Artikel-ID : 00157999 / Laatst gewijzigd : 13-11-2017

Ik hoor geen geluid als ik naar een internetradiostation wil luisteren

BELANGRIJK: Raadpleeg de gebruiksinstructies bij het product als u modelspecifieke informatie nodig hebt om een van deze stappen te voltooien.

Afhankelijk van de provider, zoals Netflix, YouTube, Pandora Internet Radio of andere internet-apps, zit er bij bepaalde videobeelden mogelijk geen audio of geluid. Als u nog steeds geen audio hoort als u gestreamde Online inhoud bekijkt nadat u de meest recente update voor de systeemsoftware (firmware) hebt gedownload, volgt u de onderstaande stappen:

1. Druk op de inbegrepen afstandsbediening op de knop Home of Menu.
    2. Selecteer Instellingen.
    3. Selecteer Screen Settings (Scherminstellingen).
    4. Selecteer HDMI Deep Colour Output (HDMI-uitvoer met diepe kleuren).
    5. Selecteer Uit.

Als u alle stappen hebt doorlopen en het probleem niet is opgelost, kan reparatie nodig zijn.