Xperia 10 IV

De perfecte metgezel voor het dagelijks leven

Met zijn krachtige prestaties, superlichtgewicht ontwerp, camera met drie lenzen, verbluffend 21:9 OLED-display en geluid van hoge kwaliteit, zul je je afvragen hoe je ooit zonder de Xperia 10 IV kon.

ALLE SMARTPHONES

Xperia 10 IV | Compact design | Lichtgewicht | 5000 mAh batterij

Xperia 10 IV
Voor- en achteraanzicht van de Xperia 10 IV in zwart

whiteblack

€ 499,00

(inclusief btw)
Een grote, krachtige batterij in een lichte, compacte behuizing

Met de Xperia 10 IV in je leven draait alles om maximaal plezier met minimale inspanning. Het is een compacte, handzame, superlichte 5G-smartphone met een grote capaciteit van 5000 mAh.

Maak kennis met de Xperia 10 IV
Druk uzelf uit met een keuze aan kleuren

Zwart/Wit

Camera

De camera met drie lenzen, boordevol functies, kan het maken van prachtige foto's en video's niet eenvoudiger zijn, zelfs bij weinig licht. 

Display

Van films tot mobiel gamen, het helderdere 6,0" 21:9 OLED-display biedt een uitzonderlijke kijkervaring.

Audio

Met de Xperia 10 IV kun je volledig opgaan in premiumgeluid, inclusief audio met hoge resolutie en 360 Reality Audio.

Vormgeving en prestaties

Dankzij een 5000 mAh-batterij met grote capaciteit in een lichtgewicht, handzaam en duurzaam ontwerp, komen kracht en snelheid samen met een moeiteloze stijl.

Duurzaamheid

Van plasticvrije verpakkingen tot toegankelijkheidsfuncties, de Xperia 10 IV weerspiegelt Sony's voortdurende toewijding aan duurzaamheid.

Camera

Makkelijk mooie foto's en video's maken

Dankzij een camera met drie lenzen en een reeks handige functies voor foto's en video's is het vastleggen van het leven nog nooit zo eenvoudig geweest.

Leg vloeiende, trillingsvrije video's vast

Optical SteadyShot

Optische beeldstabilisatie (OIS) is niet alleen bedoeld voor foto's, maar ook voor video's. Wanneer je onderweg video opneemt, zorgt de unieke Optical SteadyShot-technologie ervoor dat de resultaten ruis- en trillingsvrij zijn.

Leg video's vast met minder black-out en white-out

Dankzij het grotere dynamische bereik legt de Xperia 10 IV video vast met opmerkelijk heldere details en minder black-out en white-out, zelfs in omstandigheden met veel contrast, zoals helder daglicht

Scherm

Een uitzonderlijke kijkervaring

Met een prachtig 6.0-inch 21:9 OLED-breedbeeldscherm, zonder notch of cameragat die jouw zicht belemmeren, kun je met de Xperia 10 IV helemaal opgaan in films op volledig scherm.

Adembenemende kleur en contrast

21:9 OLED / TRILUMINOS DISPLAY voor mobiel

Het 21:9 OLED-breedbeeldscherm is nog helderder dan het vorige model en geeft adembenemende beelden weer met levendige kleuren en echte zwarttinten. Dankzij Sony's jarenlange ervaring op het gebied van tv's optimaliseert het unieke TRILUMINOS®-SCHERM voor mobiele technologie het scherm voor het bekijken van films, waardoor prachtige, levendige beelden worden weergegeven.

Audio

Ga helemaal op in eersteklas geluid

De Xperia 10 IV is uitgerust met een reeks eersteklas audiotechnologieën en biedt muziekliefhebbers een uitzonderlijke luisterervaring.

Man die een draadloze koptelefoon draagt en gebruik maakt van het Zijsensormenu, getoond naast Xperia 10 IV
De perfecte partner om onderweg mee te luisteren

Zijsensor / Sony | Headphones Connect

Als de Xperia 10 IV wordt gekoppeld aan een koptelefoon van Sony, kun je eenvoudig de app Sony | Headphones Connect openen via het Zijsensormenu, handig wanneer je snel geluidsinstellingen wilt aanpassen aan uw situatie.

Design & prestaties

Kracht en snelheid komen samen met een moeiteloze stijl.

De Xperia 10 IV combineert een batterij die de hele dag meegaat en snelle prestaties met een lichtgewicht, stevig ontwerp dat in de hand past.

Duurzaamheid

Verpakking voor de Xperia 10 IV
Geen plastic verpakkingen

In lijn met het duurzaamheidsbeleid van Sony bevat de verpakking van de Xperia 10 IV geen plastic. Deze componenten zijn weggelaten of vervangen door papier.

Samen een duurzame samenleving bouwen

Bij Sony erkennen we ook dat de papierbronnen beperkt zijn en werken we er voortdurend aan om het papierverbruik te verminderen. Door de oplader en kabel uit de doos te halen, hebben we deze ongeveer 50% slanker kunnen maken dan eerdere modellen. Aangezien de meeste Xperia-klanten al compatibele opladers en kabels hebben, vragen we hen om ons duurzaamheidsstreven te ondersteunen door ze opnieuw te gebruiken.

Illustratie van een USB-kabel met een groene lijn die deze doorkruist plus een pictogram van de planeet Aarde en een Xperia-smartphone
Illustratie van een diverse verzameling mensen
Xperia voor iedereen toegankelijk maken

Van het inschakelen van spraakbesturing tot het vergroten van de tekstgrootte, je kunt jouw Xperia 10 IV aanpassen aan jouw behoeften met behulp van toegankelijkheidsinstellingen en apps.

Werkelijke productfuncties, specificaties, applicaties, services, netwerkbeschikbaarheid, kleuren en formaten kunnen verschillen. Functies en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

 Sommige afbeeldingen zijn alleen bedoeld voor illustratieve doeleinden.

Lensexpressie is equivalent aan brandpuntsafstand van 35 mm.

Specificaties en kenmerken

De Xperia 10 IV combineert een batterij met een grote capaciteit met een superlicht, waterbestendig, in de hand passend ontwerp en is daarmee de perfecte metgezel voor het dagelijkse leven. Dankzij een camera met drie lenzen kun je eenvoudig prachtige foto's en video's maken, terwijl het heldere 21:9 OLED-display en de mogelijkheid voor hi-res audio al je entertainment meeslepender maken.
  • Camera met drie lenzen met ultrabreed, groothoek en telefoto

  • 21:9-OLED breedbeeldscherm van 6 inch

  • Geluid van hoge kwaliteit met High-Resolution Audio en audioaansluiting van 3,5 mm

  • Krachtige 5000 mAh batterij in een lichte behuizing die in de hand past voor comfortabel gebruik

  • Water- en stofbestendig met een IP 65/68-classificatie en Corning® Gorilla® Glass Victus®

Afmetingen
153 x 67 x 8,3 mm
Gewicht
161 g
Waterbestendig
Waterbestendig (IPX5/IPX8), Stofdicht (IP6X)
Capaciteit
5000 mAh
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen en awards

Meningen van gebruikers