Artikel-ID : 00139848 / Laatst gewijzigd : 28-01-2016

Het geprojecteerde beeld wordt uitgeschakeld wanneer de hoek of positie van de projector wordt gewijzigd.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Indien u per ongeluk het lcd-scherm aanraakt wanneer u de hoek of positie van de projector wijzigt, wordt de projector uitgeschakeld. Dit is normaal. Probeer te voorkomen dat u het lcd-scherm aanraakt wanneer u de projector gebruikt.