Artikel-ID : 00134780 / Laatst gewijzigd : 20-11-2015

Hoe kan ik pictogrammen toevoegen aan of verwijderen van het lcd-scherm van de camera?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Om de pictogrammen die u op het lcd-scherm wilt weergeven te selecteren:

1. Druk op de camera op de knop  MENU.
  2. Selecteer Custom Settings
    (Aangepaste instellingen) Pictogram Aangepaste instellingen
  3. Druk op de DISP-knop.

Om pictogrammen te verwijderen of ervoor te zorgen dat ze niet worden weergegeven op het lcd-scherm:

1. Selecteer de items die u niet wilt weergeven op het lcd-scherm.
  2. Druk op het midden van het bedieningswieltje om het geselecteerde item uit te schakelen.
  3. Herhaal de stappen 4 en 5 totdat u alle ongewenste items hebt uitgeschakeld.
    OPMERKING: Ten minste een item moet zijn ingeschakeld om de instellingen op te slaan en het menu te sluiten.
  4. Druk op de MENU-knop.

Om pictogrammen aan het lcd-scherm toe te voegen:

1. Selecteer de items die u wilt weergeven op het lcd-scherm.
  2. Druk op het midden van het bedieningswieltje om het geselecteerde item in te schakelen.
  3. Herhaal de stappen 4 en 5 totdat u alle gewenste items hebt ingeschakeld.
    OPMERKING: Ten minste een item moet zijn ingeschakeld om de instellingen op te slaan en het menu te sluiten.
  4. Druk op de MENU-knop.