Artikel-ID : 00155866 / Laatst gewijzigd : 04-06-2019

Het autoradiosysteem wordt heet of produceert meer warmte dan normaal

Tijdens het gebruik wordt de binnenkant van het apparaat steeds warmer. Dat hoeft niet per definitie op een fout te duiden. Als het apparaat echter te warm wordt om aan te raken, controleer dan het volgende.

Er zijn een aantal redenen waarom de achterkant van de autoradio te warm wordt tijdens normaal gebruik.

• Het audiosysteem is niet goed geïnstalleerd.
    • De speakerkabels zijn met elkaar gecombineerd in plaats van dat er twee kabels op elke speaker zijn aangesloten.

BELANGRIJK: Het verdient aanbeveling de speakerkabels en de installatie van de autoradio te laten controleren door een gekwalificeerde professional.

Als het probleem nog niet is opgelost nadat het systeem door een gekwalificeerde professional is gecontroleerd, is er mogelijk een reparatie nodig.