Xperia PRO-I

DE camera

De 'I' staat voor Imaging. De Xperia PRO-I herdefinieert de camera door professionele beeldkwaliteit te combineren met de communicatiefuncties van een smartphone. U kunt uw creativiteit dus overal en altijd de vrije loop laten.

ALLE SMARTPHONES

Xperia PRO-I | Camera met 1 inch sensor en volledige smartphonefunctionaliteit

Xperia PRO-I
Voor- en achteraanzicht van de Xperia PRO-I

€ 1.799,00

(inclusief btw)
Bekroond
Een geweldige toevoeging aan de cameralijn van Sony

De cameralijn van Sony biedt creatievelingen al een groot aantal voordelen, zoals de toonaangevende beeldkwaliteit en de razendsnelle verwerking. Nu introduceert de Xperia PRO-I weer wat nieuws. Content creators krijgen nu de kans om met één apparaat te fotograferen, te bewerken en te versturen.

Een 1 inch sensor en de snelle prestaties van de camera's van Sony voor een professionele beeldkwaliteit

De Xperia PRO-I bevat een echte 1 inch sensor, zodat u foto's en video's met uitzonderlijke beeldkwaliteit kunt maken. De grote sensor wordt gecombineerd met de originele beeldverwerkingsprocessor van Sony, wat de camera razendsnel maakt. U kunt uw creativiteit dus de vrije loop laten!

Maak kennis met de Xperia PRO-I
Foto | Onvergetelijke foto's maken
Video | Til uw video's naar een hoger niveau
Film | Maak video's waar een professional trots op zou zijn
Na de opname | Foto's bewerken en verzenden met de Xperia PRO-I
Xperia PRO-I die wordt bespat met water
Ervaar de krachtige en toch moeiteloze werking
Xperia PRO-I verbonden met een bedrade koptelefoon
Geen compromissen wat betreft video's, muziek en games

Fotografie
Met de gespecialiseerde cameratechnologieën van Sony

Doordat de Xperia PRO-I een 1 inch sensor, een hoogwaardige glazen lens en de geavanceerde beeldverwerkingsprocessors van Sony combineert, zal de beeldkwaliteit zelfs de meest veeleisende fotografen weten te overtuigen.

Grote 1 inch Exmor RS CMOS-beeldsensor met autofocus met fasedetectie

De grote 1 inch sensor is gebaseerd op die van de RX100 VII, maar is speciaal aangepast aan de Xperia PRO-I voor optimale resolutie en ruiswaarden. Het resultaat is een uitstekende beeldkwaliteit met realistische texturen en een opmerkelijke hoeveelheid detail.


Een diagram waarin de pixeldichtheid van een conventionele beeldsensor vergeleken wordt met de 1 inch sensor van de Xperia
Zeer gevoelige pixeldichtheid van 2,4 μm 

De indrukwekkende 2,4μm-pixeldichtheid van de 1 inch sensor biedt een hoge gevoeligheid en uitstekende textuurreproductie, ook als u werkt in weinig licht.

[1] Conventioneel
[2] Nieuwe Xperia

Minder ruis bij minder licht

Dankzij de zeer gevoelige 1 inch sensor kan de Xperia PRO-I ruisarme foto's maken in omstandigheden met weinig licht.

Veel detail in omstandigheden met groot dynamisch bereik

In het geval van een groot dynamisch bereik kan de 1 inch sensor van de Xperia PRO-I het detail naar voren halen in zowel de donkere als de lichte gebieden van de foto.

Artistieke, natuurlijke bokeh-effecten

Een ander voordeel van de grote beeldsensor is dat de Xperia PRO-I schitterende foto's met natuurlijke, diepe bokeh kan maken.

Uitmuntende kwaliteit van ZEISS in uw Xperia

Maak gebruik van alle voordelen van het speciaal aan de Xperia PRO-I aangepaste ZEISS-optiek.


Een dubbel diafragma geeft u meer variatiemogelijkheden

Met het dubbele diafragma (F2.0/4.0) kunt u experimenteren met scherptediepte om het onderwerp op verschillende manieren af te beelden.

