Artikel-ID : 00071857 / Laatst gewijzigd : 07-03-2014

Zijn RAW-afbeeldingsbestanden compatibel met Apple Macintosh-computers?

Computers met het Apple Mac OS X (v10.4.11 of hoger) besturingssysteem en de huidige versie van de iPhoto-software ondersteunen RAW-afbeeldingbestanden. De Aperture 2-software voor Macintosh-computers ondersteunt eveneens RAW-afbeeldingsbestanden.

OPMERKING:Als u RAW-bestanden niet kunt bekijken, is het mogelijk dat u de iPhoto- of de Aperture 2-software moet updaten om ingebouwde ondersteuning voor nieuwere RAW-afbeeldingsprofielen toe te voegen. Bezoek de website van Apple op http://www.apple.com voor volledige informatie over deze toepassingen.

De bij de camera geleverde Sony Image Data Converter-software is eveneens compatibel voor de weergave en bewerking van RAW-afbeeldingsbestanden op Macintosh computers.

Download Image Data Converter voor MAC