Artikel-ID : 00059932 / Laatst gewijzigd : 12-07-2018

De geheugenkaart wordt niet gevonden

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Controleer of de kaart compatibel is met de camera. Raadpleeg de informatie over de compatibiliteit in de handleiding van uw camera.

Als u een geheugenkaart bij een erkende Sony-dealer koopt, weet u zeker dat de kaart authentiek en compatibel met uw camera is.

Voor u de geheugenkaart met uw camera gebruikt, moet u ze met de camera en niet met een computer formatteren.

Plaats de geheugenkaart in uw camera en:

• Ga naar "Menu".
  • Ga naar "Set up Menu" (Menu instellingen) of "Main Settings" (Hoofdinstellingen).
  • Selecteer "Memory Card Tool" (Geheugenkaarttool).
  • Selecteer "Format" (Formatteren) en bevestig.

NEX geheugenkaart formatteren

Nex Menu

SLT-formatteermenu

SLT/DSLR-menu