Artikel-ID : 00157920 / Laatst gewijzigd : 14-11-2017

Wat is de SCMS-T-inhoudsbeveiligingsmethode?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

De Serial Copy Management System (SCMS-T)-inhoudsbeveiligingsmethode is een van de methodes om de inhoud te beveiligen die wordt afgespeeld via een Bluetooth-verbinding. Als onderdeel van de inhoudsbeveiliging kan er mogelijk geen verbinding worden gemaakt of treden er fouten op bij de overdracht van inhoud.

OPMERKING: Raadpleeg de handleiding van uw Bluetooth-apparaat of uw apparaat compatibel is met de SCMS-T-inhoudsbeveiligingsmethode.