Sony BRAVIA® XG95-tv – met stip
op één

Sony BRAVIA® XG95 Full Array LED-tv
Topkenmerken

Groot scherm, dynamisch sportplezier

Zie elk detail van de actie in 4K HDR. Sony BRAVIA®, ontworpen voor spectaculair beeld op het grote scherm, laat u volledig opgaan in de sport.

Afbeelding van: Mine Kasapoglu

Helder en duidelijk, zelfs bij uitzonderlijk snel bewegende beelden

Op sommige schermen kunnen sportwedstrijden nogal wazig zijn, maar onze X-Motion ClarityTM-technologie zorgt ervoor dat snelle scènes superhelder blijven. Of het nu die laatste haarspeldbocht voor de finish is of het winnende doelpunt, de helderheid en details blijven behouden bij elk sportmoment, dus u mist helemaal niets.

GESIMULEERD BEELD

Gaat vanuit elke hoek voor goud

Geniet met deze groothoek-tv van heldere, levensechte kleuren, zelfs vanaf de zijkant. Onze X-Wide Angle-technologie zorgt ervoor dat u vanuit elke kijkhoek alle kleuren en tinten op het TRILUMINOSTM-display kunt zien.

Bekroonde 4K LED-tv – gemaakt voor winnaars

Uw ticket naar ultiem realisme

De Picture Processor X1 UltimateTM is onze krachtigste tot nu toe. Hij detecteert honderden objecten op het scherm en verbetert de helderheid, details en kleuren. Het resultaat: een realistisch beeld van het evenement, alsof u erbij bent.

X1 Ultimate
X1 Ultimate

GESIMULEERD BEELD

Sport op onze XG95 Full Array LED-tv met lokaal dimmen 

Veel LED-tv's hebben 'edge-verlichting'. De lichtbron is dan een rij LEDs aan de onderkant of zijkant van het paneel. Dit is goed om dunne, betaalbare tv's te maken, maar niet om sporten weer te geven. Heldere gebieden zijn vager en donkere gebieden kunnen grijs- of blauwachtig zijn.

Tv's met directe verlichting kunnen hier ook last van hebben. De rij LEDs wordt niet aan de rand, maar direct achter het paneel geplaatst. Het licht komt dan direct door het scherm heen. Dit kan meer helderheid opleveren, maar ook een 'halo' van licht om heldere objecten met een donkere achtergrond. Het zorgt ook voor minder nauwkeurige kleuren in donkere gebieden en maakt de tv dikker.

Full Array LED
CONVENTIONELE EDGE LED
Full Array LED
FULL ARRAY LED

GESIMULEERD BEELD

Met Full Array LED met lokaal dimmen kijkt u sport zoals het hoort: met LED-lampjes over het hele scherm afzonderlijke zones die in realtime worden bediend, laat het beeld altijd nauwkeurige zwarttinten en helderheidspieken zien, waardoor die iconische sportmomenten levensecht worden weergegeven terwijl de actie zich voor uw ogen ontvouwt.

* Gesimuleerde beelden.

Zien. Horen. Beleven.

Beleef elke overwinning met levensechte beelden en even goed geluid. De prachtige, gedetailleerde beelden in 4K synchroniseren met onze Sound-from-Picture Reality TM voor een audiovisuele ervaring die even onvergetelijk is als de sportieve hoogstandjes op het scherm.

Beeld en geluid zijn perfect op elkaar afgestemd

Met de Acoustic Multi-AudioTM-technologie worden er twee tweeters die het geluid sturen toegevoegd aan de huidige speakers met volledig bereik. Zo wordt Sound-from-Picture RealityTM gecreëerd. Deze synchronisatie van geluid en beeld zorgt voor een kijkervaring waar u volledig in opgaat. Van een wedstrijd van uw favoriete team tot de finish van een race, met Acoustic Multi-AudioTM bevindt u zich middenin de actie.

Neem de sfeer in u op

De sfeer van de arena komt tot leven in uw woonkamer met de Audio Sport-modus.

Gemaakt voor succes

Met het strakke, minimalistische design van de XG95 kunt u zich richten op wat er echt toe doet: de wedstrijd.

Slepen

Extra aanbevolen BRAVIA® OLED-televisies om alle actie op het veld extra goed te kunnen zien.

De bekroonde AG9

Deze 4K Ultra HD-tv — verkrijgbaar in een beeldformaat van 196 cm (77 inch) — is voorzien van onze Picture Processor X1™ en meer dan 8 miljoen zelfverlichtende en afzonderlijk gereguleerde OLED-pixels. Ideaal voor sportfans die niets willen missen.

Ontdek onze BRAVIA®-tv's

Al onze tv's zijn vakkundig ontwikkeld, van onze 4K LED XG85 tot onze 4K OLED AG8. Zo kunt u van al uw favoriete sporten genieten.