Artikel-ID : 00164119 / Laatst gewijzigd : 18-05-2017

Het hulpprogramma voor diagnose en herstel gebruiken om problemen met een mislukte netwerk- of internetverbinding op te lossen

Volg deze stappen om het hulpprogramma Windows Netwerkcontrole te openen en te gebruiken om problemen met een mislukte netwerk- of internetverbinding op te lossen.

1. Klik op de knop Start en vervolgens op Configuratiescherm.
    2. Klik in het Configuratiescherm op Netwerk en internet.
    3. Klik in het venster Netwerk en internet op Netwerkcentrum.
    4. Klik in het venster Netwerkcentrum, onder Taken op Problemen vaststellen en oplossen.
    5. Volg de suggesties in het venster Windows Netwerkcontrole om de mislukte netwerk- of internetverbinding te herstellen.