Navigatie overslaan

Gepresenteerd bij de
CES 2017

Wakker uw verbeelding aan en ontdek een nieuwe wereld vol entertainment met onze nieuwste productinnovaties die zijn gepresenteerd bij de grootste elektronicabeurs ter wereld: de CES 2017.

#SonyCES

A1

Er zit meer achter het frame

Het beeld komt echt tot leven met perfecte zwarttinten en kleuren. Meer dan 8 miljoen zelfverlichtende pixels worden apart gereguleerd. De OLED-tv van Sony creëert een verfijnd, ongeëvenaard contrast.


Een nieuwe dimensie van geluid

Ontdek een nieuwe wereld van grandioos bioscoopgeluid met Dolby Atmos® en 7.1.2-kanaals S-Force PRO Front Surround.

Een echte bioscoop bij u thuis

Geniet van een echte bioscoopervaring met deze 4K Ultra HD Blu-ray-speler met Dolby Atmos® en DTS®:X-ondersteuning.

Creëer uw eigen clubgevoel

Met de diepe bas en flitsende lichten van de SRS-XB40 draadloze speaker hebt u overal het gevoel dat u in een club staat.

De compacte alleskunner

Met de verwisselbare lens van de α6500 mist u geen enkel moment dankzij de feilloze autofocus, de uitstekende stabiliteit en het intuïtieve aanraakscherm, alles in een design dat perfect in uw hand past.

Geweldige AF-snelheid, compact design

De hoogwaardige compacte RX100 V, met 's werelds snelste autofocus en de modus voor continu fotograferen, hebt u net dat beetje extra om een moment in een fractie van een seconde vast te kunnen leggen.

Ontdek de actie bij de CES 2017

We hebben onze nieuwste en beste producten meegenomen naar de CES van dit jaar. Bekijk de galerij hieronder en ontdek de producten en technologieën van de toekomst.