Drievoudige lens en 3D iToF-sensor voor totale creatieve vrijheid

De 24mm-lens met 1 inch beeldsensor van de Xperia PRO-I wordt aangevuld met twee andere lensopties: 16 mm en 50 mm. U kunt dus alle kanten op met uw composities. Onze 3D iToF-sensor berekent direct de afstand tussen de camera en het onderwerp voor snelle en nauwkeurige automatische scherpstelling in elke scène. Alle drie de lenzen ondersteunen autofocus met fasedetectie.

Detail van de drievoudige lens van de Xperia PRO-I en de 3D iToF-sensor
Ontdek een wereld van mogelijkheden

Dankzij de drie lensopties (ultrabreed/16 mm, breed/24 mm en standaard/50 mm) kunt u met de Xperia PRO-I alle kanten op.

Verwerken voor snelheid en onberispelijke beeldkwaliteit

Dankzij de meest recente BIONZ X™ for Mobile-beeldverwerkingsprocessor, de unieke front-end LSI, de 1 inch beeldsensor en de originele beeldverwerkingsalgoritmen van Sony krijgt u zelfs bewegende objecten perfect in beeld.

Foto van een mountainbiker in het bos. De groene vierkanten geven de AF-punten aan
AF die een groter deel van het frame dekt

De 315 (21 x 15) punten van autofocus met fasedetectie van de Xperia PRO-I bestrijken 90% van het kader. AF werkt dus in wezen overal waar het onderwerp zich bevindt en kan er razendsnel op scherpstellen.

Realtime eye-autofocus voor mens en dier

Met realtime eye-autofocus kunt u verbluffende portretfoto's maken, of u nu mensen of dieren fotografeert. Zelfs als het onderwerp beweegt of als één oog bedekt is, kunt u onvergetelijke foto's vol energie en expressie maken.

Een mountainbiker die een sprong maakt in het bos. Het groene vierkant geeft realtime tracking aan
Met realtime tracking houdt u snel bewegende onderwerpen scherp in beeld

Met behulp van AI en een 3D iToF-sensor om afstand te meten kunt u met realtime tracking een onderwerp nauwkeurig detecteren, in focus houden en blijven volgen, zelfs als het tijdelijk uit beeld verdwijnt. Om uw onderwerp te kiezen tikt u het aan op het scherm van de Xperia PRO-I.

Burstopname in 20 fps met minder ruis

De snelle beeldsensor biedt burstopnames tot 20 fps. De camera kan snel bewegende objecten volgen door tot 60 keer per seconde een AF/AE-berekening te maken. Dankzij het unieke verwerkingsalgoritme kunt u met de Xperia PRO-I scherpe burstopnames met weinig ruis maken, ook in omstandigheden met weinig licht.

[1] AF/AE-berekening

Meerdere frames van een mountainbiker die een sprong maakt in het bos
Twee foto's van het wiel van een mountainbike, de ene met vervormde spaken, de andere zonder vervorming.
Antivervormingssluiter 

De hoge uitleessnelheid van de 1 inch sensor onderdrukt het rollende-sluitereffect dat kan optreden als u snel bewegende objecten fotografeert.

Met optische beeldstabilisatie maakt u foto's met minder bewegingsonscherpte

Als uw hand vaak trilt tijdens het fotograferen, kunt u met optische beeldstabilisatie scherpere foto's maken, ook in donkerdere omstandigheden.

Twee foto's van een springende hond, de ene vervaagd, de andere scherp.
Twee foto's van een vrouw die tegen een auto leunt, de ene met minder ruis dan de andere.
Multiframe-ruisonderdrukking

In omstandigheden met weinig licht of een groot dynamisch bereik kan de Xperia PRO-I gebruikmaken van multiframe-ruisonderdrukking. Er worden dan automatisch tien achtereenvolgende foto's gemaakt, waarna die gecombineerd worden en – na ruisreductie – als één foto worden opgeslagen. Op die manier neemt de beeldkwaliteit van de foto toe.

12-bits RAW voor een vloeiende kleurgradatie

Als u in RAW werkt, ondersteunt Xperia PRO-I 12-bits, voor een vloeiende, rijke tonale kleurgradatie zonder harde overgangen.

