Artikel-ID : 00100324 / Laatst gewijzigd : 28-04-2017

Kan ik de Live-View afstandsbediening verbinden met de camera via een Wi-Fi-toegangspunt of een draadloze router?

Nee, de afstandsbediening kan niet via een Wi-Fi-toegangspunt of een draadloze router worden verbonden met de camera. Om de afstandsbediening met de camera te verbinden, zorgt u ervoor dat de Wi-Fi-functie van zowel de afstandsbediening als de camera zijn ingeschakeld.

OPMERKING Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van de camera voor informatie over het inschakelen van de Wi-Fi-functie.