Artikel-ID : 00059993 / Laatst gewijzigd : 16-04-2019

Tablet XPERIA S: de tablet reageert niet

Het feit dat de tablet vastloopt, betekent meestal niet dat hij moet worden gerepareerd.

1. Houd de aan/uit- knop ongeveer 10-15 seconden ingedrukt om de tablet uit te schakelen. (de led moet 1-2 keer knipperen voor u loslaat).
      Opmerking: niet-opgeslagen gegevens zullen verloren gaan.
    2. Druk opnieuw op de aan-uitknop.
    3. Als uw tablet opnieuw vastloopt, let u erop welke app u op dat moment gebruikte.
    4. Controleer of er updates beschikbaar zijn voor de app in de Google Play Store.
    5. Tik &Apps&Widgets en vervolgens op Play Store.
    6. Tik op het Download- pictogram in de rechterbovenhoek. Pictogram app download
    7. Alle apps die aan uw Google account gekoppeld zijn, worden weergegeven. De beschikbare updates worden gemarkeerd in de linkerbovenhoek.
    8. Installeer de relevante updates en probeer opnieuw.
    9. Controleer of de app expliciet gemarkeerd is als compatibel met uw Sony Tablet, of ten minste compatibel met tablets die Android 4.0 of hoger gebruiken. De Play Store bedient veel verschillende soorten apparaten, en niet alle apps zijn compatibel met alle apparaten.

Als dit uw probleem niet oplost:, moet u de tablet resetten .