Twee foto's van een auto met brandende koplampen, de ene met een vloeiendere kleurgradatie dan de andere.
Bediening en instellingen geïnspireerd door α

Met Photography Pro op de Xperia PRO-I krijgt u de beschikking over bedieningselementen die u meestal alleen op professionele camera's aantreft. Met de op α-camera's geïnspireerde interface kunt u kiezen voor handmatige bediening of automatische instellingen en fotograferen in RAW. Photography Pro heeft ook Basic-modus voor snelle toegang tot verschillende gemakkelijk te gebruiken fotografische functies, zoals Touch Shutter.


Speciale sluiterknop op de Xperia PRO-I
De sluiterknop geeft u dat authentieke cameragevoel

Dankzij de speciale sluiterknop voelt het gebruik van de Xperia PRO-I en onze RX100-camera hetzelfde. De smartphone bevat dezelfde sluitermodule als de camera. Autofocus en ontspanner worden met dezelfde knopactie aangestuurd. U kunt de sluiterknop ook langer indrukt houden om Photography Pro te starten en meteen te beginnen met fotograferen.

Gebruik een polsbandje voor meer gemoedsrust

De Xperia PRO-I is voorzien van een speciale koppeling, zodat u snel een pols- of nekbandje kunt bevestigen voor dat beetje extra gemoedsrust tijdens het fotograferen.

Handen die de Xperia PRO-I vasthouden, met camerabandje om de pols.
Spectaculaire foto van een alpenmeer met een α-camera en Xperia PRO-I op de voorgrond.
De perfecte metgezel van uw α-camera

Met de app Imaging Edge™ Mobile kunt u uw Xperia PRO-I gebruiken om RAW-bestanden en bestanden met compressie zonder kwaliteitsverlies (lossless) vanaf uw α-camera te verplaatsen. Bovendien kunt u op afstand Touch Tracking en Touch Focus gebruiken voor gemakkelijke AF. Met de invoegtoepassing Transfer & Tagging kunt u spraakmemo's als koptekst toevoegen aan afbeeldingsbestanden op uw α-camera. U kunt de invoegtoepassing ook gebruiken om met uw Xperia PRO-I bestanden naar een FTP-server te verplaatsen.


Video
Hoogwaardige video met authentieke filmervaring

Met de 1 inch sensor tilt de Xperia PRO-I de kwaliteit van uw video's naar een hoger niveau. Dankzij de unieke interface kunt u uw creatieve visie altijd ten uitvoer brengen en beelden vastleggen op de manier die u voor ogen had.

Met Videography Pro krijgt u alle creatieve controle

Met Videography Pro van de Xperia PRO-I hebt u alle creatieve instellingen die u nodig hebt binnen handbereik. Met de Videography Pro-interface, die ontwikkeld is op basis van onze uitgebreide kennis van video- en filmcamera's, kunt u de handmatige bediening naar wens aanpassen. Wilt u meer gemak, kies dan voor automatische modus.


Eye-autofocus voor foto en video

De geavanceerde oogdetectie en volgtechnologie van Sony leveren niet alleen schitterende foto's op, maar ook opvallend fraaie videobeelden. Door de ogen van mens of dier te herkennen en daarop te blijven scherpstellen brengt eye-autofocus video tot leven als nooit tevoren.

Glimlachende vrouw met AF-detectiestip op haar linkeroog
Inlineskater in een leeg zwembad met het witte vierkant van Objecttracering
Blijf gefocust met Objecttracering voor video's

Met Objecttracering kunt u een bewegend object automatisch scherp in beeld houden, ook als het geen of aan het zicht onttrokken ogen heeft.

Video opnemen in 4K HDR met 120 fps

Voor meer creatieve mogelijkheden kunt u met de Xperia PRO-I hoogwaardige video opnemen in 4K HDR met 120 fps, terwijl u voor het afspelen een framesnelheid van 24–120 fps kunt kiezen.

