Artikel-ID : 00117730 / Laatst gewijzigd : 30-05-2019

Waarom duurt het zo lang voordat het afspelen begint nadat ik een USB-apparaat heb aangesloten?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

BELANGRIJK: Niet alle autoradio's hebben USB-functionaliteit. Raadpleeg de specificaties om te zien of uw autoradio een USB-functie heeft.

Nadat een USB-apparaat op de autoradio is aangesloten, kan het even duren voordat het afspelen begint. Dit hangt af van de hoeveelheid gegevens die op het USB-apparaat is opgeslagen.

Om sneller toegang te krijgen, kunt u proberen om de hoeveelheid gegevens/bestanden op het USB-apparaat te verkleinen.

OPMERKINGEN:

• Controleer of het USB-apparaat wordt herkend door de autoradio via het display van de autoradio. Als het USB-apparaat niet wordt herkend, koppelt u het apparaat los en sluit u het opnieuw aan op de autoradio.
  • Zorg ervoor dat het USB-apparaat pas op de autoradio wordt aangesloten nadat de motor is gestart.