Artikel-ID : 00154841 / Laatst gewijzigd : 29-10-2018

Gratis en betaalde PlayMemories Camera Apps vinden die in uw land kunnen worden gedownload

In welke landen of regio's zijn de PlayMemories Camera Apps beschikbaar?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Welke toepassingen beschikbaar zijn, is afhankelijk van uw land/regio en de camera die u gebruikt.
Volg de onderstaande stappen om toepassingen te zoeken.

1. Open de website van PlayMemories Camera Apps.
    PlayMemories Camera Apps

2. Klik in de rechterbovenhoek van de pagina om uw land/regio en taal te selecteren.

Afbeelding

3. Selecteer uw land/regio en taal.
    OPMERKING: PlayMemories Camera Apps kunnen niet worden gedownload en geïnstalleerd vanuit landen en regio's die niet op de pagina worden vermeld.

Afbeelding

4. Klik bij SELECT (SELECTEREN) op ALL Alle applicaties Afbeelding en selecteer uw camera.

Afbeelding

5. Alle gratis en betaalde toepassingen die kunnen worden gedownload naar uw camera worden weergegeven.

Afbeelding

OPMERKING: Voor meer informatie over het downloaden en installeren van toepassingen vanuit PlayMemories Camera Apps raadpleegt u:
Toepassingen downloaden en installeren via PlayMemories Camera Apps