Inlineskater in de lucht. Het groene vierkant geeft het AF-punt aan
Links een Xperia PRO-I met screenshot van lachende mannen die livestreamen met Videography Pro naar de Xperia PRO-I rechts.
Livestream video rechtstreeks naar videostreamingdiensten met Videography Pro

Nooit meer wachten om onmisbare content te delen. Met Videography Pro op de Xperia PRO-I kunt u video's direct vanaf uw telefoon livestreamen naar videostreamingdiensten. Met de Bluetooth-handgreep GP-VPT2BT en de Uithoudingsmodus kunt u langer streamen.

[1] Video-opname[2] Livestreaming[3] Volgers

Voor vloeiende, trillingsvrije video's

De Xperia PRO-I is voorzien van de allernieuwste Optical SteadyShot™ met FlawlessEye™, een combinatie van de verhoogde leessnelheid van de beeldsensor met het oorspronkelijke algoritme van Sony voor optische beeldstabilisatie. Het resultaat is een uiterst vloeiende, trillingsvrije video.

Twee foto's van een nachtelijk stadsgezicht, de ene vervaagd, de andere scherp.
Illustratie van de Xperia met stereomicrofoon en een monomicrofoon voor het opnemen van spraak
Stemmen luid en duidelijk opnemen

Als u met een Xperia-camera geluid opneemt, gebeurt dat normaal gesproken met stereomicrofoons om multidimensionaal geluid te kunnen reproduceren. De Xperia PRO-I bevat echter ook een ingebouwde monomicrofoon vlak naast de primaire camera, zodat u stemmen luid en duidelijk kunt opnemen terwijl andere geluiden op de achtergrond blijven.

Reduceer windruis voor helderder geluid

De Xperia PRO-I beschikt over onze toonaangevende geluidsscheidingstechnologie die zeer effectief is wat betreft het filteren van windruis, voor zowel stereo- als monomicrofoons.

Intelligent windruisfilter [1] UIT [2] AAN.

Vergelijking van windruis met het intelligente windruisfilter aan en uit
Detail van de ingebouwde sneltoets van de Xperia PRO-I
Altijd klaar om te filmen

Wijs Videography Pro toe aan de ingebouwde sneltoets van de Xperia PRO-I, zodat u de interface kunt oproepen zodra u wilt beginnen met filmen – ook als het scherm uitstaat of door een andere app wordt ingenomen. U kunt natuurlijk ook andere apps of functies aan de sneltoets toewijzen.

Film uzelf in uitstekende kwaliteit met de Vlogmonitor voor Xperia PRO-I

Of u nu vlogger of YouTuber bent of gewoon wat foto's wilt kunnen delen met vrienden, met de 1 inch sensor van de Xperia PRO-I kunt u verbluffende opnames van uzelf maken. En door de Vlogmonitor voor Xperia PRO-I te gebruiken ziet u precies wat u opneemt, zodat u onvergetelijke content kunt creëren.

Iemand die een Bluetooth-filmhandgreep vasthoudt
Vloggen met gemak

Monteer de Vlogmonitor aan een Bluetooth-vloggrip zoals de GP-VPT2BTom opnamen te starten en stoppen zonder een knop van de Xperia PRO-I aan te raken. De vloggrip kan in het 1/4-20 UNC-bevestigingspunt aan de onderzijde van de houder voor de Vlogmonitor worden geschroefd.

Raadpleeg de hulpgids voor informatie over het koppelen van de Xperia PRO-I met een Bluetooth-afstandsbediening.

Leg geluid nu nog beter vast

De Vlogmonitor voor Xperia PRO-I is voorzien van een driepolige 3,5mm-audioaansluiting, zodat u uw externe microfoon kunt gebruiken om geluid nog beter vast te leggen. Schuif de microfoon gewoon in de accessoireschoen boven op de houder.

Vlogmonitor voor Xperia PRO-I met externe microfoon en filmhandgreep
Onderdelen van de Vlogmonitor voor Xperia PRO-I, waaronder de monitor, metalen houder en USB-C-kabel.
Eenvoudig in te stellen 

Koppel de metalen houder aan de Xperia PRO-I en bevestig de Vlogmonitor aan de houder aan de hand van de ingebouwde magneet. Vervolgens verbindt u beide apparaten door middel van de USB-C-kabel. U bent nu klaar om te filmen.

