Artikel-ID : 00203250 / Laatst gewijzigd : 27-06-2019

macOS Mojave (10.14) Compatibiliteitsinformatie voor toepassingssoftware

BELANGRIJK: De werking wordt niet gegarandeerd voor alle computers.

ToepassingssoftwareVersieRelevante productcategorieënmacOS 10.14
    (Mojave)
    Opmerkingen
    Imaging Edge (Remote/Viewer/Edit)
    *Alleen 64-bits
    1-3-2000Cyber-shot
    α (Alpha)
    Nog niet definitief
    PlayMemories Home3-6-2001Handycam
    Cyber-shot
    α (Alpha)
    Action Cam
    Bloggie / Webbie
    Digitale verrekijker met opnamefunctie
    Nog niet definitiefWe hebben bevestigd dat sommige functies niet kunnen worden gebruikt door deze app op een pc die is geüpgraded naar macOS 10.14. Momenteel bekijken we de situatie om tot een oplossing te komen.

Image Data Converter

-

Handycam
    Cyber-shot
    α (Alpha)

Geen ondersteuning

Image Data Converter kan sinds september 2018 niet meer worden gedownload.
    Gebruik vanaf nu Imaging Edge (Remote/Viewer/Edit).
    Remote Camera Control-Cyber-shot
    α (Alpha)
    Geen ondersteuningRemote Camera Control kan sinds september 2018 niet meer worden gedownload.
    Gebruik vanaf nu Imaging Edge (Remote/Viewer/Edit).
    Action Cam Movie Creator3.6.01Action CamNog niet definitiefWe hebben bevestigd dat sommige functies niet kunnen worden gebruikt door deze app op een pc die is geüpgraded naar macOS 10.14. Momenteel bekijken we de situatie om tot een oplossing te komen.
    MVR Studio1.0.03 of later MuziekvideorecorderCompatibel
    IPTC Metadata Preset1.1.00α9 (ILCE-9)Nog niet definitief
    PlayMemories Camera Apps-Cyber-shot
    α (Alpha)
    Compatibel