• Beeldhoek

Ca. 80° / ca. 80°

• Fotoformaat

5 type

• Hoogte-breedteverhouding

16 : 9

• Efficiënt fotoformaat (circa) (b x h)

110 mm x 61,9 mm (4 3/8 inch x 2,5 inch)

• Lcd-scherm

TFT normaal zwart

• Resolutie

1920 x 1080 pixels

• Gewicht

270 g (alleen hoofdeenheid)

• Afmetingen (B x H x D)

Ca. 139 x 100 x 23,1 mm (exclusief uitstekende onderdelen)

• Opslagtemperatuur

Ca. -20°C tot +60°C

• Stroomverbruik

Ca. 5,5 W

• Vermogen

DC 7,2 V (Sony M-serie batterij, Sony W-serie batterij), DC 6,8 V (Sony V-serie batterij NP-FV50, NP-FV70, NP-FV100), DC 7,4 V (Sony V-serie batterij NP-FV100A), DC 7,6 V (AC-PW10AM)

• Ingang/Uitgang

HDMI-ingang: HDMI (type A) (1), DC IN-aansluiting: DC 7,6 V, Ingebouwde speakeruitgang: Ca. 0,5 W Mono, hoofdtelefoonuitgang: Ø 3,5 stereoministekker (1)

• Bedrijfstemperatuur

Ca. 0 °C tot 40 °C

• Schoenadapter (1)
    • Zonnekap (1)
    • Batterij-adapter (1)
    • HDMI-kabel (mini-HDMI) (ca. 45 cm, type A - type C) (1),
    • HDMI-kabel (micro-HDMI) (circa 45 cm, type A - type D) (1)
    • Draagtas (1)
    • Set documentatie