Eenmaal verbonden onttrekt de Vlogmonitor stroom aan de Xperia PRO-I, maar het apparaat beschikt ook over een eigen voedingsingang. Als u dus langere filmpjes wilt maken, kunt u door een USB-C-oplaadsnoer te gebruiken beide apparaten tegelijkertijd voeden.

Haal meer uit uw Xperia met de externe monitorfunctie.
4K-monitor en livestream-apparaat voor uw Alpha-camera.

Gebruik uw Xperia PRO-I als externe 4K-monitor of zoeker met een reeks handige functies, zoals de waveform-monitorfunctie, valse kleurenfunctie, helderheid, zoom en rasterlijnen. Stream live naar videostreamingservices met Alpha-beeldkwaliteit via de externe monitorfunctie. Verbind de Xperia gewoon met een camera die USB Video Class (UVC) ondersteunt.

[1] Alpha [2] Xperia [3] Live streaming [4] Kijkers

Links een Xperia PRO-I aangesloten op een α-camera als 4K-monitor, die livestreamt naar de Xperia PRO-I rechts
De waveform-monitorfunctie controleert luminantie en RGB-balans

Met deze functie wordt de luminantieverdeling weergegeven, waardoor u de ideale belichting voor uw beeld kunt vinden. U kunt ook elk RGB-kanaal bekijken, zodat u kunt controleren of u de juiste balans hebt.

Valse kleurenfunctie om belichting aan te passen

De valse kleurenfunctie helpt om onder- en overbelichting in uw beelden te voorkomen. Door beelden in een alternatief kleurenspectrum weer te geven, zijn de belichtingsniveaus gemakkelijk in één oogopslag zichtbaar. Roze en donkerblauw laten de onderbelichte gebieden van het beeld zien, terwijl oranje en rood overbelichte gebieden aanduiden.

Xperia PRO-I met een screenshot van een vrouw die aan yoga doet. Daaronder hetzelfde screenshot dat laat zien hoe de valse kleurenfunctie belichtingsproblemen identificeert

Film
Maak 21:9-filmopnamen met Cinematography Pro ('powered by CineAlta')

Maak video's met dezelfde mogelijkheden en kleurinstellingen als professionals. Met de expertise van onze Digital Cinema Camera-ingenieurs, voorinstellingen voor kleurbeheer, de 21:9-beeldverhouding, 4K HDR, 120 fps slow-motion en 24, 25, 30 en 60 fps beschikt u over alle tools die u nodig hebt. 


Lichtarme foto van een vrouw met een rode parasol
Geef uw creativiteit alle ruimte met de 1 inch sensor en het dubbele diafragma 

De door Cinematography Pro geboden creatieve vrijheid wordt verder vergroot door de 1 inch sensor van de Xperia PRO-I, die uitermate geschikt is voor omstandigheden met weinig licht of een groot dynamisch bereik. Het dubbele diafragma van F2.0/4.0 biedt filmmakers meer mogelijkheden tot visuele expressie.

Realiseer uw visie met cinematische kleurinstellingen

Acht verschillende kleureninstellingen laten u de stemming van verschillende bioscoopstijlen naar uw video's brengen. Daartoe behoort VENICE CS, geïnspireerd op onze professionele camera CineAlta VENICE, die vloeiende kleurgradaties en een zachtere, lagere contrastcurve biedt voor een klassieke cinematografische look die perfect is voor dramaproducties.

Lichtarme foto van regen op een rode parasol
Maak verbluffende slowmotion-opnames in 4K HDR 120 fps

Leg slow-motionbeelden van hoge kwaliteit vast in 4K HDR 120 fps om dramatische en expressieve momenten te creëren.


Na de opname
Fotograferen, bewerken, versturen: het kan allemaal met de Xperia PRO-I

Voor de meeste camera's geldt: zodra het werk gedaan is, maakt u verbinding met een laptop of pc om de foto's te bewerken en te delen. Maar met de Xperia PRO-I kunt u dat allemaal doen met één apparaat, waar en wanneer u maar wilt.

