Artikel-ID : 00247713 / Laatst gewijzigd : 17-07-2020

Kan ik locatiegegevens op het beeld vastleggen?

Locatiegegevens kunnen niet worden opgenomen op beelden die zijn opgeslagen op een geheugenkaart die in de camera is geplaatst. Ze kunnen worden opgenomen op beelden die naar een smartphone of tablet zijn overgebracht met behulp van de locatiegegevensservice van de smartphone of tablet.

OPMERKING: De PlayMemories Mobile versie 5.0 (of hoger) of (opvolger van PlayMemories Mobile )Imaging Edge Mobile versie 7.1 (of hoger) software is vereist