi-Fi
Slimme connectiviteit

Slimme connectiviteit vereist de deep learning-technologie van Xperia die gebruikmaakt van Neural Network Libraries van Sony en analyseert Wi-Fi®-signalen om verbindingsproblemen in de nabije toekomst te voorspellen. De Xperia 10 III beoordeelt de kwaliteit van de beschikbare Wi-Fi® voordat er verbinding wordt gemaakt, zodat u geen verbinding meer maakt met Wi-Fi® die niet werkt. Indien er een kwaliteitsstoring in de Wi-Fi®-verbinding wordt voorspeld, wordt er overgeschakeld naar mobiele gegevens. Met Xperia gebruikt u altijd de beste verbinding die beschikbaar is.

De hele dag stroom en snel opladen

Met een duurzame batterij van 4.500 mAh geeft de Xperia 10 III u alle kracht die u nodig heeft om van uw dag te genieten. En met de snellader XQZ-UC1 van 30 W kunt u snel weer opladen als u bijna geen batterij meer heeft.

Man leunt tegen een muur terwijl hij kijkt naar een Xperia 10 III
Grafiek die de extra batterijlevensduur van de Xperia 10 III laat zien
Zelfs na drie jaar gebruik een gezonde batterij

Dankzij onze oplaadtechnologieën blijft uw batterij langer gezond. Batterijverzorging voorkomt dat uw telefoon te lang wordt opgeladen, terwijl Xperia Adaptive Charging uw telefoon tijdens het opladen in de gaten houdt om ervoor te zorgen dat de batterij niet overbelast raakt.

1. Batterijcapaciteit
2. Batterijlevensduur
3. Standaard laden

We bevelen Android Enterprise aan voor de Xperia 10 III

Android™ is gemaakt voor het bedrijfsleven, ongeacht wat uw bedrijf doet. Het is een krachtig platform dat door iedereen kan worden gebruikt. Dit betekent dat u keuze hebt uit meer Android-apparaten, die geschikt zijn voor elke taak. Met meer manieren om uw eigen apps te maken, en alles wordt door de innovaties van Google™ aangestuurd. Geef uw bedrijf meer mogelijkheden.

Xperia 10 III voor- en achterzijde in zwart
Afbeelding die de gegevensoverdracht toont tussen een andere telefoon en de Xperia 10 III
Gemakkelijke overdracht van content vanaf uw oude iPhone- of Android-apparaat

Met de Xperia Transfer 2-app kunt u de inhoud die ertoe doet overzetten van uw oude Android- of iOS-smartphone naar uw nieuwe Xperia 10 III. Van foto's, video's en muziek tot uw contacten, agenda, belgeschiedenis en berichten (SMS/MMS) - zet ze snel, veilig en gemakkelijk over.

Alle afbeeldingen op het scherm dienen uitsluitend ter illustratie.

5G-netwerk en -beschikbaarheid kunnen verschillen afhankelijk van het land, provider, softwareversie en gebruikersomgeving.

Lensexpressie staat gelijk aan een brandpuntsafstand van 35 mm.

Specificaties en kenmerken

Met de Xperia 10 III kunt u meer doen van wat u leuk vindt, dankzij de combinatie van snelle prestaties, een krachtige batterij met een lange levensduur en een premium, duurzaam, handzaam ontwerp.
  • 21:9 brede OLED-display van 6 inch met HDR-capabiliteit

  • Camera met drie lenzen met ultrabreed, groothoek en telefoto

  • Krachtige batterij van 4.500 mAh met een levensduur van 3 jaar

  • Water- en stofbestendig met een IP 65/68-classificatie

  • Handzaam en lichtgewicht voor comfortabel gebruik

Afmetingen
154 x 68 x 8,3 mm
Gewicht
169 g
Waterbestendig
Waterbestendig (IPX5/IPX8), Stofdicht (IP6X)
Aantal SIM's
Dubbele SIM hybride
Capaciteit
4500 mAh
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Onderscheidingen

Onderscheidingen