Twee foto's van een vlinder, elk met een andere kleurreproductie
Getrouwe kleurreproductie in Makermodus

De XPERIA PRO-I beschikt ook over Makermodus (powered by CineAlta), waarmee u foto's en video's kunt bekijken met accurate kleurreproductie. Worden foto's gemaakt door sRGB, dan wordt het kleurenspectrum omgezet in sRGB.

[1] Een meer schitterende kleurreproductie in standaardmodus
[2] Getrouwe kleurreproductie in Makermodus

Desktopcomputer met een lichtarme foto van een auto met ontstoken koplampen
Accurate witbalans

Het scherm toont niet alleen de kleuren zoals ze bedoeld en gefotografeerd zijn, maar stelt u ook in staat de kleurinstellingen aan te passen. U kunt de weergave-instellingen dus afstemmen op uw eigen monitor of het witpunt instellen als D50 of D55, waarden die geschikt zijn voor de controle van afdrukken.

Close-up van iemand die de Xperia PRO-I vasthoudt en foto's uploadt.
Sneller verzenden

Als u buiten bent, kunt u de opgenomen beelden meteen versturen via het 5G-netwerk. Verbind anders de Xperia PRO-I met uw computer via USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) en gebruik de computer om ze te verzenden.


Prestaties en ontwerp
Xperia PRO-I die wordt bespat met water
Waterdicht en stofbestendig 

Dankzij de IP65/68-classificatie voor water- en stofbestendigheid kunt u met de Xperia PRO-I fotograferen op plekken en in omstandigheden waar andere camera's het laten afweten.

Het sterkste Gorilla® Glass

Het scherm van de Xperia PRO-I is gemaakt van Corning® Gorilla® Glass Victus™, het sterkste Gorilla® Glass tot nu toe, en is daardoor beter beschermd tegen zowel valschade als krassen.

Scherm van de Xperia PRO-I
Röntgenfoto van de Xperia PRO-I met batterij
Krachtige, snel opgeladen 4500mAh-batterij

Dankzij de 4500mAh-batterij beschikt u over genoeg stroom om de hele dag door te kunnen werken. Als u uw batterij een boost wilt geven, kunt u deze met de meegeleverde lader XZQ-UC1 in slechts 30 minuten opladen tot 50%.

Illustratie waarin de batterij van een gewone smartphone vergeleken wordt met die van een Xperia voor en na 3 jaar gebruik
Zelfs na drie jaar gebruik een gezonde batterij

Dankzij onze oplaadtechnologieën blijft uw batterij langer in optimale conditie. De batterijverzorging voorkomt dat de batterij overladen raakt, terwijl Xperia Adaptive Charging de telefoon tijdens het laden in de gaten houdt, zodat de batterij niet te veel wordt belast.

[A] Conventioneel  [B] Nieuwe Xperia
[1] Direct na aanschaf  [2] Na 3 jaar gebruik

Afbeelding van printplaat met Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G-chip
Ervaar het nieuwste Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G Mobile Platform

De Xperia PRO-I wordt aangedreven door het Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G Mobile Platform om u de ervaring te bieden die u verdient. Maak optimaal gebruik van de Xperia PRO-I als apparaat voor professionele fotografie, fotobewerking en mobiel entertainment, en dat allemaal op basis van 5G multi-gigabit-snelheden.

Groot en eenvoudig uit te breiden geheugen

De Xperia PRO-I heeft een groot intern geheugen: 12 GB RAM voor veeleisende bewerkingstaken en 512 GB ROM. U beschikt dus over meer dan genoeg opslagruimte voor uw foto's, filmpjes en andere bestanden. Deze opslagruimte kan eenvoudig worden uitgebreid dankzij de ondersteuning voor microSD-kaartjes tot 1 TB. Data kunnen razendsnel worden uitgewisseld. Voor het gemak hebt u geen speciaal gereedschap nodig om SD- of SIM-kaartjes te plaatsen of te verwijderen.

Close-up van iemand die een SD-kaartje in de Xperia PRO-I steekt
Logo's van 5G, Wi-Fi 6 en Wi-Fi 5G/4G
Optimale connectiviteit met 5G of Wi-Fi 6 

Of u nu grote bestanden wilt up- of downloaden, het gaat razendsnel met 5G of Wi-Fi 6. In de tussentijd analyseert en beoordeelt Smart connectivity continu de kwaliteit van het Wi-Fi-signaal. Als er een instabiel signaal wordt voorzien, wordt er overgeschakeld op mobiele data. U weet zich dus altijd verzekerd van de best mogelijke verbinding.

