Artikel-ID : 00164029 / Laatst gewijzigd : 29-03-2019

Netwerkondersteuning voor Wireless-N (802.11n) in- of uitschakelen

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Netwerkondersteuning voor Wireless-N (802.11n) is standaard ingeschakeld. Als u 802.11n wilt uit- of inschakelen, volgt u de onderstaande procedure.

OPMERKING: Voor de procedure wordt aangenomen dat een netwerkadapter voor Wireless-N (802.11n) in de computer is geïnstalleerd.

1. Klik eerst op de knop Start en vervolgens op Configuratiescherm.
  2. Klik in het Configuratiescherm op Systeem en onderhoud.
  3. Klik in het venster Systeem en onderhoud op Apparaatbeheer.

OPMERKING: Als u om een beheerderswachtwoord wordt gevraagd of als een Gebruikersaccountbeheer-aanwijzing wordt weergegeven, typt u het desbetreffende wachtwoord of klikt u op Doorgaan.

4. Dubbelklik in het venster Apparaatbeheer op Netwerkadapters om de lijst uit te vouwen.
  5. Klik op de juiste draadloze adapter om deze te selecteren en klik vervolgens op de menubalk op Actie.
  6. Klik in het menu Actie op Eigenschappen.
  7. Klik in het venster Eigenschappen op het tabblad Geavanceerd.
  8. Klik op het tabblad Geavanceerd, in het gedeelte Eigenschap op 802.11n Mode (802.11n-modus) om deze optie te selecteren en in het gedeelte Waarde op de pijl-omlaag en klik op Uitgeschakeld of Ingeschakeld om deze optie te selecteren. Afbeelding

OPMERKING: Deze afbeelding dient alleen ter referentie. De werkelijke naam van het draadloze apparaat die wordt vermeld in de titelbalk van het venster en de opties in het gedeelte Eigenschap kunnen afwijken, afhankelijk van het draadloze apparaat dat op de computer is geïnstalleerd.

9. Klik op de knop OK.
  10. Sluit achtereenvolgens de vensters Apparaatbeheer en Systeem en onderhoud.