Artikel-ID : 00125944 / Laatst gewijzigd : 05-03-2019

Wat is het verschil tussen FIXED (Vast) en VARIABLE (Variabel) voor de audio-uitgang?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

De audio-uitgangsinstelling FIXED (Vast) of VARIABLE (Variabel) verandert hoe geluid door de AUDIO OUT -aansluitingen van de televisie wordt gestuurd.

FIXED: wanneer deze instelling is geselecteerd, wordt de televisie-audio voor de AUDIO OUT-aansluitingen niet gewijzigd wanneer de volumeknoppen op de afstandsbediening van de tv worden gebruikt. De audio is vast ingesteld op één niveau.

VARIABLE: wanneer deze instelling is geselecteerd, wordt de televisie-audio voor de AUDIO OUT-aansluiting gewijzigd wanneer de volumeknoppen op de afstandsbediening van de tv worden gebruikt. De audio varieert op basis van signalen die door de tv-afstandsbediening worden verzonden.