Artikel-ID : 00173382 / Laatst gewijzigd : 29-03-2019

Informatie over het aansluiten van een hoofdtelefoon.

    Een bedrade hoofdtelefoon kan alleen worden aangesloten op een tv met een ingebouwde hoofdtelefoonaansluiting. Als de tv over een hoofdtelefoonaansluiting beschikt, kunt u een bedrade hoofdtelefoon aansluiten op de hoofdtelefoonaansluiting. Hiermee schakelt u de interne TV-speakers uit en kunt u het geluid via de hoofdtelefoon horen.

    Beschikt de tv niet over een ingebouwde hoofdtelefoonaansluiting, maar over composiet-audio-uitgangen, dan kunt u een zender aansluiten voor gebruik met een draadloze hoofdtelefoon . Afbeelding

    U kunt ook een stereo-ontvanger met een ingebouwde hoofdtelefoonaansluiting aansluiten op de composiet-audio-uitgangen. Vervolgens kunt u een bedrade hoofdtelefoon aansluiten op de hoofdtelefoonaansluiting van de stereo-ontvanger.

    BELANGRIJK: Als u een stereo-ontvanger of zender voor een draadloze hoofdtelefoon aansluit op de composiet-audio-uitgangen op een tv, moet u de interne TV-speakers mogelijk uitschakelen. Raadpleeg de handleiding van de tv voor meer informatie.