Artikel-ID : 00157758 / Laatst gewijzigd : 27-12-2017

Error: De melding Network connection error (Netwerkverbindingsfout) wordt weergegeven bij gebruik van de functie Video & TV SideView.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Als er een netwerkverbindingsfout wordt weergegeven of als het apparaat niet kan worden gedetecteerd, probeert u het volgende:

OPMERKING: Sommige afstandsbedieningen kunnen geen goede verbinding maken met de Blu-ray Disc-speler bij gebruik van een proxy. Met elk stap kan het probleem worden opgelost, controleer de status van de Blu-ray Disc-speler dus telkens als u een stap hebt geprobeerd.

1. Controleer de netwerkverbindingen. Zorg ervoor dat uw smartphone en Blu-ray Disc-speler zich op hetzelfde lokale netwerk bevinden.
  2. Start de Wi-Fi-verbinding van uw afstandsbediening opnieuw.
  3. Als uw afstandsbediening een proxy gebruikt, zet u deProxy Setting (Proxy-instelling op Off (Uit).