Snellere gegevensoverdracht met USB 3.2 Gen 2

Vergeleken met voorganger Gen 1 kunt u met USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) data sneller overzetten van de Xperia PRO-I naar uw computer. 

Xperia PRO-I verbonden met laptop via USB 3.2 Gen 2


Authentieke cameralook

Door de kenmerkende 24mm-lens en de speciale sluiterknop doet de Xperia PRO-I denken aan de klassieke compactcamera. Het opvallende waved-edge frame biedt een uitstekende grip en geeft het apparaat de nodige stevigheid.

Xperia PRO-I in frosted zwarte uitvoering
De frosted zwarte afwerking doet denken aan klassieke camera's

De achterkant van gematteerd frosted glas geeft de Xperia PRO-I een authentiekere cameralook, terwijl het behandelde metalen frame robuustheid en exclusiviteit uitstraalt.

Lees meer over de Xperia PRO-I

Andere functies
Perfect voor het bekijken van video's en series

Als u uw Xperia PRO-I niet gebruikt om inhoud te creëren, kunt u natuurlijk altijd nog content van anderen bekijken.

Luister naar muziek zoals muziek hoort te klinken

Als u muziekliefhebber bent, vindt u op de Xperia PRO-I een groot aantal geluidsfuncties om uw muziekbeleving te optimaliseren.

Ideaal voor mobiel gamen

Na een lange dag filmen is een potje gamen op de Xperia PRO-I de perfecte manier om even te ontspannen.

Eenvoudiger multitasken

Dankzij een reeks handige functies voor meerdere vensters is de Xperia PRO-I perfect voor multitasking.

Illustratie van inhoud die van de ene smartphone naar de andere worden overgezet
Gemakkelijke overdracht van content vanaf uw oude iPhone- of Android-apparaat

Met de app Xperia Transfer 2 kunt u belangrijke content overzetten van uw oude Android- of iOS-smartphone naar uw nieuwe Xperia PRO-I. Van foto's, video's en muziek tot uw contacten, agenda, belgeschiedenis en berichten (sms/mms), u zet ze snel, veilig en gemakkelijk over.


Duurzaamheid
Verpakking van de Xperia PRO-I
Plasticvrije verpakking

In lijn met het duurzaamheidsbeleid van Sony bevat de verpakking van de PRO-I geen plastic. Het plastic is weggelaten of vervangen door papier. 

Illustratie van een diverse verzameling mensen
Toegankelijkheid

De Xperia PRO-I ondersteunt visuele, auditieve en haptische technologie.

Werkelijke productfuncties, specificaties, applicaties, services, netwerkbeschikbaarheid, kleuren en formaten kunnen verschillen. Functies en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Sommige afbeeldingen zijn alleen bedoeld voor illustratieve doeleinden.

Lensexpressie is equivalent aan brandpuntsafstand van 35 mm.

Specificaties en kenmerken

Doordat de grote 1 inch sensor gecombineerd wordt met de hoge verwerkingssnelheid en gebruiksvriendelijke interface van Sony, biedt de Xperia PRO-I professionele prestaties voor fotografen en makers van video en film. Bovendien kunt u dankzij de communicatiefuncties met één apparaat foto's en video's opnemen, bewerken en verzenden.
  • De 1 inch Exmor RS CMOS-beeldsensor met autofocus met fasedetectie

  • ZEISS Tessar-optiek en dubbel diafragma

  • Eye-autofocus voor foto en video

  • 16,5 cm (6,5 inch) 21:9 4K HDR OLED-scherm met vernieuwingsfrequentie van 120 Hz

  • Snelle netwerkverbinding

Afmetingen
166 x 72 x 8,9 mm
Gewicht
211 g
Waterbestendig
Waterbestendig (IPX5/IPX8), stofdicht (IP6X)
Aantal SIM's
Dubbele SIM hybride
Capaciteit
4500 mAh
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers