Artikel-ID : 00158007 / Laatst gewijzigd : 22-05-2017

Als er een Bluetooth (BT)-apparaat is aangesloten op het Blu-ray Disc-thuisbioscoopsysteem, hoor ik geen geluid

Controleer het volgende als er geen geluid is wanneer er een Bluetooth (BT)-apparaat is aangesloten op het Blu-ray Disc-thuisbioscoopsysteem:

OPMERKING:
    Omdat met elke stap het probleem opgelost kan zijn, dient u na elke stap te controleren of het geluid nu wel goed werkt.

1. Controleer of de Blu-ray Disc-speler/het Blu-ray-Disc-thuisbioscoopsysteem niet te ver weg staat van het BT-apparaat.
    2. Controleer of het systeem geen last heeft van interferentie van een Wi-Fi-netwerk, een ander 2,4 GHz draadloos apparaat of een magnetron.
    3. Controleer de BT-verbinding tussen de Blu-ray Disc-speler/Blu-ray Disc-speler/het Blu-ray-Disc-thuisbioscoopsysteem en het BT-apparaat.
    4. Koppel het thuisbioscoopsysteem en het BT-apparaat opnieuw.
    5. Houd de Blu-ray Disc-speler/het Blu-ray-Disc-thuisbioscoopsysteem uit de buurt van metalen voorwerpen of oppervlakken.
    6. Controleer of de BT-functie van de Blu-ray Disc-speler/het Blu-ray-Disc-thuisbioscoopsysteem is geselecteerd.
    7. Pas het volume van het BT-apparaat aan (het ontvangende apparaat, zoals een speaker of hoofdtelefoon).
    8. Als het volume nog steeds te laag is, past u het volumeniveau aan op de Blu-ray Disc-speler/ het Blu-ray-Disc-thuisbioscoopsysteem.