Artikel-ID : 00167859 / Laatst gewijzigd : 18-05-2017

Apparaatbeheer openen

Volg deze stappen om Apparaatbeheer te openen.

BELANGRIJK: Deze procedure kunt u alleen uitvoeren als u bent aangemeld als Beheerder of met een account die beheerdersrechten heeft.

1. Klik op de knop Start en vervolgens op Configuratiescherm.
    2. Dubbelklik in het Control Panel (Configuratiescherm) onder Pick a category (Selecteer een categorie) op het pictogram Performance and Maintenance (Prestaties en onderhoud).
    3. Dubbelklik in het venster Performance and Maintenance (Prestaties en onderhoud) of kies een Configuratiescherm-pictogram op het pictogram System (Systeem).
    4. Klik in het venster Systeemeigenschappen op het tabblad Hardware.
    5. Klik op het tabblad Hardware in het vak Apparaatbeheer op de knop Apparaatbeheer.