Artikel-ID : 00077306 / Laatst gewijzigd : 06-05-2014

Hoe verwijder ik het kanaalnummer, videotekst of de klok van het televisiescherm?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

BELANGRIJK: Deze procedure verwijdert alleen kanaalgegevens die door de televisie worden weergegeven. Kanaalgegevens die afkomstig zijn van andere bronnen, zoals de zender of een aangesloten videorecorder of settopbox, kunnen met deze procedure niet worden verwijderd.

1. Druk op de afstandsbediening van de tv op de knop TV FUNCTION (Tv-functie), indien aanwezig, zodat ze de televisie bedient in plaats van andere uitrusting, zoals een videorecorder, dvd-speler enz. Als de afstandsbediening geen knop TV FUNCTION heeft, sla je deze stap over.
  2. Druk op de knop DISPLAY (Weergave). Het is mogelijk dat je herhaaldelijk op de knop DISPLAY (Weergave) moet drukken om alle kanaalinformatie van het scherm te verwijderen.

OPMERKINGEN:

• De televisie zal het kanaalnummer of de videotekst blijven tonen als er geen signaalbron op de actieve input aangesloten is. Dit is geen defect.
  • In de gebruikershandleiding vind je meer informatie, instellingen en resetprocedures.