Artikel-ID : 00077553 / Laatst gewijzigd : 14-01-2015

Video van een via USB aangesloten camera of camcorder wordt niet afgespeeld

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

De tv ondersteunt geen weergave van High Frame Rate video (video met hoge beeldsnelheid) (meer dan 60 Hz) van een via USB aangesloten camera of camcorder.

Sluit de camera aan met een HDMI-kabel om High Frame Rate video (video met hoge beeldsnelheid) op de tv te bekijken.