Artikel-ID : 00157583 / Laatst gewijzigd : 13-11-2017

Error: Afspelen onmogelijk omdat de pagina die u probeert te openen te groot is

Dit foutbericht kan worden weergegeven (en de browser keert terug naar de hoofdpagina) als er onvoldoende geheugen is in de Blu-ray Disc-speler of het thuisbioscoopsysteem om de inhoud te verwerken van de webpagina die u probeert te openen. Sluit alle vensters die niet worden gebruikt en probeer het opnieuw.

De weergave van de webpagina kan ook afwijken van de werkelijke webpagina als de Sun JavaScript-code ongeldig is. Het kan dan gebeuren dat de zoekfunctie voor muziek of video op de Gracenote-service niet goed werkt. Schakel de optie JavaScript Setup (JavaScript instellen) in het menu in van Browser Setup (Browser instellen) om het probleem te herstellen.