Artikel-ID : 00068149 / Laatst gewijzigd : 21-01-2014

Problemen met het geluid tijdens het gebruik van de Bluetooth-luidspreker.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Volg de onderstaande stappen als uw Bluetooth®-luidspreker een van de volgende geluidsproblemen heeft:

• Geen geluid
  • Zwak geluid
  • Geluid uit slechts één luidspreker

OPMERKING:Elk stap kan het probleem oplossen, controleer het geluid dus telkens als u een stap hebt geprobeerd.

1. Controleer of zowel dit systeem als het aangesloten apparaat ingeschakeld is.
  2. Zet het volume van het systeem en van het aangesloten apparaat hoger.
  3. Controleer of het aangesloten apparaat wordt afgespeeld.
  4. Controleer of beide uiteinden van de verbindingskabel goed aangesloten zijn op het systeem en het apparaat.
  5. Als u een pc op het systeem aansluit, moet u controleren of de audio-uitvoer van de pc op een BLUETOOTH-apparaat ingesteld is.
  6. Koppel het systeem opnieuw met het BLUETOOTH-apparaat.
  7. Als het verbonden apparaat mono is, zult u alleen uit de linkse luidspreker geluid horen.