Artikel-ID : 00114927 / Laatst gewijzigd : 04-12-2019

Er wordt geen muziek afgespeeld wanneer een USB-apparaat voor massaopslag is aangesloten op de autoradio.

BELANGRIJK: Niet alle autoradio's hebben USB-capaciteiten. Controleer de specificaties of de handleiding van de autoradio om te weten of uw autoradio over deze USB-functie beschikt.

Sommige USB-apparaten moeten in een bepaalde modus worden geschakeld, bijvoorbeeld eenMass Storage Class-modus, afspeelmodus of een andere verbindingsmodus voordat het USB-apparaat kan worden gebruikt om muziek af te spelen. Controleer dat het apparaat in de vereiste modus is ingesteld voordat u het op de autoradio aansluit.

OPMERKING: Voor informatie over hoe u het USB-apparaat in de verschillende modi kunt schakelen, raadpleegt u de specificaties van het apparaat of neemt neemt u contact op met de fabrikant van het aangesloten USB-apparaat.